Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbuntowanaaa

nie poszlam na testy gimn

Polecane posty

a ja bym cie wypieprzyla z domu dzien po 18...dorosla jestes radz sobie sama, nie uczysz sie nie musze cie utrzymywac...i co wtedy?

Gość zbuntowanaaaasad
ja moge miec kazdego na machniecie paluszkiem a jesli chodzi o niki to musze bo jakis imbezyl mi je bloikuje, moglabym miec na kiwniecie malym paluszkiem kazdego z waszych mezow kury domowe, zreszta nie raz wygralam zaklad z kolezankami ze pojawia sie facet i po 15 minutach zaprasza mnie na kolacje, nadmieniam ze wygladam na wiele strsza nicz jestem w rzeczywistosci takze dam soibie rade w zyciu ze swoim wygladem , głową i pieniedzmi ojca nie zgine na pewno i na pewno nie bede kura domowa tak jak wy, a teraz juz ide nie chce mi sie z wami gadac bo nudni jestescie

monique22 - nie mierz ludzi swoja miara a obowiazek szkolny jest do niczego nieprzydatny, taki czlowiek i tak nic o zyciu nie wie po wyjsciu z liceum, malo tego, nawet tego co sie uczyl w wiekszosci nie pamieta bo to glupoty sa - na co np. komus kto idzie na medycyne potrzebna jest informacja o rocznym wydobyciu wegla w Rosji? (material gimnazjum geografia) generalnie caly system edukacji jest do przebudowy i trudno sie dziwic ze mlodziez ma takie podejscie

Gość Moniqueeeeeeeeee22
ja tam nie jestem kurą domowa :D studiuje mam bogatego faceta , imprezuje tez mam powodzenie i jest git a oprocz tego bd miała studia a nie jak ty tepaku :p

"facetów to mam az na peczki ale jak na razie nie znalazł sie taki ktory byłby mnie godzien" raczej nie znalazł się żaden który by chciał być z taka co zmienia facetów (a raczej chłopców bo wątpię abyś startowała do tych co już są na studiach) co chwile. a po drugie nie masz gwarancji że się znajdzie jakiś co będzie ciebie chciał utrzymywać przez całe życie

Gość o madonno
przeczytalam poczatek i mnie zeslabil:)dzieccko drrogie nie wiesz co czynisz ale kiedys sie dowiesz jak bedzie za pozno.Nie widze sensu w mowieniu cokolwiek do ciebie bo to bez sensu..jestes dzieciak dziciak i dzieciak a juz inteligencji to napewno nie masz za grosz i nie obrazaj ludzi ktorzy ja posiadaja...wspolczuje najbardziej twojej mamie ze musi patrzec na takie cos jak ty,no chyba ze pochodzisz z patologicznej rodziny to ok ,ale nawet jak tak jest to powinnas na nia spojrzec i zrosumiec ze sama dasz komus taka sama...szkoda gadac

Gość kooollltt
powiem Ci jeszcze, że jestem tylko 10 lat od ciebie starsza a już widzę, jak to się z czasem diametralnie zmienia - laski które w wieku 15-16 lat nie miały facetów na pęczki teraz wychodzą za mąż, a te rozrywkowe są samotne. co z tego, że teraz kręci sie przy tobie dużo facetów/chłopców?? myslisz że fakt, że jesteś łatwa/ładna wystarczy, żeby facet Cię wziął za zonę i utrzymywał do końca życia?? :-D a Ty wzięłabyś sobie na męża faceta ze skończonymi 6klasami podstawówki, tylko dlatego że jest przystojny?? gdzie ty takich naiwnych chces znaleźć?? jeśli nawet Ci się uda to wątpie, żeby byli Cie w stanie utrzymać skoro tacy niezaradni życiowo.. mieć żonę bez szkoły to obciach!!!!!

powiedz co bys zrobila gdyby po 18 rodzice cie wypieprzyli z domu? gdzie bys poszla? robic lody w galerii? bo z twoim wyksztalceniem to tylko do tego bys sie nadawala....ewentualnie na A4

Mintaja już po?? to dzwonie do sierściucha a czemu taka minka, jak poszło??

