Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelina22222

błagam pomozcie:-(((((

Polecane posty

Gość ewelina22222

witam mam problem okres spóznia mi sie 2 tygodnie z reguły mam nieregularne ale najdłuzej to opóznił mi sie do 5 dni kochałam sie z chłopakiem jakis dobty tydzien przed okresem stosunek przerywany a teraz okresu nie mam mam bolace piersi brak innych objawów jak myslicie moze to byc ciaza chociaz nie ma zadnych objawów oprócz bolacych piersi ????prosze o poary test mam zamiar zrobic za pare dni

ja mam tak samo tylko nie bola mnie piersi tylko mam czasem bole brzucha ( podbrzusza ) i skurcze jajnikow test robilam negatywny ale moze sie mylil sama juz nie wiem dzis 15 dzien brak @ a lekarz dopiero w środe :(

Gość ewelina22222
mnie podbrzusze nic nie boli tylko piersi test zrobie za pare dni

Gość ewelina22222
ja bardzo chce a Ty???

Gość ewelina22222
a test robiłas z porannego moczu ???bo z porannego jest najbardziej wiarygodny

tak z porannego tez bardzo chce poronilam dwa razy i ciaza to jest moj cel numer jeden

Gość ewelina22222
może test poprostu sie mylił zycze żeby Ci sie udało i żeby były dwie kreseczki :-)))

Skoro @ spoznia Ci sie juz 2 tyg, to mozesz juz zrobic test.Jesli jestes w ciazy,to juz to wykaze.Na tym etapie chyba nie musisz juz robic go rano.Ja zrobilam popoludniu w dniu spodziewanej @ i wyszly piekne 2 krechy :)

Gość ewelina22222
a Ty miałas jakies objawy na poczatku ciązy ???bolały cie piersi a chciałam sie zapytac czy miałas jakis sluz czy sucho???

Gość ewelina22222
a Ty miałas jakies objawy na poczatku ciązy ???bolały cie piersi a chciałam sie zapytac czy miałas jakis sluz czy sucho???

dzieki :) ja mam ostatnio sluz jak woda bez zadnego zabarwienia utrzymuje sie tak okolo wlasnie 2 tyg czasem jest taki bialy ciagnacy sie

Gość ewelina22222
bo ja co chwile biegam do toalety i patrze czy nie dostałam okresu i tylko jest troszke sluzu białego taki wodnisty czasami jest i mam uczucie mokra ???i podbrzusze mnie nic nie boli a słyszałam ze na poczatku ciazy pobolewa

Gość ewelina22222
ja podobnie tez biały tylko ze nie ciagnie sie jest wodnisty

z tym bieganiem do toalety to mam tak samo hehe cos niby poleci ide do toalety patzre a tu nic tylko troche śluzu takiego wlasnie bialego

testu testuj,ja mialam duuuzo wlasnie bialego sluzu,do tego brzuch pobolewal jak na okres i bylam pewna,ze dostane.na objawy jeszcze za wczesnie,na ogol pojawiaja sie kolo 5 tc

Gość ja wlasnie tak biegalam
co chwila do toalety, bo myslalam, ze okres nadszedl (caly czas mialam odczucie wilgotnosci) okres nie nadszedl... :D

Gość ewelina22222
hehe to mamy podobny problem tylko ze ja testu jescze nie zrobiłam na dniach napewno zrobie

Gość ewelina22222
a to zawsze podbrzusze pobolewa tak jak na okres ???czy ktos miał ze nic go nie bolało

Gość abc 123455
ja tez tak mialam, brzuch mnie pobolewal , ale okresu niedostalam. A pozniej okazalo sie ze jestem w ciazy

Gość ewelina22222
dzieki napewno dam znac co i jak:-)))

Gość ewelina22222
to juz nieiwem jak z tym brzuchem jest czy zawsze musi bolec???bo mnie nic nie boli

Gość to jak to właściwie jest
stosunek był przerywany, a ty bardzo chcesz być w ciąży? Tzn. że twój partner nie chce dziecka? U mnie pierwszym obj. był ból piersi...

Gość Ala Z 123
Tak

Nie musi bolec. Moja kolezanka robila z 10 testow i kazdy wyszedl neg,potem kupila z innej firmy i wyszedl pozytywny hehe,okazalo sie,ze tamte byly uszkodzone.Kupila je na necie i apteka internetowa wyslala jej maila,ze moga wymienic