Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze was o przeczytanie

do osob z Warszawy pomozcie mu

Polecane posty

BARDZO BLAGAM O KAZDA POMOC DLA MNIE PROSE Dzisiaj, 11:11 [#] DZIEŃ DOBRY panstwu mam na imie MARIUSZ mam 25 lat i od urodzenia mam porażenie mozgowe i padaczke z tego tytuł otrzymuje z Z.U.S rente w wysokości 325 zł netto jest to bardzo mało na to zeby przezyć i oplacic rachunki w sumie mam ich 180 zł mieszkam sam w starej kamiennicy bez wc i ciepłej wody wc jest wspolene na klatce takie instytucje jak opieka społeczna mi nie pomagają bo mam rente socialna z zusu wiec im nie podlegam organizacje też nie chetnie mi chca pomagać ,z pracą też mam bardzo ciężko bo ze wzgledu czy to praca chroniona czy nie to pracodawca nie chce osoby z padaczka pracowalem w firmie ekon ktora zatrudia tylko inwalidow do 2 tygodnia az na terenie tej firmy dostałem padaczke to na drugi dzien mnie zwolniono ze nie jestem wydajna osobą zaden pracodawca nie chce mnie przyjąć ,próbowałem już róznych metod na to zeby mi ktoś pomógl i nic zero odzewu teraz znajomi mi doradzili zebym napisał ogloszenie o pomoc w internecie wiec tak robie z internetu kozystam od znajomych tylko mam dostep do niego w godz 7-17 zwracam się do ludzi z dobrym sercem o pomoc żywnościowa bo niestety mam za mało tej renty zebym sobie pozwolił na kupowanie codziennie jedzenia na posiłki zwracam się o zywnosc bo raczej zadnych piniędzy od ludzi nie dostanę prosba o to ze ja nie posiadam w domu lodówki i proszę o jedzenie które moze lezec w temp pokojowej dostarczyc mi mozna jedzenie nie mam zadnej rodziny mama umarla w 2006 a tata w 2007 roku. do domu osobiscie lub w paczke albo zabrac mnie na zakupy JEŻELI CHCES MI PRZEKAZAĆ JAKĄŚ KWOTE PODAM NR KONTa: BRE BANK: 72-1140-2004-0000-3902-6721-3838 na te konto wplywa mi tesz renta więc dlatego mam konto załozyli mi je jak przebywałem 4 lata w specialnym ośrodku szkolno wychowawczym w warszawie na mokotowie,jesli ktoś chce mi podarowac jedzenie to proszę o produkty które dlugo mogą stac w temp pokojowej bo nie mam lodowki w domu z internetu kozystam od znajomych w godz 7-17 mam dostep do maila to jedyny kontakt dla mnie nie posiadam telefonu gsm kazdą osobe zaproszę na odwiedziny i udowodnie ze mam bardzo ciezka sytuacje zyciowa********DZIEKUJE ASI Z RADOMI TOMKOWI PIOTRKOWI Z WARSZAWY DOLLY26 Z NIEMIEC ZA POMOC FINANSOWĄ BARDZO DZIEKUJE I ZA JEDZENIE tu opisuja mnie osoby ktore mnie odwiedzili w domu: forum.gazeta.pl/forum/w,615,110108000,110108000,czy_ktos_czytal_o_tym_biednych_chlopaku.html dzis znalazlam ten post proszacy :( do ludzi z Warszawy prosze pomozcie mu jakos , chlopak prosi o jedzenie :(:( znalazlam na : my polacy.de forum- kafeteria nie wiem jak mozna sie z nim skontaktowac ale z tego poratalu mozna wyslac mu priva :( nie badz obojetny

up podnosze :(

Gość ladaco
DZIEŃ DOBRY panstwu mam na imie MARIUSZ mam 25 lat i od urodzenia mam porażenie mozgowe i padaczke z tego tytuł otrzymuj A jak ty piszesz mając porażenie mózgowe? Musi być naturalna selekcja. Po co masz się męczyć na świecie?

ladaco skoncz to juz nie jest smieszne :O

mój Azor teżma porażenie i nie może sobie poszczekać :(

Gość tu sa same dupki
zainteresowanie tematami to tylko takie : powroze za darmo chlopak mnie zostawil jak zemscic sie na eks inne tematy wazne sa olewane badz odpowiadane przez ladaco ktory z kazdej katastrofy kpi ciekawe jak by sie czul gdyby to jego znajomy byl w takiej styuacji badz dziecko chore dupek jeden

:O zalosny wpis nastolatek polglowkow :O zalll mi was ludzie

Gość tu sa same dupki
moja miłość ma na imię Burek :(

podajdalej.pl/blagam_o_pomoc_zywnosciowa-prosba-8909?ch_redirect=1

do osob ktore nasmiewaja sie z porazenia mozgowego :O darujcie sobie :O nie zycze wam by to kiedys wasza bliska osobe spotkalo :(

Gość tak tak jak to niektorych
Co za bzdury, juz sami nie wiedza jak maja wyludzic hajs albo chociaz zywnosc albo inne gadzety. Zenujace. Ludzie nie pomagajcie takim niewiadomo komu z neta bo to zazwyczaj oszusci. Pomagajcie tylko ludziom gdzie wiecie ze naprawde maja ciezka sytuacje, rozejrzyjcie sie wsrod was napewno tacy sa. Mozna tez w kosciele popytac ktora rodzina potrzebuje pomocy a nie takim niewiadomo komu z neta. Zenada.

a tak na marginesie ktos tu nie wie co to jest porazenie mozgowe:)

i wyszlo szydlo z worka....

ten chlopak nie prosi o pieniadze tylko jedzenie ludzie :(

mozna go odwiedzic i zobaczyc czy oszukuje :O dla takich madralskich

ten ladaco to naprawdę niesamowity dupek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość no to up
serce sie kroi szkoda ze z daleka jestem :(

sory ale przez głupią reklamę Lubelli srelli nie widzę co napisałeś autorze. streść do trzech słow jaki masz problem.

dobra przekopiowałam i przeczytałam. jednak - skoro masz neta od znajomych to czemu oni Ci nie pomogą? sory że jestem bezduszna ale pomagam tylko tym którzy o to nie proszą - zwierzątkom :)

Gość do specjalistek od odmian
a mnie ciekawi dlaczego fundacje i inne organizacje nie chcą Ci pomóc. Przy porażeniu mózgowym potrzebna jest także rehabilitacja. Nie wierzę, że wszyscy Cię olewają. Nie przemawia do mnie ten post! Zgłoś się do TVN, Polsatu oni są specami od takich akcji.