Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nienarzeczona

Zostawiłam go bo jestem zaradniejsza i silniejsza

Polecane posty

Gość jestes z Wawy?

hehe Nienarzeczona - jest "lekko" zirytowana faktem, że olał ja koleś niezaradny życiowo. przeliczyła się w swoich kalkulacjach i stąd jest nieco rozdrażniona. ;) wulgaryzmy kobiecie nie przystoją.

Gość 544457
pierdolone feministki ktore nigdy nie znajda szczescia żalllllll mi was

w tym momencie moge miec 5 kazdy z nich, hmmmm, no mogły miec nie jedną. A ja zastanawiam sie ale zaraz . po co wlasciwie mi facet ??? wiem, jaki musi byc, zebysmy sie dogadali, nie chce kolejnych rozczarowan. wyglad fizyczny nie ma znaczenia, musi miec cos w sobie, i to wystarczy. To ja jestem gwiazda i to to ja mam blyszczec, a nie on :] PROSTE ;p musi umiec mowic nie musze byc dla niego najwazniejsza JA, ja, JA, i tylko JA odpłace mu tym samym, ON, ON, ON i tylko ON musi dzielic ludzi na waznych i niewaznych musi byc zaradny, zebym go szanowala i zeby naszemu dziecku nieczego nie zabrakło. NICZEGO.

ważni ( rodzina, bliscy, przyjaciele) nieważni ( wrogowie, ludzie bez charakteru, dwulicowi, smiecie ) obojętni ( zyja to zyja, umra, to umrą ) I don't care

Słodki, jesteś tak Słodki, że żygałabym z powodu mdłości przez pół dnia od godziny spedzonej z Tobą na kafe, dlatego ide ;pp

Gość do nienarzeczona
mam kogos dla ciebie. skad jestes?

Rozumiem Cię aż nadto i gratuluje, że potrafiłaś to zakończyć. Miałam podobną sytuację, tyle, że ciężko było mi to skończyć, bo ciągle mnie brały wyrzuty sumienia, że potem sobie nie poradzi... Dlatego teraz nie dziwi mnie, że laski zwracają uwagę na to, jakim samochodem jeździ dany facet, czy pracuje ile zarabia itd... Jedną z najważniejszych kryteriów jest zaradność, bo bez niej facet ma nikłe szanse na stworzenie normalnego związku.

zgadzam się Samochód to nie jest żaden wyznacznik. Mój były potrafił wydawać 2000 na zegarek, mial chyba 40 par butów, a poza tym byle do pierwszego ..... wszystko przefiutać i nie miec z czego zyc....

Gość do nienarzeczona
w takim razie naprawde zostaniesz sama. gratuluje wyboru.

ja też gratuluję sobie, przynajmniej wiem czego chce. A nie jestem kolejną żałosną forumowiczką, pragnącą byle kogo i bycia olewaną, przez byle kogo.....pozdrawiam cie ty samotnico wróżaca innym samotnosc ;) jestes beznadziejna

Gość do nienarzeczona
jestem facetem kretynko.takie jak ty powinny zostac same.

Gość 544457
jest pierdolnięta i tyle!!!

Gość piwo i czysta żołądkowa
Jesteście wszyscy marionetkami rozpłodowymi w rękach ewolucji! Ale także najlepszymi plemnikami Waszych ojcow i jajeczkami matek!

Gość do nienarzeczona
marzyc kazdy moze. moze nie tyle pierdolnieta co marzaca o niebieskich migdalach.

Gość piwo i czysta żołądkowa
Kobieta i mężczyzna dobierają się inteligencją albo statusem społecznym tylko i wyłącznie. R00chać każdemu się chcę tak samo jak żryć czy pić!

do nienarzeczona - to chyba normalne, że lepiej być samej, niż z takim typem co założycielka tematu.... zbulwersowałeś się, bo sam jesteś taki, jak ten jej były łoś?:P to gratulacje, nie licz na żadną poważną kobietę w swoim życiu;)

Gość ja zrobiłam tak samo
kopa w dupę nieudacznikowi i jestem teraz szczęśliwa, sama ale bez wrzoda, bo mnie ugniatał.

Gość niech spada na marsa
:D

Gość fecetem jestem i ja
Nie chcialbym Cie za zadne skarby swiata. Jestes rozkapryszona egoistka.

Gość ona sama nie wie czego chce

Znajdziesz tego swojego samca alfa, na pewno. Ale czy Twoje podejście do życia zapewni Ci życie happily ever after, tego już raczej nie byłabym taka pewna.