Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spinacz lawendowy

JAK BYĆ ZADBANĄ ATRAKCYJNĄ DZIEWCZYNA?

Polecane posty

Gość hrhrth
ja lubię dbać o siebie sprawia mi to przyjemność. Lubie fajnie się ubrać, zrobić makijaż, paznokcie. Ważne żeby sie nie przebierać tylko ubierać czyli nie trzeba mieć wszystkiego co modne na sobie, lubię minimalizm i naturalność. Wystarczy zwyczajne rurki i sweterek i pomalowane rzęsy i można pięknie wyglądać. Niektóre laski to się przebierają i malują jak barbie strasznie to wygląda. Naturalne dziewczyny są ładniejsze i takie "lżejsze".

Kurcze, to jest proste. Ja uzywam naturalnych, ale dobrych i nie tanich szamponow do wlosow (50 zl). Do tego raz na 4 mies chodze na keratynowe prostowanie (380 zl) przez co sa dodatkowo nie tylko proste ale i blyszczace i witalne. Makijarz - dobry, nie lekki, z drogich kosmetykow. Do tego apteczne kremy, toniki, peelingi. Kupuje jak juz dosc drozsze i starczaja mi na dłużej. No i perfumy. Mam teraz 2, najwieksze buteleczki. Chanel Paris - coco mademoiselle, kupiona probka, ktora trzyma sie na ubraniach do poki ich nie wloze do prania. Kupilam za 199, a w drogerii jest za 600. oraz Gucci - Flora, zielony, glamorous, magnolia. (50 funtow)

No i ubrania, teraz wszystko kupuje w Primarku i innych sklepach, ale jak jeszcze nie wyjechalam do Anglii to lecialam specjalnie do Eindhoven na ciuchy na jeden dzien i wieczorem wracalam :) na caly 1 dzien przeznaczalam 100 funtow, bo lecialam wtedy kiedy bilety byly najtansze i koszt jedynie 8 funtow :)