Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajtammmaaaa

co robicie gdy facet na randce wam zupełnie nie odpowiada?

Polecane posty

Gość ajtammmaaaa

wcyhodzicie z internetu..Meczycie się jedną godzine potem drugą facet nudny wiadomoże nic z tego nie będzie..Co zrobic by nie siedziec kolejnych godzin i nie usmiechac sie sztucznie.Jest np sobota wieczór wiec nagła pilna sprawa odpada...Wychodzicie do toalety i zmywacie się?Zawsze mi żal faceta i nigdy tak nie zrobiłam,ale z drugiej strony zjakiej racji sie meczyć?

wcyhodzicie z internetu.." zamyka kompa i KONIEC randki:) nad czym ta kobieta ubolewa? ? :P

ja tma bym ood rauz na początku zaznaczyła, że kurcze niestety nie będe mogła być długo boooooooo costam i jak facet po tje godzinie okaże się kiepski to wteyd wymigać się, że na Ciebie już czas i tyle. Jak facet fajny, to można trochę naciągnąć ;)

normalnie mówisz że juz pora na Ciebie i musisz się już zbierac. nie szukasz usprawiedliwien, nie musisz ostatecznie ciągle jeszcze obcemu człowiekowi się opowiadac ze swoich spraw.

Gość nalepszy sposób to nie
chodzić na randki z ludźmi poznanymi przez internet.

no i nastepny co się przypierdasza. Szybko pisałam to mi się palce pozamieniały, boż eludzie, Wy naprawde nie macie co robić tylko dopierdalać się nie na temat?

Gość gangsterskie fanaberie...
Są takie kobiety, którym facet się nie podoba od pierwszej randki, a mimo to ciągną znajomość i ściemniają, że niby taki przystojny, wygadany, inteligentny... Tylko w jakim celu? Nie lepiej nie odzywać się po spotkaniu, niż wygadywać te bzdury?

Gość do autorki .. ..
skad masz pewnosc, ze ty mozesz sie podobac i nie byc nudna na randce ? troche oglady i kultury zawsze sie przyda :P

Szybko pisałam to mi się palce pozamieniały, " kciuk z serdecznym ? wskazujący z małym? nawet nie chce tego oglądać:P

Gość M a ł a C z a r n a
"Są takie kobiety, którym facet się nie podoba od pierwszej randki, a mimo to ciągną znajomość i ściemniają, że niby taki przystojny, wygadany, inteligentny... Tylko w jakim celu? Nie lepiej nie odzywać się po spotkaniu, niż wygadywać te bzdury?" Czasem fajnie mieć adoratora, widzieć jak ktoś się stara o nasze względy :P

Uśmiecham się stucznie a w duchu żałuję że nie zostałam w domu i nie włączyłam tv:O później mówię, że na mnie już chyba czas i po randce

jezus, no i znowu zasmiecacie :P Wam się nigdy palce nie poplątały w trakcie szybkiego pisania? Czy jesteście tacy dokładni i edytujecie wszystkie błędy przed wysłaniem?

dawno temu tez miałem świetna randkę zajebiscie było , kolacja , swiece , ruski kawior ... Załuje ze tak szybko sie skonczyła :( prąd mi wyłaczyli ;)

Wam się nigdy palce nie poplątały w trakcie szybkiego pisania? raz mi sie poplątały ale to w chińskiej restauracji , wtedy jak sie uczyłem jesc pałeczkami :D

Jeśli typ nieodpowiedni,po co przeciągać i udawać,że wszystko cudnie BNB?

nigdy nie trzaskam drzwiami" ja też zazwyczaj staram sie delikatnie zamykać laptopa :P