Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaANIAbardzo

pytanie do samotnych

Polecane posty

jak masz co włożyć na siebie jutro do pracy, to się nie przejmuj, najwyżej naprawa wyniesie tyle, co nowa pralka:-) ja sie na łożyskach w pralce kompletnie nie znam...

nie wiem czy się urwał,w ogóle nie drgnie ani tyci a nie chce tak całkiem na siłe, co by bardziej nie rozwalić

dzięki za pocieszke, nowa pralka :), poczekam aż jakiś spec do mnie zajedzie, mam nadzieje że na takie zadupie dojeżdża ktokolwiek i nie bede tego muciał tachać gdzieś tam

hmmmm no jakby to powiedzieć,..... wtyczka w gniazdku, ale spoko elektryki nie ruszam

racja dam spokój podzwonie jutro po "miłych" majstrach może któryś mnie uraczy z łachą swoją wizytą

Nie mialam takiego problemu z pralka, ale mialam inny-jak wirowala to strasznie glosno i slychac bylo jak cos tam trze o cos. Wezwalam fachowca i naprawil, nawet opuscil cene bo pani taka ladna:D Relaks: Dzis zrobilismy sobie piknik za miastem na kocu, a slubny pichcil jedzenie z grilla. Pogralismy w latajaca bile, w badmintona i frisbee, i poleniuchowalismy na kocu... Pochodzilismy po lesie... Pachnialo pieknie i ten spiew ptakow... Sloneczko grzalo...:D:D:D:D Zyc nie umierac;)

Nie spotkal, my nie raz robimy sobie male wycieczki do lasu, za miasto na polanke.

hmmmm no jakby to powiedzieć,..... wtyczka w gniazdku, ale spoko elektryki nie ruszam - a woda przewodzi prąd, słyszałeś o czymś takim??? chcesz nam tu kopnąć w kalendarz? nie wyrażam zgody!!

Blanka, a co to jest latające bile????????? Pewnie że prania nie oddam, tam były moje ulubione bokserki, te w żyrafy!!!!!!!!!!!!!

wsumie racja, trzeba odłączyć prąd Blanka, ale to tak byle gdzie w lesie sie rozkładacie, czy są jakieś fajne miejsca, tzn jakieś wiaty, ławeczki etc

Blanka, ja też miałam wspaniały dzień. Obudziłam się po 7 rano, słonko świeciło, ptaszki śpiewały, las pachniał, psy ujadały, kawa była słodka, obiadu nie musiałam robić... żyć i nie umierać:-) Bokserki w żyrafy - faktycznie, niefart, że je to spotkało... zatrzymane na kilka dni.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kojarze a nawet nie wiedziałem że to sie tak nazywa

Jezdzimy albo na swoja miejscówkę, albo jedziemy w nieznane i jak wylookamy fajne miejsce to sie zatrzymujemy. Nie musi wiata ani lawki zeby bylo fajnie:D Nie w tym rzecz...

o 7 ????????? spałaś niewiele ponad 3 godz???? nieźle hmmmm :( żyrafy w areszcie, po takiej kąpieli to będą w rekiny

a co to jest ta miejscówka? ale to tak na dziko w lesie, jakiś piepsznięty, lekko pijany, rubaszny pan leśniczy się do Was nigdy nie doczepił?

Hanuś robiac grill'a jestesmy na polance obok lasu. Wiec jacy ludzie maja przychodzic?;) Jestesmy tylko my.

A niby dlaczego mialby sie przyczepic? Lasu nigdy nie zasmiecamy, nie halasujemy wiec...

nieee ale żyrafy w wodzie za długo nie wytrzymują, mimo długiej szyi, więc może sie w rekiny zmienią ;)

oj Blanka nawet nie wiesz o jakie pierdoły panowie w zielonych "mundurach" potrafią sie doczepć: 1. za grilla 2. za wjazd samochodem do lasu nie życzę Ci spotkania z zielonymi debilami, w razie czego postrasz iich mną :)

Oj nie, nigdy mi sie lesniczy nie trafil. Ale kiedys policjant i to mysliwy-o fuck... Ale bylam z nim tylko pol roku;)