Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martynkka

!!!PLASTRY EVRA!!! cz.2

Polecane posty

a czy da się jakoś sprawdzić, czy faktycznie działa ? W aaptece są różne testy (dajmy na to ciążowy, czy na owulację...) nie wiecie czy są takie właśnie na sprawdzenie poziomu hormonów? A co do okresu, to nie potrafię się cieszyć takimi błahostkami, bo po cc miałam pare komplikacji ;/

Gość dorotaaa_29
Witam, mam do odsprzedania nowe zamknięte opakowanie plastrów (3 sztuki) za 40zł oraz dodatkowo 1 plaster, chetne zapraszam o kontakt mailowy mareon@op.pl

Dzis byłam u ginekologa, wracam ponownie do novynette. moja Pani ginekolog wcale nie była zdziwiona że wracam do tabletek, powiedziała że wręcz bardzo się zdziwila gdy tak uporczywie upieralam sie przy plastrach i sama nie poleca tej metody;/ tylko dlaczego dopiero teraz mi o tym powiedziala....... :/ po prostu plastry na kazdego dzialaja inaczej, mi niestety nie podeszly;/ a wracajac do plastrow ktore mam na sprzedanie to właśnie sie spostrzeglam że wprowadzilam was w błąd;/ przez te ciągłe odklejenia zmieniam opakowanie plastrow w trakcie cyklu. W piatek kupiłam nowe opakowanie z którego wykorzystam jeszcze 1 plaster. Carrie86, jestem z okolic Płocka, Mam więc do odsprzedania 2 plastry, zapakowane, nienaruszone. Nie wiem czy się wam dwa przydadzą;p a co do ceny to myśle ze 18złl nie jest jakąś wygórowaną kwotą, itak już ich więcej nie użyje i nie są mi potrzebne, a opakowanie i tak musiałam kupić. Jestem z okolic Płocka

Gość haber1990
Hej. Mam mały problem. Stosuję plastry Evra od jakichś 11 miesięcy, ale nie brałam do tej pory żadnych ziółek. Czy można stosować przy nich wiesiołek, kozieradkę i szyszki chmielu? Bo wiem, że dziurawca nie, a reszta?

Gość haber1990
nie uzyskałam od was odpowiedzi ale już pytałam w aptece

Gość carrie86
kunegunda1988 podaj adres mailowy to pogadamy na priv o kupnie plastrów. okazuje sie, że na wakacje mam za mało a nie mam mozliwosci pojsc do lekarza bo juz niuedlugo bede zagranicą.

Gość K.mi
nie wiem czy spotkałyście się z takim problemem, ale podczas używania 2 plastra rozpoczął mi się okres ( choć może lepiej to nazwać plamieniem, ale trwającym już drugi dzień ). Czytałam, że plamienia mogą występować przy pierwszych dwóch plastrach, ale myślałam, że tylko na początku stosowania tej metody. Ja plastrów używam już ponad pół roku i taka sytuacja ma miejsce po raz pierwszy. Nie wiecie czy to nie jest sygnał, że plastry na mnie nie działają? ( przepraszam, że pytam Was, ale moja pani ginekolog akurat ma urlop )

Gość martucha534
Hej;) Czy któraś z Was miałaby do sprzedania opakowanie bądź 2 op. plasterków evra? Chętnie bym je odkupiła. Gdyby któraś miała to piszcie: martucha534@wp.pl

Gość kingu
hey jezeli ktoś ma do odsprzedania plastry to chetnie odkupie gg 4604580

Gość justynaa99
przeczytałam juz miliony stron o plastrach antykoncepcyjnych i nadal nie wiem , bo raz pisza tak , raz sami siebie zaprzeczają , więc prosze powiedzcie mi : Na ile nakleja sie te plastry ? na jeden dzien , czy na cały tydzien i po prostu po tygodniu zmienia sie na drugi ?

1 plaster wystarcza na tydzień. W opakowaniu są 3 plastry, czyli 3 tygodnie z plastrami + jeden tydzień przerwy.