Gość piepszyciee_bzduryyy
PIEPR.ZYCIE BZDURY !!! obowiązek uczenia sie przysługuje do 16 roku życia! moja koleżnaka po skończeniu gimnazjum zakończyła naukę i nieraz wzywała policję do domu (bo matka piła i się awanturowała) i policjanci pytali się gdzie się uczy, a ona na to, ze nigdzie, to nic nie mówili, a gdyby był obowiązek do 18 roku życia to wtedy by to gdzieś zgłosili, więc nie gadajcie głupot jak nie wiecie! znam takie osoby, które po gimnazjum się nie uczą pomimo tego, ze nie mają skończonych 18 lat i nikt się ich nie czepia, bo wiadomo, ze prawo obowiązku nauki przysługuje do 16 lat

mila7 - masz racje, Twoja wypowiedz jest dobra, chociaz trudno mi uwierzyc zeby rodzice wyrzucili dziecko z domu monique22 - skoro Tobie sie udalo to innym tez moze - takie pesymistyczne wizje jakie opisalas sa niekorzystne nawet dla Ciebie bo sie angazujesz i w Twojej podswiadomosci powstaje negatywne wyobrazenie levviatan - no wlasnie o to chodzi o madonno - a dlaczego nie ma inteligencji? czy Twoim zdaniem inteligencja to chodzenie do szkoly?

mumi- ja skończyłam już 10, 40 a czas był do 11.06 :classic_cool: :P wg mnie łatwiejszy był niż próbny, ale to sie dopiero okaze :(:P a praca pisemna to oczywiscie rozprawka , nie pamietam dokładnie,ale temat cos" czy wybór przyszłej szkoły dla gimnazjalisty jest trudny" ;)

Gość do_autorkiiiiiii
głupia jesteś dziewczyno! przynajmniej te gimnazjum skończ, lepsze wykształcenie gimnazjalne niż podstawowe

Gość kooollltt
piepszyciee_bzduryyy sama pieprzysz bzdury już na wstępie, bo OBOWIĄZEK z definicji nie PRZYSŁUGUJE tylko ewentualnie CIĄŻY

do pieprzycie bzdury... rzeczytaj konstutucje, a dopiero pozniej wciskaj takie glupoty...obowiazek nauki jest do 18 roku zycia

Gość zbuntowanaaaasadi
wy nie rozumiecie podstawowej rzeczy ze mnie nikt nie musi otzrymywac bo wszystko odstane od ojca a ma tego sporo, a jesli chodzi o chlopcow jak to piszecie to tacy na studiach mnie nie intersuja sa za mlodzi i za glupi dla mnie , pomimo ze nie potrzebuje finansow od faceta to raczej nie spojrze na takiego bienego studenta co nic nie ma, bo co ona ma za glowe ze jeszcze sie nic nie dorobil mi sie podobaja np.koledzy mojego ojca tylko strasznie jestem zla ze jak bywaja u nas to traktuja mnie jak dziecko , a pewnie jak gdzies ida to lataja za wygladajacymi tak jak ja a ojciec naprawde ma przystojnych i bogatych kolegow, a dlaczego stad nie poszlamn bo mnie wciagaja wasze glupie zazdrosne kom,entarze

tak to prawda teraz nalezy tylko zakończyc gimnazjum to jest obowiązkowe do 16 r pózniej może panna z gołą dupa po osiedlu latac i szukac frajera ktory jej na bułka da. Bo na miejscu matki ową dorosłą córcie wykopałabym jak najdalej sie da, malo tego zlozyłabym doniesienie na nią że sobie rady nie daje itp i wnioskowalabym o umieszczenie w osrodku jesli córcia olewała by mnie tak jak panna z tematu. A córcia w takim osrodku szybciutko zrozumialaby że u mamusi jednak bylo zajebiscie :classic_cool:

pytam po raz trzeci co zrobisz jak cie rodzice wypieprza z domu? czemu tak bardzo nie chcesz odpowiedziec? boisz sie przyznac ze bedziesz musiala pojsc pod most? albo pojsc do jakiegos "dziada" ktory po miesiacu wywali z domu takiego darmozjada?

