Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinaaaa25

dziwny sluz 7 tc

Polecane posty

Gość kalinaaaa25

Jestem w 7 tyg ciazy, od poczatku mialam bialy sluz ale wczoraj sciemnial mial kolor bardzo jasno brazowy , dzis mam bardzo sucha pochwe. Jestem umowiona do lekarza na popoludnie. Gdy dzwonilam powiedziano mi, ze nie ma powodu do paniki, ale to jest moja pierwsza ciaza i bardzo sie martwie....

Gość kalinaaaa25
prosze, kobietki w ciazy poradcie..

Mz prawo do obaw i dobrze,że po południu idziesz do lekarza.Zawsze lepiej to sprawdzić.Brązowe,to masz upławy,ale czy masz też plamienia krwią?

Gość gryczka
Plamienia w pierwszym trymestrze ciąży dosyć często się zdarzają (ja miałam beżowo-brązowy śluz na przełomie 4 i 5 tc, okazało się, że wszystko jest OK). Jeżeli nie ma żywej krwi, silnych bóli, raczej nie ma się czym martwić. Czekaj spokojnie na wizytę u gina. W zeszłym tygodniu byłam w szpitalu na badaniach i przyjechała dziewczyny, na przełomie 7 i 8 tc, z plamieniem. Okazało się, że miała małego krwiaka, który zszedł, a z dzidziusiem wszystko w porządku. Głowa do góry:-)

na poczatku ciazy bardzo czesto sie to zdarza i nic sie nie martw.. idz do ginekologa jezeli bedziesz miala plamienia,bo to moze oznaczac cos gorszego.. ale jak narazie nie ma powodow do obaw:)

Gość aniaffy
Ja także miałam plamienie w 7 t.c i trafiłam do szpitala.. może u Ciebie hospotalizacja nie będzie potrzebna ;) bądź dobrej myśli i nie martw się na zapas.. prawidłowo że idziesz do lekarza on napewno Cię uspokoi i przepisze tabletki na plamienie np. Luteine ;) wszystko będzie dobrze

Gość kalinaaaa25
Nie plamie krwia, ten sluz ma kolor ciemno bezowy, jasno brazowy.. dzieki za odpowiedzi:)

Gość gryczka
Na pewno wszystko będzie dobrze. Jeśli możesz, to postaraj się odpoczywać, poleżeć trochę i się zrelaksować.

Gość kalinaaaa25
Martwi mnie rowniez to, ze tu gdzie mieszkam lekarze nie przepisuja lekow na podtrzymanie ciazy, zreszta gdy wczoraj zadzwonilam do mojej poloznej ona tylko stwierdzila, ze nic sie nie dzieje. Wiec umowilam sie prywatnie do lekarza bo nie chce tego ignorowac, moze rzeczywiscie przesadzam..Nie poszlam dzis na zajecia, leze i staram sie nie denerwowac:)

Gość gryczka
Nie przesadzasz, wiadomo, że w pierwszej ciąży każdy niepokojący sygnał wzbudza w nas niemal panikę... Na pewno nie zaszkodzi, żeby lekarz Cię zbadał, ale jestem pewna, że będzie dobrze:-)