Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fizia bez pończochy

Wpisujcie swoje nicki, chce zobaczyc ile Wam zaliczyli postów ?

Polecane posty

jakiej znowu starszyzny :P niewyparzony ozór a to i owszem jak ktoś za skóre zalezie ;)

Fizia o to come on:D No obyta, obyta :classic_cool:, kiedyś, ale baaardzo dawno temu byłam tu pod innym nickiem, ale go nawet nie pamiętam:D

kiedys nie liczyli wszystkich wpisow (po tym jak wprowadzili normalne logowanie)

Gość nick bedzie
u mnie najwiecej:D

Ellinka - 8413, ooooo to dopiero "starownika" ;) ohydna jędza - z taka iloscia nickow powinno juz cię nie byc babciu ;) -15913 nickow nagrody niestety :O nie ma ! :) old_ jak to robisz, ze nie masz wiekszej ilosci nickow. czy nastal na tym forum czas, ze trzeba wyroznic sie czyms specjalnym ale napiszcie mi jak zdobyliscie te posty ?

Najwięcej to ma zdaje się Setunia, ponad 38 tysięcy postów.

Gość anakondalubi
j.w :P

'' napiszcie mi jak zdobyliscie te posty ?'' Dawniej każdy napisany post dodawało do liczby postów, od jakiegoś czasu liczy się nie ilość napisanych postów tylko liczba logowań na dany nick.

old_ jak to robisz, ze nie masz wiekszej ilosci nickow. fizia nie wiem czy dobrze zrozumialam pytanie:) miało być postów? czy moze, ze nie mam tylu wcieleń? przepraszam, ale naprawde nie załapałam:P

od jakiegoś czasu liczy się nie ilość napisanych postów tylko liczba logowań na dany nick. mp-30 piszesz, ze liczy się ilosc logowań na dany nick... to ja nie wiem jakim cudem mam 29... przez dwa dni nie zdążyłabym sie tyle razy zalogowac:) wiec to chyba nie to....