Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szymon zpec

czy fajna dziewczyna związałaby sie z chłopakiem po szkole zawodówce ?

Polecane posty

Gość kmlbhjcgfd
może nie chca żeby chłopak narobił im kichy przy niedzielnym obiedzie swoimi "cennymi" spostrzeżeniami

Gość szymon zpec
jestem mechatronikiem i pracuje w Gilette i pójde do technikum uzupełniającego

Gość kmlbhjcgfd
to bardzo fajnie :) zrobisz mature w tym samym wieku co moja młodsza siostra licencjat :)

Gość krakina
Ja jestem właśnie taka, jak piszesz. Mój chłopak jest też po zawodówce. Planujemy ślub. Jestem fryzjerką. Finansowo mamy ok., nasze zainteresowania są podobne, mamy o czym ze sobą rozmawiać, rozumiemy się świetnie. Nie czujemy się gorsi od osób z wykształceniem wyższym od naszego. Nie mamy żadnych kompleksów związanych z wykształceniem. Może mamy mniejszą wiedzę od ludzi z wyższym wykształceniem (na pewno mamy mniejszą), ale nam to zupełnie nie przeszkadza. :)

Gość szymon zpec
chłopak po zawodówce nie musi być prymitywem jak niektórzy uogólniają :-)

Gość szymon zpec
może i nie mam matury ale za to chuja po kostki

Gość szymon zpec
bardzo śmieszne :-O

Gość szymon zpec
ewentualnie może byc jakis miły, cieply i wrażliwy chłopak

Gość czorny książę
A czorny może być?

Gość szymon zpec
może być i czorny byle mnie rymbał rzetelnie

Mój kochany Mąż jest elektrykiem (po technikum, ale bez matury), ja prowadzę własna firmę. NIGDY NIE MYŚLAŁAM O NIM JAKO KIMŚ GORSZYM. Wręcz przeciwnie. Jest zaradnym facetem, który w moich oczach potrafi wszystko. Jak coś popsuje się w domu czy w samochodzie nie leci od razu po fachowców, bo potrafi wszystko sam naprawić:) Fantastycznie gotuje, pomagamy sobie w obowiązkach domowych. A co najważniejsze MA SWOJE PASJE. Ogląda chyba wszystkie programy naukowe, czyta pisma naukowe.Uwielbia wędkarstwo (jest nawet mistrzem w swoim kole wędkarskim:)) Nie rozumiem czemu niektórzy myślą, że człowiek który nie ma przed nazwiskiem mgr albo innych wyspecjalizowanych tytułów to od razu nieudacznik, który nie potrafi się zachować.Ludzie nie twórzmy stereotypów. To nie "papierki" są wyznacznikiem naszej inteligencji, prezencji, dobrego wychowania.

Gość szymon zpec
no ale jest po technikum...bez przesady a co mają powiedzieć ci po zawodówce np ? niektóre z góry takiego skreślają

bez matury pamiętaj:) nie chciało mu się jak to stwierdził. Dziś z perspektywy lat żałuje, ale ma tyle dobra prace, że ta matura nie jest mu potrzebna.Co do chłopaków po zawodówce mam takie samo zdanie. Nie przejmuj się, nie myśl tyle o tym. Ważne co siedzi w człowieku, jaki jest w wobec innych ludzi i milion innych rzeczy. A papierek cóż... dla mnie NIEISTOTNE. :) Głowa do góry:)

od paru lat ma dobrą pracę, nieźle zarabia. Kiedyś pracował za 800 zł i nigdy mu nie wytknęłam, że to wina braku wyższego wykształcenia. Oczywiście były osoby które miały mu to za złe. Ale szkoda o takich gadać.

fajna dyskusja.. ale z reguły jest tak, ze ci bez szkoły..lub tylko ze szkoła srednią..zachowuja sie jak prostaki..brak kultury..klnał..jak szewc.. Kiedys tez myslałam, ze poczucie humoru jest wazne..dzis mowie, ze nie. Bo faceci są przez to dziecinni.I chamscy. I maja takie dziecinne pomysły...jak keylogerry w komputerze. Wole normalnego faceta. Wystarczy, ze ja sie smieje:) A co powiecie on bez zawodówki:classic_cool:...a ona robiąca doktorat i podyplomówkę;):D? czy to ma sens;)?

"A co powiecie on bez zawodówki ...a ona robiąca doktorat i podyplomówkę ?" Jeśli obojgu partnerom to odpowiada, nie ma przez to niedomówień i kłótni to co w tym złego ? Inną kwestią jest ambicja. Ale to osobny temat.

Gość lussssssiii89
a co ja mam powiedzieć jestem po liceum obecnie na studiach ,latam za chłopakiem z zawodówki a on mnie niechce tłumacząc że jestem dla niego za inteligentna i za fajna ,żeby sie zadawać z kolesiem z zety!!!!!!!!

Gość fajna z dobra praca
tak

Do lussssss89 ------ Dlatego powtarzam, najważniejsze, aby obojgu to odpowiadało. Być może Twój chłopak boi się być "gorszy", obawia się porównań do innych, którzy ukończyli studia itp. Według mnie to powód żaden :/ Trzeba wtedy szczerze pogadać o co tak naprawdę mu chodzi.

Gość furgonetka
ja byłam z takim po zawodówce, był mechanikiem( moze dletgo byłam z nim bo to bardzo meski zawód), ale przyznam ze gdybym wcześniej wiedziała to bym gio skreśliła, ale on o tym wiedział i sprytnie pokierował sytuacją, ze jakoś mi to póżniej nie przeszkadzało...

Gość szymon zpec
kobiety robią błąd że z zasady od razu takiego skreslają jak np mnie , moi koledzy poszli do liceów bo taka moda i co mają po liceum..chyba zamiatanie w supermarkecie ...muszą sie dalej uczyć ja sie tez bede dalej uczył ale narazie pracuje, jestem specjalistą od maszyn w Gilette to przykre że większość dziewczyn leci na pozory

Gość wkurzona na maxaxaxaxa
Jasne, że tak. Mam takie samo zdanie na ten temat jak ania198ania5 czy też basia-a.

Gość ktoś napisał....
"a co powiecie na taką sytuację: on po zawodówce, a ona robiąca doktorat i podyplomówkę" - dobre:) to moja rzeczywistość :D mój mąż jest mechanikiem, ja już po podyplomówce "w drodze" na następną:D rozumiemy się świetnie, on jest inteligentny i oczytany:) niczego nam nie brakuje w naszych relacjach:)