Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kajtek 087

CO MI JEST?!

Polecane posty

Gość Kajtek 087

Witam. Coś się ze mną dzieje.. Non stop chce mi się jeść i jestem na wszystko wściekła. Na starość będę wyglądać jak świnia ze wścieklizną :O .. Nie no a tak na serio, dzisiaj rano wyzwałam mojego narzeczonego że poszedł do toalety i mnie obudził bo przeciąg trzasnął drzwiami.. i to było coś w stylu "Nie umiesz drzwi zamykać! ogarnij się człowieku!" wyzywałam i wyzywałam sama nie wiem na co, zrobiło mi się głopio i go przeprosiłam ale widze że nadal ma "focha" .. Jeśli chodzi o to jedzenie, to zjem - tak jak zawsze - na śniadanie 1 bółkę grachamkę z serem żółtym i opijam herbatą.. a tu za pół godziny wielki "napad" głodu, i mam ochote wymieść wszystkie czekolady, wszystkie pieczywo i inne rzeczy które da się zjeśc .. Nie hce tak :O nie chce przytyć 10 kilo w dwa miesiące :O .. co mi jest..

Gość nawa chata nowa rzecz:D
zbadaj se cukier:D albo zmień chłopaka:D

Gość Kajtek 087
o nie :P narzeczonego nie zmienie na pewno ;) . . jeśli chodzi o ciąże, to mnie troche zaskoczyłaś, bo w sumie o tym nie myślałam a jest to prawdopodobne.. :O o świecie :O

Gość mie ma mnie dsds
ojj kochana przytyjesz dużo więcej.. ale pocieszę cię nie będzie to trwać 2 miesiące tylko 9 ;))

Gość mie ma mnie dsds
wybierajcie imiona, ciąża jak byk.. ;) pozekaj na okres, jak się spóźni chociaż dzień to nie rób sobie nadzieji że może się przereguluje, tylko od razu do apteki i teścior ciążowy!! ;) aale po tych "minkach " widze że nie ardzo Cie to cieszy.. otuż skoro masz "narezeczonego" to znaczy że będzie ślub ;) a jak będzie ślub to sie kochacie.. a jak się kochacie to dzidzia jest najlepszym tego przypieczętowaniem.. Nie martw się , pewnie jesteś młoda, ale taki malutki skarb jest na prawdę czymś cudownym.. ;)

mam nadzieje, że facet cie zostawi z bękartem w brzuchu ;-) może sie nauczysz szacunku i kultury, chamico :)

Gość Kajtek 087
i na takich ludzi jak drzewiecki nawet nie zwracam uwagi :classic_cool: .. słyszałam że testy ciążowe wykazują dopiero po jakims czasie, a mi się tydzień temu okres skończył .. więc może naprawde lepiej poczekać tym do kolejnego okresu?

drzewiecki a ty za to jesteś chodzącym ideałem i okazem kultury i szacunku wobec wszystkich... popatrz proszę do lustra bo chyba masz belkę w oku :)

Albo to zwykłe przesilenie zimowe. Ja też chodzę jak chmura gradowa i wciąż coś jem, ale w ciąży nie jestem na bank, a szkoda🖐️ A co do Drzewieckiego - cóż... na takich też są sposoby. Pewnie to jakiś brzydal, którego nikt nie lubi i tylko tutaj może jakąś "wyższość" pokazać:p

Drzewiecki za bardzo chyba zapatrzył się na Jarka i próbuje naśladowac swojego idola :)