Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opopopopopopopopopopopo

Najstraszniejsze horrory

Polecane posty

Mam ochote sie naprawde pobać... Jakie horrory poleciacie? Takie naprawdę straszne, po których boicie się zasnąć w ciemnym pokoju. Odpadają wszelkie krwawe typu Oszukać Przeznaczenie, bo takich nie lubię. Chodzi mi o takie o nawiedzonych domach, duchach, jakieś motywy religijne... Oglądałam wszystkie klątwy, ringi, ezgorcyste, amytiville... Co oprócz tego jest wartego uwagi?

duzo jest takich.. ja akurat jestem fanem horrorów.. obajrzyj sobie "Oko"... "Paranormal Activity".. . pijany jestem troche.. może zaraz sobei coś przypomnę :)

ostatnio oglądałem horrory, Antychrist, i dwa Nekromatiki, okropne, oraz Kwiat pustyni i Biała masajka, jeszcze gorsze.....

no ten paranormal oglądałam właśnie ktoś z kafe polecił nie zle mnie pozamiatało nom muszę przyznać się wystraszyłam a tak nie pozornie i nudno się zaczynał

ja zawsze polecałam Paranormala :D a więc znów polecam-paranormal activity oraz REC i REC2-nie wiem jak u Was to wyglądało, ale ja nie mogłam spać przez jakiś tydzień po tym filmie, budziłam się co chwilę i miałam koszmary :P bez kitu, a dodam, że NIGDY nie bałam się na horrorach :P

Gość ubawiłam się że hej
polecam The Soviet Story, horror tym bardziej straszny, iż wydarzyło się to wszystko naprawdę 🖐️

A TEN PARANOLMAL TO TAKI TANI FILM ALE daje czadu można się wkręcić na maxa zapodajcie coś jeszcze

A co myslicie o filmach WZGORZA MAJA OCZY i DROGA BEZ POWROTU? Znajomi mi polecali, nigdy nie ogladalam filmow o mutantach, a wy co o nich sadzicie? Warto obejrzec?

campari-ale podobno na faktach! Ja nie wiem czy to ściema, czy nie, ale tak było napisane :P mówię Wam, obczajcie 2 części RECa, oczywiście same w domu i w nocy :P oglądałam ostatnio jeszcze jeden oparty na faktach (podobno :p ) ale nie był taki starszny-Udręczeni

Wzgórza mają oczy polecam! Zwłaszcza 1 część, zajebioza :P Film ma fajny klimat

Gość złośnica :P
nieznajomi fajny horror zreszta paranormal tez byl fajny z horrorow polecalabym seeda ale on jest delikatnie mowiac obrzydliwy. Dark water ale wersja japonska jest fajny zreszta wszystkie horrory japonskie uwielbiam. Ze starszych horrorow polecalabym omena. A jezeli chodzi o kwestie diabla i tp to fajny jest dokument egzorcyzmy anne liese czy jakos tak.

Gość pić na wode
straszny film 3 :D

Gość sfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfsfgd
żona Tytanowego Janusza jestes sliczna:) musialam Ci to napsiac:)

sierociniec, the shutter, siła strachu, a tak trochę z krwawych to np 28dni póżniej o zombiakach