Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Upokorzonaaaa

Zdrada Kłamstwo ZEMSTA tylko jak ???

Polecane posty

Gość sdffrse
ja sie z takim męczylam pare lat;)co zrobilam????nic:)olałąm go w koncu...uznalam ze los go sam ukarze;)a teraz od 1,5 roku to on co jakis czas sie odzywa,namawia na kawki a ja mu grzecznie odmawiam:)wkurza sie na maxa a ja jestem z siebie dumna,że w koncu takiemi lovelasowi dalam kosza i to nie jeden raz:D

Jak znam zyce to jego robienie nadziei polega na tym, że w końcu odpisuje na milionowego smsa które mu wysyłasz bezustannie 'u mnie w porządku, miło że pytasz' :o Nie ma to jak nadinterpretacja:D

Gość Upokorzonaaaa
To chyba nie znasz dobrze życia.

Gość facetupok1236
Ostrzegaj wszystkie dziewczyny którymi mógłby się zainteresować. Jak wszystkie które pozna nie będą go chciały za to co zrobił będzie musiał zmienić środowisko w którym żyje i to mu dostatecznie dopiecze. Mi tak samo robiły wredne dziewczyny, więc wiem co możesz czuć.

No nie, wcale nie znam, kobiet i ich zdolności do nadinterpretacji też nie znam - zwłaszcza tych porzuconych, dla których każdy sms tzw. na odpierdol się jest traktowany jak rzecz święta :) Dziecko z Ciebie i tyle:)

Gość Upokorzonaaaa
Tyle, że w moim przypadku tak nie było więc nie wmawiaj mi swoich "racji" A dzieckiem z pewnością już od dawna nie jestem.

Wmawiaj sobie :) Za co chcesz się mścić? Za to że się dałaś wykorzystać, że Cię podszedł? Two Twoja wina, wina braku instynktu samozachowawczego, kojarzenia faktów i nierozpoznawania niebezpieczeństw :) O naiwności nie wspomnę - lovelasa można na kilometr wyczuć.

Gość Upokorzonaaaa
Fajnie, że masz taki dar ale czasami można popełnić błąd i zwyczajnie się zakochać... Dobrze, że Ty jesteś taka przewidująca oby Cię nigdy ktoś nie oszukał ale nie bądź taka pewna swego bo każdy może się na kimś "zawieść