Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienarzeczona

Zostawiłam go bo jestem zaradniejsza i silniejsza

Polecane posty

Gość fdg3443fs
Ale pusta baba....

Gość ale durny top

Gość co za puste babsko

Gość _24latek_
Ten temat to dowód na to, że ludzie nie mają mózgu :)

Gość rywalizacja dobra rzecz
choćdzie dziewczyny porywalizujemy o samca Alfa ja jestem miłym, niezaradnym gejem a wy macie wszelkie atuty na złowienie "grubrj" ryby z dużym, twardym życiowo spławikiem i tak nie macie szans

Gość 27 latekkk
Spadaj kurwo

Gość Nienarzeczona
minęły 2 miesiące. Czasami tęsknię, spotykam się z różnymi chłopakami, facetami, jemy, śmiejemy się. Nie chce niczego więcej, nie jestem gotowa na nowy związek. Mój ex po tym jak go wyrzuciłam z domu nie chce utrzymywać ze mną kontaktów. A codziennie go błagałam zeby sie wyprowadził dobrowolnie, ze moze uda nam sie cos naprawic, jak sie zdystansujemy. Jedyne co moge powiedziec, to , ze NIENAWIDZE CIOT I NIEZARADNYCH FACETÓW. uwazajcie dziewczyny, dzisiejsi mezczyzni ( co raz wiecej ) to meskie dziwki, probujace sie ustawic

Gość Nienarzeczona
up

Gość Nienarzeczona
cześć ;)

Gość Nienarzeczona
Cześć ;)

Gość Nienarzeczona
nigdy nikogo nie znajde

Gość do autorki tego listu
Nienarzeczona zgadzam sie z Toba, tez nie cierpie niezaradncyh i leniwych ciot, a niestety wiele takich

"dzisiejsi mezczyzni ( co raz wiecej ) to meskie dzi**i, probujace sie ustawic" męska duma by mi nie pozwoliła być utrzymankiem. może nie jadalibyśmy z moja kobietą w "Belvedere", czy spędzali wakacji w Wenezueli. sa inne restauracje i kraje do odwiedzenia. ;) może to był ten typ faceta, który podporządkowywuje sie kobiecie. może miał surową mamusię. nie wiem. to mnie nie dotyczy. :)

najgorsze jest to, ze go kocham, ale ciezko mi jest do tego sie przyznac. Mialam wiele facetow, chlopakow...ale tylko raz kochalam

tak, ale nie jestesmy razem i nigdy nie bedziemy. czasem, milosc nie wystarczy do tego, zeby byc razem. Nie mam do niego szacunku. Poza tym nie bede na niego pracowac

czy wiesz wszystko o milosci, ze smiesz pouczac innych ?? bez szacunku moze istniec milosc moze istniec sex bez milosci, oraz milosc bez sexu i szacunku nie ma zadnych REGUŁ nie szukam odpowiedzi, pragne sie wyagadac

Gość fxdgvdxgvcv
ależ kazdy facet taki jest, ze trzeba za niego mysleć, faceci to duze dzieci moze i są mądrzy dajmy z matematyki ale żywciowo wielu spraw załatwic nie potrafią

po pierwsze primo - nikogo nie pouczam. piszę o tym jak ja widzę miłość i szacunek. po drugie primo - mam wrażenie, że wkurza Cię to iż on się nie odzywa. zwyczajnie Cię olał. może liczyłaś, że taki zimny prysznic, trochę go odmieni. ale się przeliczyłaś, bo ciężko jest zmienić dorosłego faceta.

Gość staryalejarykozak
Witam do autorki topiku a co powiesz o kobietach które mają takich facetów jakiego ty byś chciała mieć i nie doceniają tego

słodkogorzki, masz rację, przeliczyłam się ryczał zawsze jak głupi, a teraz...cisza on mysli, ze mam juz nowego, wszyscy tak mysla, lacznie z ty nowym ;)))) ale jak mam co raz bardziej wyjebane, za przeproszeniem na facetow.

nie szukam niczego na jakims anonimowym forum, chce sie wygadac, co zaznaczylam juz wczesniej, a skoro ci si nie podoba w moim temacie, to wyp....proste :]