Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody_kokosz

kochanka na tydzien - co zrobić

Polecane posty

Gość co za ludzie no
"nie wiem czy się nie da czy da "bez uczucia". " Nie da się z tą akurat dziewczyną, troglodyto!!! Sam to doskonale wiesz.

ale mało który jest taki bezczelny jak ty więc masz racje idz sobie miłość da się rozróżnić-tyle że jak komuś zależy to się cały czas łudzi tym,że ktoś jednak pokocha a ty jesteś za płytki żeby to zrozumieć

Dobra ja staram się zrozumieć wiele ale no kurde nie możesz odpuścić? Znajdź taką co będzie jej ten układ odpowiadał a nie wrażliwą dziewczynę do tego która podobno jest zauroczona tobą. Pomyśl trochę o niej a nie o tym,że masz ciśnienie.

Gość glupota nie zna granic
"moge byc taki i taki...." kurwa, badz soba i przestan grac i ja manipulowac, co za ludzie :o DZIWNY JEST TEN SWIAT

Gość a co bedzie jak
to Ty sie w niej zakochasz? ;-) skad ta pewnosc, ze Tobie sie to nie przytrafi? seks baaaardzo zbliza...

Gość glupota nie zna granic
i nie pierdol , ze nie chcesz jej skrzywdzisz, przynajmniej miej odwage powiedziec wprost ,ze chcesz ja wykorzystac, wyjebac i zostawic!!!

Gość nie syupiam z komiczne2
kokosz - bierzesz sie do tego jak pies do jeza, kombinujesz, mantykujesz, wymyslasz...po co? masz ochote to ja zapros i zdupcz mam wrazenie ze nie miales do tej pory za duzo do czynienia z kobietami cala reszta ktora wyzywa kokosza..mam wrazenie ze na jego osobie odbijacie swoje frustracje, niepowodzenia i zyciowa glupote jebiecie go jak bura suka za wszystkich tych facetow ktorzy was wydymali..w sensie przenosnym i doslownym jednoczesnie

Gość czynapewnobabcia?
ale kutafon z ciebie :(😠 Oby ci los odplacil tym samym!!!!!

Gość mlody_kokosz
Mialem doczynienia z kobietami, i to nie tak mało. Fakt że z żadną na dłużej (tzn. na początku), ale ilościowo to byłaby duża liczba dwucyfrowa. I zawsze to było tak, że mi raczej zależało na serio, ale nigdy tak, że to nie było to od początku - i tu jest problem. Już ją znam dłużej i wiem, że nie będziemy razem (a jej się wydaje, że sytuacja jest ciągle rozwojowa)... to taka cyniczna gra trochę z mojej strony;/ Nie ma się czym chwalić. No zaproszę ją, będzie tak. Dzisiaj gadaliśmy, wkręca się we mnie, trochę zaczynam mieć wyrzuty sumienia. Za chwilę się widzimy. Najprawdopodobniej skończy się po mojemu. A seksu może być więcej niż tydzień - ale raczej nie, bo chodzi mi tu o konkretny czas. tyle, że ona jest delikatna (i stosunkowo mało doświadczona) i później będzie płakała. Wyczuwam to. No cóż, takie życie, takie zasady.

Gość mlody_kokosz
dobra, spadam. Temat zalozylem jakos 10 minut po wpadnięciu na pomysl. W tej chwili idę pomysl realizowac. Jezeli się uda, to wpadnę tutaj za tydzien, a jezeli nie, to za kilka dni. jak kogos interesuje cala "fabula" to mozna sledzic :D Sytuacja jest rozwojowa, a celem są chwile gorącego seksu i brak zranienia uczuc konkretnej dziewczyny. Swoja droga dobrze, ze to forum anonimowe, bo jakby to znajomi czytali czy znajome, to bym wyszedl na debila... a o kochance nikt doslownie nie będzie wiedział (jak to bywalo poprzednio) . Moze się uda. Za jakis czas wracam, buziak:*

Gość kolerokw
Laska poza toba swiata nie widzi, ty to wiesz i chcesz udawac zakochanego tylko dlatego by sobie pobzykac. Skurwiel z ciebie jest i tyle. I nie udawaj ze nie chcesz by cierpiala, bo szczerze masz to gdzies. Pod tym pojeciem kryje sie: "nie chce by przez jej zranione uczucia trula mi dupe i ryczala juz do konca swiata".