Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajtammmaaaa

co robicie gdy facet na randce wam zupełnie nie odpowiada?

Polecane posty

Gość gleronika
jak to jest, ze rozmawiacie przez e-mail, komunikator, sms, i jest swietnie, iskrzy, czuc, ze to moze byc to ... a spotykacie sie pierwszy raz i ... jest niby ok, macie tematy, ale tak normalnie, zwyczajnie ... a moze to tylko kwestia pierwszego spotkania .... choc ludzie i tak nastawiaja sie na pierwsze wrazenie.

Krem,ja się mogę z Tobą umówić i zapłacę za siebie.

siemanero cream 🖐️ czyżby byly tu jakies poznanianki ? :classic_cool: cream, w maju czuje piwko :classic_cool:

jak to jest, ze rozmawiacie przez e-mail, komunikator, sms, i jest swietnie, iskrzy, czuc, ze to moze byc to ... a spotykacie sie pierwszy raz i ... jest niby ok, macie tematy, ale tak normalnie, zwyczajnie ." to kwestia wyobrażeń i idealizowania osoby po drugiej stronie ekranu... pozniejsze spotkanie w 99% weryfikuje owe wyobrażenia ... zazwyczaj jest zawód :P

nasz topic juz chyba dawno umarl, faktycznie, malo bylo tych poznanianek, albo strachliwe jakies ...

**cream** nie wegetowac tylko zyc" cream ale co to za życie z dłonią w spodniach :P ?

ja nie mam dłoni w spodniach" teraz nie masz bo piszesz , logiczne ... cream nie wiem kiedy bede? Prawdopodobnie albo sierpien albo wrzesień