Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Quinny Buzz

Szukam Wozka Quinny buzz

Polecane posty

Gość Quinny Buzz

witam mamusie! widzialam wczoraj jedna pare jak prowadzila wozek z firmy Quinny Buzz, w kolorowe paseczki?szukalam na roznych stronach ale nie umie nic znalesc.tak mi sie podoba ze chyba oszaleje,czy wiecie gdzie mozna kupic tak? pomocy!

Gość papaunia
ja mam quinny i jestem z niego bardzo zadowolona..prowadzi sie super jest bardzo praktyczny POLECAM!!! z tym ze troszke kosztuje :o

e mnie moj quinny wkurzal i go wymienilam szybko na spacerówke, ciezkie to to bylo i do tego przednie kolo odmawialo posluszenstwa :p aha i jeszcze oslona przeciwdeszczowa mi sie porwala po kilku mies uzywania, koszyk na zakupy bym tyci tyci a siatek nie dalo sie przewiesic przez raczke bo jest polączona... jedyne co quinny ma to dobry wyglad :p aha i latwo go sprzedac bo to b. popularny wozek ja mysle o bugaboo bee...

Gość klaudia33-3
hej Racja tez mam i nie zamienilabym na inny A ten co szukasz to byla limitowana edycja i juz go prawdopodobnie nie dostaniesz! moja przyjaciolka go ma i tez zamawiala z niemiec ;) moze poszukaj na ebay-u niemieckim pozdrawiam Iza

ja wlasnie zamowilam quinny buzz ale ten starszy model gdyz ma szersze siedzisko, w tym nowym wozku ciezko bedzie zima wsadzic malucha (okolo roczku) w kombinezonie plus jeszcze cieply spiwor. ale fakt faktem ze ten wozek naprawde jest fajny, spelnia duzo moich oczekiwan, jak przede wszystkim przedkladane siedzisko z mozliwoscia jazdy dziecka i przodem i tylem do kierunku jazdy.

Gość allegrowiczka234
ten nowy model ma dwa siedziska ...... dla noworodka i XL dla starszego... moj ma roczek i siedzisko jest jeszcze duze...tez podoba mi sie ta nowa kolekcja...szkoda ze dopiero w tym roku wyszla...........

Gość allegrowiczka234
nowa wersja ma siedzisko dla niemowlaczka i drugie XL........ tez bardzo mi sie podoba nowa kolekcja...... jakbym byla znowu w ciazy zafunduje sobie go...najbardziej podoba mi sie wersja z gondola.....

Gość Aaaby
To nie są 2 siedziska tylko jedno + wyściółka pomniejszająca. Jak dziecko rośnie to ściąga się wyściółkę i ma się XL.

Gość Aaaby
* a wygląda podobnie nieźle

Gość Aaaby
Przednie koła to nie problem w tych wózkach jak się przeczytało instrukcję. Spryskuje się resory sprayem teflonowym do łańcuchów rowerowych, wtedy nie przyciągają piachu i kurzu na drodze, który powoduje ich blokowanie. Zresztą to samo robi się w spacerówkach parasolkach. Nie wiem jaki masz problem Karolinka.

Gość buahahahahahahhaahahah
Aaaby,co sie tak wkurwiasz debilko????

Gość czy naprawdę wam bóg rozum
odebrał żeby płacić 2,5 tysiąca za spacerówkę? A do tego gondole pewnie z 1000 fotelik 700 Wolałabym odłożyć na co innego.

Gość Aaaby
"Aaaby,co sie tak wk**wiasz debilko???" Jesteś za prosta na to forum. Skąd tacy ludzie jak ty mają w ogóle kasę na internet? Z MOPS-u czy z ZUS-u?

A mnie sie podoba ten wózek "aaby". Jest o połowę tańszy od buzza i ma super kolorki. Ten w zielone kropki jest cudowny. 2,5 tys za samą spacerówkę to czysta głupota i nic poza tym!

3 tys za wózek to dużo? Ja miałam Quinny Buzz, dałam 2.800 za coś takiego: http://www.allegro.pl/item1002103095_quinny_buzz_3_strawberry_gondola_capri_fotelik_24h.html ale w tym miałam wózek głęboki, który posłużył 6 m-cy, następnie wygodną i funkcjonalną spacerówkę (nie musiałam kupować parasolki), która posłużyła 2 lata, a i do tego fotelik maxi cosi, który kupowany osobno do tanich nie należy, fotelik można było wpiąć w stelaż i byłam zadowolona. A i sprzedałam wózek za 1.500, bo to popularny model i schodzi jak świeże bułeczki. Z tym, że ta aukcja, to kpina w biały dzień sama spacerówka prawie 2.500? ja za to miałam cały zestaw, bez sensu wydawać tyle kasy i mieć z tego tylko jeden element. Płacisz za kolor, a wiele tańszych wózków ma równie ciekawą kolorystykę

Gość Aaaby
Dzięki Kornelkowa. :) Szkoda tylko, że Implast nie sprzedaje do pary śpiworków do spacerówek i trzeba je kombinować we własnym zakresie. Na szczęście dostałam mały dostał od dziadków to cudo: http://www.toffeliten.no/images/2137%2820102008%29.jpg Pasuje jak ulał. :P