Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spinacz lawendowy

JAK BYĆ ZADBANĄ ATRAKCYJNĄ DZIEWCZYNA?

Polecane posty

Gość Bluzka czarna
tylko nalezy to przykladac do twarzy ta bardziej sliska strona:)

Gość spinacz lawendowy
czarna bluzka - mozesz powiedziec cos wiecej o tych bibulkach papierkach , ja zawsze kupowalam takie w niebieskiem opakowaniu , chyba 50 za ok 20 zl.

Gość salamandra___
no i właśnie tak działa zwykły najlepiej szary papier toaletowy, trzeba go po prostu przycisnąć mocno do buzi, zawsze tak robię kiedy jestem w toalecie:)

Gość spinacz lawendowy
bluzka czarna - tych 'kibelkowych' oczywiscie....ale wiecie gog wan tez wiele nietypowych rzeczy mowi w swoich programach....

Gość jijikijiki
Ja zawsze mam w torebce: Puder sypki dezodorant blyszczyk. rano zawszenakladam krem, korektor pod oczy i triche sypkiego pudru. Myje glowe, susze, wlosy zaplatam w warkoczyk na boku, troche perfum, lakieru do wlosow i jestem gotowa. W ciagu dnia robie delikatne poprawki pudrem. To oczywiscie gdy jestem w pracy, gdy jestem w domu-daje skorze odpoczac od makijazu.

Gość Bluzka czarna
to sa zwykle podkladki toaletowe-ale wygladaja(sam papier)dokladnie jak bibulki matujace i identycznie dzialaja,tak jak pisalam sa w realu,tam gdzie podpaski i ta cala reszta i kosztuja 3 zlote. tez kiedys uzywalam papieru toaletowego do matowania twarzy ale za bardzo scieral podklad

spinacz, wiadomo wiadomo. :) z polskich to jeszcze ikarasinska oglądam jak sobie przypomnę, aliczkaa (pierdolnięta w pozytywnym słowa znaczeniu) i jeszcze ze dwie by się znalazły. :) natomiast z zagranicznych zachwycił mnie ostatnio taki chłopaczek z UK (tak, tak FACET), farbowany na czarno, fryzura nastroszona na Tokio Hotel, maluje się fest jak laleczka do wydymania, a kosmetyki ma TAKIE, że aż się uśliniłam. :D nie mogę go trafić teraz bo zapomniałam jego nazwy. :o

Gość Bluzka czarna
a "prawdziwe":) bibulki matujace sa dosc drogie ,tym bardziej ze ja w miesiacu musialam kupowac 2 paczki..

bluzka czarna - zgadzam sie, sa drogie, jak bede po weekendzie majowym w realu, to sie rozejrze, choc mam dwa kroki , dzis nie chce mi sie isc bo pewnie kolejki i musze projekt skonczyc a idzie mi jak krew z nosa...jak widac... Mo...nie chcesz bym Ci wymieniła kogo jeszcze podglądam na yt, albo chcesz :P wiec: BlackCougar0, Oleskaaa, susz1313, izabelle25D, iwetto i jeszcze pare innych , których nazw nie pamiętam, wiem za na polskim yt jest chlopak - polak, blondynek taki, co tez sie maluje...mieszka chyba w uk. te dziewczyn, ktore wymieniłaś, tez ogladam. a chętnie bym sie dowiedziała, o kim mowisz tj o tym chłopaczku...:)

spinacz, no kropka w kropkę... JE też oglądam. :D o jakim chłopaczku mówisz? jak pamiętasz nazwę to dawaj, ja przegrzebię gg i zaraz postaram się tego mojego tu wkleić. :)

spinacz, też już nastką nie jestem. :P kurde, a ja mojego nie znalazłam. :o cała nadzieja w koleżance, kazałam jej go wynaleźć bo to ona go odkryła wiec może jak raz. :) ten Twój ładniej wyglądał w ciemnych kudłach. :D

Gość aabbccddee
Ja mam swojego ulubieńca na youtubie :) Jest świetny! Szczerze go polecam, daje wiele ciekawych porad np. o modelowaniu twarzy bronzerem lub różem, o podkręcaniu rzęs zalotką itp. :) no i robi świetne makijaże - z resztą, same zobaczcie: http://www.youtube.com/watch?v=_EXWPPwJu88

Gość aabbccddee
Najgorsze jest to, że tacy mężczyźni wyglądają w pełnym makijażu 100 % lepiej i 100 % bardziej kobieco ode mnie! :D

spinacz, nie wiem czy ten mój jest gejem. na pewno jest obrzydliwie kasiasty bo ma torebki Balenciaga i prawie całą szafę kosmetyków z Maca. :o i gdzie tu sprawiedliwość? :classic_cool:

spinacz o tak... gdyby była sprawiedliwość na tym świecie to byłabym ponętną blondyną, latała odrzutowcem, miała złote klamki w domu, jędrnego ogrodnika i jadła trufle. :classic_cool: miłego wieczoru dziewczynki. 🖐️

Gość biala polna stokrotka
ja mysle ze regularne dbanie i higienę plus ładne perfumy swieze ciuchy załatwia spraw...a jesli chodzi o zrobienie: to nie wiem czy solarka i tipsy sa takie fajne.

Gość Pathh
Drogie dziewczęta.. Jeśli twierdzicie, że wstawanie zaledwie 2 godziny wcześniej Was przerastam to bardzo mi przykro, ale jeśli chcecie wyglądać perfekcyjnie, czy sprawiać wrażenie zadbanej kobiety, to trzeba troszkę nad tym popracować. Mam 16 lat i oto co robię dziennie: -Codzienna kąpiel ( rano przed szkołą i wieczorem, czasem także bezpośrednio po szkole ) - Do kąpieli używam różnych olejków, żelów pod prysznic, bądź po prostu mydełka, ale polecam tylko takie firny jak: Dove, czy Nivea ;) - CODZIENNIE RANO myję włosy dwa razy, po czym nakładam odżywkę na nie. - Każdą wolną chwilę poświęcam wyglądowi, dobieraniu ubrań na kolejny dzień oraz makijażem,\. - Uprawiam sport. Oczywiście nie wymagam od siebie nie wiadomo jakiej sprawności, natomiast brzuszki, przysiady, czy ranny jogging musi być ! Mam nadzieję, że przyda Wam się to do czegoś ;) Naprawdę warto o siebie zadbać. Kobieta musi to robić i już. Niestety... Tak już jest, że facetom jest łatwiej na tym świecie. -.- ;p

Gość kasia93874

Gość Nikola Delik
Tu Znajdzisz duzo informacji na ten temat :) polecam ! facebook.com/inf8ty