Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mischka...

Czy są tu jakieś kobiety, które nie mają przebitych uszu ?

Polecane posty

nie ale temat jest o kolczykach ktore pomagaja wygladac ladnie dlatego kobiety je nosza:o

Gość ja nie mam przekłutych
To dla tej średniej - to ja jestem już w podeszłym wieku i w ogóle nie powinnam już żyć. :-) Ale jakoś żyje i mam się całkiem nieźle. Dla reszty ludzi jestem w średnim wieku. A uszu nie przekłuję i koniec! :-)

kazdy ma jakies powody, nie przekonuj ludzi na sile -jeśli to było do mnie to ja nikogo nie przekonuje a już tym bardziej na siłe :P ciekawa tylko byłam z jakiego powodu tak bardzo nie chce przekłuć uszu,że nawet za milion by tego nie zrobila.Bo to,że na starość sie uszy naciągają mnie nie przekonuje :P już bardziej przekonuje mnie argument nie chce bo nie i już :D a co do przekłuwania uszu małym dzieciom to też jestem przeciwko - to powinna być świadoma decyzja każdego,w końcu małe dzieci nie potrzebują kolczyków a te dziurki jak sie zagoją to nie zarosną tak łatwo. Poza tym ja miałam więksżą frajdę przekłuwając uszy z własnego wyboru -bo czułam tą różnice,że mam kolczyki bo przez 9 lat ich nie miałam.A małe dziecko nie będzie miało porównania

Gość gość
Ja przekuwalam chyba z 4 razy, niestety okazalo sie ze na jednym uchu mam bliznowacenie przez co przekute ucho zaczęło szybko mi się goic i krecenie kolczykiem nie pomagalo. Jakos juz nie rozpaczam:)