Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amelka1124

Mój chłopak nie chce sie ze mną kochac...;(

Polecane posty

Gość Quality
może zmyłaś makijaż i się koleś przestraszył?

moze to nie chodzi o nastawienie do ciebie... moze ma jakis problem,cos go boli podczas wspolzycia no nie wiem,moze ma problem z wlasnym cialem i wstydzi sie o tym pogadac! rozne sa sytuacje... :/

Gość KobietaBluszczyk34
wiesz co może być powodem? Przepracowanie organizmu, jeśli on fizycznie ciężko pracuje, może stres, może mieć to podłoże hormonalne, Możesz to sprawdzić w bardzo prosty sposób, czy ona rzeczywiście nie ma ochoty na sex. Zaobserwować czy przegląda prasę erotyczną? obrazki, str www, czy się ogląda za innymi dziewczynami, ale obserwować bardzo subtelnie, żeby on o niczym nie podejrzewał.

nie oglada sie za dziewczynami, nie oglada żadnych stron erotycznych, nie czyta(oglada) erotycznych pism, pogadam z nim dzisiaj na ten temat, bo bardzo mnie to męczy

moze to dziwne, badz normalne, ale za każdym razem jak gdzies wychodzimy, badz wychodzilismy to odserwowałam czy sie nie oglada za innymi, dziwiło mnie to z jednej strony że inne wogóle jego nie interesuja, podobalo mi sie to ze tylko ja sie dla niego licze, teraz tez sie nie oglada za innymi wczoraj bylismy na miescie i szła grupka dziewczyn, to nawet na NIE nie spojrzał....:|

Gość sweet76
moze zmienil orientacje...

Gość doki okł
i jak była rozmowa

Może odkrył swoje prawdziwe ja :) Mówie tutaj o zmianie orientacji to pierwsze co mi przyszło na mysl. A może on jest chory, może miał jakiś zabieg, szczerze powiem nie jest to normalne zachowanie 21 latniego zdrowego faceta. Taki to bzyka wszystko co sie rusza a jego kuska staje od najmniejszego podmuchu wiatru. Coś jest na rzeczy.