Gość justynaa99
no dzieki wielkie . To ja jednak zrezygnuje z tych plastrów , bo nie chce zeby rodzice zauwazyli ;) chyba zdecyduje sie na tabletki . Pozdrawiam ;)

witam! coś mało się dziewczyny ostatnio rozpisujecie....jak wasze odczucia po dłuższym stosowaniu? zadowolone?moja koleżanka po roku bardzo zadowolona jest...a jak u was?

Ja naklejam plastry już prawie rok i dobrze mi z nimi, tylko jestem ciekawa jak będzie w lato np. na plaży w wodzie, bo jak posiedzę dłużej w wannie to zaczynają się odklejać. Ale jestem z nich zadowolona :)

Libido jak najbardziej w porządku, a waga w normie, tzn. jakieś 3kg więcej niż rok temu, kiedy zaczynałam naklejać :)

Gość odkupię plastry evra
odkupię plastry evra - jeśli ma ktoś do odsprzedania to wezmę każdą ilość, nie chce mi się tracić czasu na lekarzy, używam już 6 lat i nie zamieniłabym na nic innego , nie ma lepszej i przyjemniejszej metody , mój email ewaniechcespac@o2.pl

u mnie po 6 latach rewelacja, nigdy po nich nie tyłam, nigdy mi się nie odklejały, bez plasterków libido mam zerowe, z mogą dziesięć razy dziennie i mi mało, okres prawie zerowy 1,5 dnia trwa, pseudo plamienie , nawet nie potrzeba większego zabezpieczenia niż wkładka , rewelacja

hej hej! zaczełam naklejac plasterki tydzien temu, zaczęłam stosowac zamiast tabletek bo mój żołądek ich nie toleruje....mam problem z suchością, ale nie wiem czy to nadal wina tabletek czy juz plastrów. ktoś ma podobny problem? pomocy...

ja nie mam problemów z suchością ze mnie się aż "leje" a używam sześć lat więc nie sądzę żeby od plastrów , pewnie masz odwodniony organizm , to też wpływa ja wypijam minimum 4 litry dziennie coli i 6 kaw

to jakoś dziwnie te plasterki u Ciebie działają że masz taki okres bo przecież teoretycznie nie ma z czego, powinno byc tylko krwawienie zastępcze , nigdy m i się od 6 lat nie zdarzył większy okres stosując plasterki, jak raz musiałam odstawić na miesiąc przed operacją na dwa cykle to myślałam że oszaleje że tak się można męczyć, nigdy w życiu więcej ich nie odstawię

Ja sucha nigdy nie jestem, no ale każda z nas reaguje inaczej. I nie wiem właśnie co jest z tym okresem :( zawsze się męczę, a teraz w lato to już myślę, żeby znowu przykleić 2 opakowania bez przerwy. Dostałam już tabletki na receptę, ketonal i nospę forte i nic, musiałabym zjeść ich łącznie chyba z 15 dziennie żaby nic mnie nie zabolało. A można max 6. Idę za tydzień do ginekologa, może ona coś poradzi. I też nie wiem czemu tak długo leci, normalnie pierwsze 3 dni to krew leje się razem z tymi skrzepami :(

masz odwodniony organizm i dlatego jest za sucha , na pewno nie od plastrów , ja pije non stop nie rozstaje sie ze szklanką i butelką , 7 -8 litrów płynnów dziennie to minimum , a poza tym polecam oprócz tego żel durexa ten w fioletowej butelce dużej ;)

Czy na pewno nie od plastrów to nie wiadomo, bo nawet w ulotce jest gdzieś napisane w działaniach niepożądanych 'suchość pochwy'. Ale warto pić więcej wody nawet dla zdrowia :)

ja mówię na swoim przykładzie praktycznie, ja zawsze pływam i jestem mokra ;)

ufff...no to muszę powiedzieć,że mnie pocieszyłyście....plastyry dopiero co zaczelam stosowac,praktycznie zaraz po odstawieniu tabletek bo okres dostaje zaraz na drugi dzień,odwodnienie raczej nie ..pije b.duzo ;D a co ze zmiana? liczy sie tylko dzień zmiany,a nie godzina???

Gość Monia 83054
Witam jaies 2 miesiace temu odstawilam plastr ponieważ nie bylo mnie w kraju i teraz male pytanko spznia mi sie okres 4 dni czy to może być wina plastrów dodam ze robilam test i wyszedl negatywny