Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martynkka

!!!PLASTRY EVRA!!! cz.2

Polecane posty

Dziewczyny, pomóżcie! dzisiaj ok 16:00 przykleiłam pierwszy plaster na podbrzuszu. Mamy prawie 20:00 i pojawiły się na całym mini bąbelki. Tak jakby się woda albo powietrze pod niego dostały. Trudno to opisać, ale mam nadzieję że wiecie o czym piszę. próbowałam to wygładzić ale nic nie dało. Wygląda jakby sie trzymał dobrze ale niepokoją mnie te bąbelki. Poradźcie coś. Czy te bąbelki zmniejszą jego działanie, a może to zniknie? Czekam z niecierpliwością

Gość oderwuij i naklej na ręku
na podbrzuszu ciało się rusza i rzadko się tam dobrze trzyma

Pod moim plastrem też czasami wyskakują bąbelki, ale to w niczym nie przeszkadza. Od roku noszę plaster na podbrzuszu, dzieci nie mam. :) Któraś pisała, że piersi urosły jej z 75C do 80C i widzę, że nie masz pojęcia o rozmiarach bielizny. Jeżeli urosły Ci piersi, to powinnaś nosić 75D, a nie 80C, bo przecież urosły Ci piersi, a nie obwód pod biustem. Teraz pewnie przy każdym ruchu obwód wędruje Ci na łopatki, a piersi nie są podtrzymane. Polecam zajrzeć np. na lobby biuściastych i dowiedzieć się co nieco o doborze bielizny albo na balkonetkę i w katalogu możesz pooglądać prawdziwe biusty w każdym rozmiarze. Pewnie nie wiesz, że obwody zaczynają się już od 60, a miski nie kończą się na D, a nawet nie na K. To samo polecam pani, która pisała, że ma niepełne A. :) I przepraszam za ot :)

Dziewczyny może głupie pytanie zadam,ale proszę o odp. chce się tylko upewnić że dobrze będę stosować de plastry. Jak przykleję pierwszy plaster, to po siedmiu dniach odklejam i przyklejam następny, potem następny i tydzień przerwy, tak? czyli jak pierwszy plaster przykleiłam np. w środę to następny plaster przyklejam w przyszłą środę jak i w środę ściągam ten stary?

Gość tak dokładnie tak

mam nadzieję że jeszcze nie wszystkie wyjechałyście na wakacje i któraś mi odpowie:) Czy minimalnie odstające i przybrudzone brzegi plastra (ok1mm) zmniejszają jego działanie? chyba nie da się tak tego pilnować żeby przez 7 dni przylegał w 100%. Proszę i rzetelną informację

Gość nie nie zmniejszaja , srodek
działajacy jest w srodku , nie na brzegu plastra

A czy przebywałyście np nad morzem nosząc plaster? Zastanawiam się jak będzie się zachowywał np w morskiej wodzie, w kontakcie z piaskiem i na dużym słońcu. O ile już się przekonałam że w kąpieli się nie odklei o tyle nie mam zaufania co do plażowania. To samo dotyczy basenu. Chodzicie?? Macie może w tej kwestii doświadczenie?

Byłam na plaży z plastrem już 2 razy. W jeziorze byłam raz na 5 minut, raz na jakieś 10. Trzymał się dobrze, ale trochę się potem wybrudził i brzydko wyglądał. Noszę go na podbrzuszu.

Gość nosze zawsze na reku na wierzc
nosze zawsze na reku na wierzchu na plazy, na sloncu, w saunie wszedzie , nigdy sie nie odkleja, czasem sie brudzi ale to w zimie pod ubraniem ,latem nie mam takich problemow, spedzilam nawet z plastrem noc na sauna party i nic

Gość DO JADZIULI Z 2 STRONY FORUM
Jadzula jeśli jeszcze tu zaglądasz to napisz jaką tą diete stosujesz??

dziewczyny, słyszałyście zeby słońce osłabiło działanie plastrów ? Wiecie cos na temat zajścia w ciaze , przy stosowaniu evry ?

