Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnaANIAbardzo

pytanie do samotnych

Polecane posty

Gość Blum Blum
Owszem kobieta nie moze byc olewawcza, ale chyba nic zle nie zrobilam - odwzajemnialam usmiechy, odpowiadalam czesc, usmiechalam sie zachecajaco itd. Trudno zagadac do nieznajomego, szczegolnie kiedy brak wspolnego tematu. Wypalic nagle : Co tam? :DP

Gość non lans
Dokłądnie BLUM , jak twierdzi Hania i HAnysiara (sorry ;) ),jako facet powiem Ci, że jak sie coś do laski zagaduje czy gesty wykonuje bez jej wzajemności, to straaasznie szybko wypala,

Gość non lans
a czemu nie A co tam? przecież nie odpowie Ci : A co tu? Jeśli koleś nie pociągnie to idiota i daj sobie spokój

Gość na imię mi Hania
Agnieszko - ja też mam te przebrzydłe kompleksy, ale trzeba je uśmiercić. jak człowiek niedowartościowany, nie lubiący/nie akceptujący siebie, to nie daje się lubić innym i nie wierzy w komplementy, ciepłe słowa. Trzeba uwierzyć w siebie. Długa i męcząca to działalność, ale bezcenna.

Gość no ja tez ze śląska
Hanysiara dobre:P musi byc przepływ energii i wzajemność wzajemna:)

Gość non lans
a wiesz w ogóle jak koleś ma na imie?

Gość Blum Blum
Nie no nie przechodzilam obojetnie i nie patrzylam z gory;) Troche to juz trwa ok 2-3 tygodnie, ale rownie dobrze moze byc tak, ze jest po prostu mily.

Gość Blum Blum
Nie wiem niestety.

Gość no ja tez ze śląska
dziewczynko zagaduj fajny chwyci kilmacik niefajny odejdziesz i już!

Gość na imię mi Hania
non lans - kto to jest HAnysiara??? coś ominęłam?

Gość Aganieszka32
Haniu Kompleksy ma każdy, rzecz w tym, czy one wygrają,czy się z nimi wygra. Ja walczę stale, ale niestety wciąż jakiś chochlik siedzi w głowie i szepcze... Podobno najlepsze lekarstwo na kompleksy to facet i miłość...

Gość no ja tez ze śląska
jak cie widza tak cie piszą!

Gość non lans
no to sprowokuj jakieś tam cześć, co tam i sie przedstaw, albo koleś podłapie, albo sie speszy 50/50

Gość Aganieszka32
Ha ha Widzą mnie aż za dobrze, sama sie dziwię,ale nie ma to jak utrwalone przez lata i kogoś złe myślenie o sobie.

Gość non lans
A.....32, dokładnie jak ukochana osoba zaakceptuje Twoje kompleksy, to reszta ludzkości już Cie wali

Gość no ja tez ze śląska
trza iśc do przodu bo ludzkośc wyginie tak ostatnio powiedziałm jednemu facecikowi,

Gość Blum Blum
zobaczymy jak to bedzie, najwyzej nic z tego. Zreszta samemu tez zle nie jest:)

Gość no ja tez ze śląska
Aganieszka32 KAŻDY ma jakieś zalety zacznij od tego a potem zacznij walczyć ze swoim kompleksami

Gość non lans
............. ale dobrze też nie jest.............

Gość kokaba
szkoda tylko ze wiekszosc facetów w naszym wieku :) juz zajeta :)

Gość na imię mi Hania
Agnieszko, wiem - miłość leczy ze wszyskiego. Mój były na poczatku znajomości też mówił, że mam piękne oczy, śliczne nóżki, tyłeczek że mniammm itd. Zrozumiałąm, ze mogę być dla kogoś piękna mimo iż nie podoba mi sie we mnie to czy tamto. Skończył na "znowu ta sama fryzura".

Gość Blum Blum
Idzie sie przyzwyczaic;)

Gość Aganieszka32
Zgadzam się- trzeba iść do przodu, a przede wszystkim nie ujawniać swoich kompleksów czy złwgo myślenia o sobie,nikogo to nie interesuje. Ciągniecie temat-jak zagadać do... Świetnie Ale co zrobić gdy się nigdzie nie bywa, a praca to codziennie ci sami ludzie,jedyne istnienie to w internecie...

Gość h2h
Powracam do starych zainteresowań, na które wcześniej miałem za mało czasu w ciągu dnia. Biegam, ćwiczę, czytam, najczęściej artykuły tematyczne, gram na instrumencie, uprawiam survival i eksperymentuje w związku z tym, robię wiele innych rzeczy... Ogólnie- hobby. Ale czasem jakoś nie chce mi się robić nic, wtedy najczęściej siadam do komputera jak teraz, albo nie wiem co ze sobą zrobić- najczęściej idę na spacer

Gość no ja tez ze śląska
na imię mi Hania trochę się nie zgodze a co jak miłość przeminie to co kompleksy wróca trzeba najpierw pokochac siebie a potem świat cię pokocha również

Gość non lans
no włąśnie AGA jak w ogóle wyjść do ludzi, jak znajomi są daleko, w knajpach same małolaty a do tego mieszka sie na zadupiu

Gość Aganieszka32
No z kochaniem siebie to trochę przesada,ale choć polubić warto. Po prostu trzeba w sobie znaleźć nawet warte uwagi drobiazgi, przecież nie ma tak,ze człowiek to same wady. Mnie z mroków kompleksów wyciąga moje hobby-robię kartki dla innych, rozdaję i mam z tego satysfakcję,ze sie podobają.

Gość Aganieszka32
Non lans-samo sedno! Ja mieszkam w małej mieścinie, rozrywka? no właśnie trwa festyn w parku-czytaj popijówa w trupa. Nie dziękuję. A ludzi w moim wieku mało-stąd się tylko ucieka.

Gość na imię mi Hania
no ja tez ze śląska na imię mi Hania trochę się nie zgodze a co jak miłość przeminie to co kompleksy wróca trzeba najpierw pokochac siebie a potem świat cię pokocha również - tak, zgadza się. Teraz wiem, że jak dla jednego mogłam być piękna, to na pewno nie jest on jedyny. Wiem, że jak siebie nie pokocham, to zamknę się na miłość od innych. Poza tym jak się zna swoją wartość - byle nie te niską - to się promienieje - bez względu na np. 5kg za dużo, okulary, mały biust, rzadkie włosy czy co tam chcecie...

Gość no ja tez ze śląska
ja nie mówie o byciu narcyzem ale o zdrowej miłośc własnej i nie ja to wymyśliłam tylko mądrzejsi ode mnie ludzie:)