zbuntowana - no tak fajne sa te komentarze. a ze Cie jak dziecko traktuja to rozumiem, ja tez nie lubie dziewczyn 15-16 lat, chyba ze jest wyjatkowo atrakcyjna charakterem i wygladem ale to rzadkosc do_autorkiiiiiii i inni wypowiadajacy sie: a wy skonczyliscie gimnazjum?

zbuntowanaaaasadi - skąd masz pewność że dostaniesz wszystko od ojca? bo jak ja bym miał taką córeczkę to w momencie kiedy bym się dowiedział że nie poszła na testy gimnazjalne to stwierdziłbym że już potrafi odpowiadać sama za siebie. inaczej mówiąc dałbym jej ze 10 tysięcy złotych i idź żyć na własny rachunek skoro już potrafisz sama o sobie decydować

Gość kooollltt
hahahaha myslisz, że uczą się tylko Ci co muszą?? że robią to tylko po to, żeby móc się potem utrzymać?? że córeczki bogatych tatusiów nie zdobywają wykształcenia?? no wiesz....myć się też nie musisz, a jednak to obciach!! tak samo z nauką przynajmniej na takim podstawowym jak twój poziomie

player1111111 -> mam ukończone technikum ekonomiczne i tytuł technika ekonomii a teraz kończę policealna szkołę prawa i administracji w Unii Europejskiej i w czerwcu mam egzaminy na technika administracji

Gość kooollltt
co niektórym polecam zapoznać się z nasza Konstytucją, a szczególnie art. 70 ust. 1 bo dostrzegam braki elementarnej wiedzy

Gość alescie wykrztałceniiiii
tacy jestescie madrzy po studiach krytykujecie innych a takie farmazony piszecie w tym kraju obowiazek uczenia sie konczy sie po wykrztałceniu popdstawowym , a jesli osoba nie skonczy podstawowki do 18 stego roku życia to po ptokach, czyli osoba ktora skonczy gimnazjum normalnym trybem jesli chce moze zrobic nauce papa, nie jestem tu od oceniania innych i ciebie autorko ocenial nie bede nie chcesz sie uczyc to nie twoj biznej , i jak nie chcesz sie wozic z nikim to na odwal sie skoncz gimnazjum i nikt sie Ciebebie czepiał nie bedzie , mowisz ze ojciec Ci zostawi firme i cos tam jeszcze, to skoro sie nie chcesz uczyc w szkole to po skonczeniu gimnazium pogadaj z ojcem niech Cie wprowqadziw w interesy ucz sie od niego abys pozniej ze wszystkim sobie dala rade. A generalnie nie podniecajcie sie tak tymi studiami itd. skonnczyc studia nie znaczy byc inteligentnym i odwrotnie, znam ludzi po zawodówce ktorzy by was wykrztałconych w kozi róg zapedzili i bez skarpetek zostawili, ja akurat te sdudia mam i nie wiem po co poniewaz robie cos co nie jest z nimi zwiazane ni w zab, i gdybym ich nie mial to zarabiałbym ta sama kase prowadzil te same interesy, takze nie onanizujcie sie tak tymi studiami

Gość qafhytjukiki
levviatan technik administracji?? to nie poszalejesz :-O

Gość zbuntowannnsds
leviatan ale ie jestes moim ojcem i ja wiuem co on zrobi zostawi mi wszystko co by sie nie stalo