Gość na evre nic nie wpływa
na evre nic nie wpływa , stosuje juz sześć lat więc porównanie mam , nie znam przypadku zajścia w ciąże przy evrze, bo dla mnie jest to nie mozliwe, zeby zajsc w ciaze trzeba miec owulacje a przy evrze jej nie ma, wiec to chyba niepokalane poczecie

Gość INNE PLASTRY
Cześć dziewczyny. Od 2 lat zażywam tabletki ale chyba strasznie spadło mi libido... I tak sie zastanawiam nad plastrami?? Czy przy plastrach też jest problem z libido?? Napiszcie też coś o innych plastrach czy są i jakie??

Gość moje libido przy plastrach
moje libido przy plastrach jest ogromne teraz mam miesiąc przerwy i nie mogę się zmusić do seksu, przy plastrach mogę 6-10 raz dziennie , masakra ale dobrze ze to tylko miesiąc bo bym oszalała tak żyć :S

Mam 2 pytania: 1. dzisiaj zdjęłam pierwszy plaster. myślałam że będzie ciężko go odkleić ale okazalo się że tylko na brzegach mocno trzymał klej a ten ze środka jakby wsiąknął i zrobiła się taka chropowata powierzchnia. Czy to właśnie tak ma wyglądać? 2. mam 8 dzień cyklu. zawsze okres trwał mi ok 5-6 dni a teraz do dzisiaj utrzymuje mi się drobne plamienie? czy to normalne na początku stosowania antykoncepcji?

Gość czasem sie tka robi
czasem sie tka robi , taka chropowata powierzchnia gorąco jest to nic takiego zniknie, plamienia tez sie moga na początku zdarzyć

Gość pilnie odkupię plastry
pilnie odkupię plastry Evra albo receptę gg 9109799

Hej dziewczyny:) mam pytanie takie bo za bardzo nie rozumiem jednej rzeczy. Właśnie odkleił mi sie plasterek (niedziela) kolejny, czyli drugi miałam założyć we wtorek, jednak ze względu na to że nie dało się już tego pierwszego przykleić, nakleiłam drugi. I co teraz? Tam na ulotce pisze że zaczyna się nowy cykl czterotygodniowy, czyli co? To tak jakbym założyła pierwszy plaster po tym okresie bez niego? To takie trochę dziwne i bezsensowne, muszę zmarnować dwa plasterki z opakowania na to wygląda, a okresu nie dostanę za dwa tygodnie tylko za trzy?

Gość czemu zamrnowac korzystasz
dalej jak leci plasterkio nie sa na miesiac z waznoscia tylko maja dwa lata termin waznosci co najmniej lecisz dalej i tyle , a a najlepiej w takich wypadkach nie naklejac nowego, zdjac dostac okres i zaczac nowy cykl

dziewczyny, przykleiłam plaster w tym tygodniu kiedy miała byc miesiączka, czyli nie robie przerwy. Jade nad morze więc krwawienie mi nie na ręke, czytałam ,ze mozna tak zrobić , tak samo jak przy pigułce. Napisze wam później czy były jakies nie ciekawe skutki, chcecie ?

Gość Monia 83054
tez tak chce zrobic przykleic zeby nie bylo@ wiec dajznac jak było

Gość mnie sie tak nie udało
i tak miałam krwawienie i tak ,jakoś średnio to działa bo i tak był okres i tak bez sensu

witam.stosuję plasterki i niestety przytyłam narazie 2 kg ale zawsze jadłam tak samo tak jak teraz...hyba muszę się głodzić...:(a jak u was dziewczyny,nie macie z tym problemu?

jestem 6 lat na plasterkach , schudłam w tym czasie 20 kg ,

Gość mysz
W czerwcu zaczełam używać tabletek Yaz,ale czułąm się po nich tragicznie(okropny ból brzucha, nudnosci, skurcze). teraz czekam aż przykleje pierwszy plaster. powiedzcie mi dziewczyny czy po plastrach moge się spodziewać podobnych efektów??a może któraś z was też sie tak czuła po tabletkach?

Mysz Ja dziś właśnie założyłam trzeci plasterek i dobrze się czuję z nim, implanta źle znosiłam i pigułki również, mam nadzieje ze teraz będzie wszystko ok

do:mnie sie tak nie udało-to jaka musiała być waga początkowa? może na coś chorujesz?

nie choruje, po prostu za duzo ważyłam, rochę schudłam przy leczeniu zębów, potme z braku kasy i tak juz zostało, nie odchudzam się , nie tyję , ważyłam ok, 60 kg, teraz 40