Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia08

Ginekolog - Mysłowice

Polecane posty

Gość gosia08

Witam! Mogłaby mi któraś z Pań polecić dobrą ginekolożkę z Mysłowic? I parę słów gdzie przyjmuje, jaki ma stosunek do pacjentek, cena wizyty itd.itp. :)

Gość Jedna chwila
Jasne, momencik

Gość Jedna chwila
Jach-Wróblewska Jolanta Ginekolog pl. Mieroszewskich 2, 41-400 Mysłowice tel. 50 139 67 95

Gość kreatia.
Ginekolog pracujacy w Mini Klinice chyba Streczynski czy jakos tak,taki stary dziad to najgorszy kretyn jakiego spotkalam.Jak bylam w ciazy chcial mi na chama wpychac te swoje przyrzady,myslal ze wymyslam jak sie krzywilam z bolu..wyprosil mnie z gabinetu bo stwierdzil ze tak pracowac nie bedzie.Kretyn.Do domu przyszlam to mialam lekko pokrwawione majtki.Moja siostra ostatnio byla po leki ktore jej sie konczyly.Zawsze wypisywali jej na Ligocie,ale nie chcialo jej sie tak daleko jechac. Ten spojrzal jej w karte choroby i pyta "na czym ta choroba polega" NO KU**A przeciez on jest lekarzem i chyba pisalo wyraznie w karcie co i jak,ze jajniki za wysoko itd.Siostra wyszla wkurzona bez recepty.A moja 17 letnia kolezanka jak byla po tabletki anty,to nie przepisal jej tylko kazal przyjsc z matka. Ja polecam przy szpitalu obok zakladu pogrzebowego,nie pamietam nazwiska ale to taki podstarzaly siwowlosy dziadek. Z nim to konkrety,za darmo zbada,pomoze i w miare normalnie bada. Mnie zbadal palcem,a nie jakimis przyrzadami bo od razu zauwazyl ze jestem waska.Bardzo sympatyczny.Polecam

Gość gosiulina
a chodzi może któraś z Was do ginekologa na Wyspiańskiego do przychodni?