Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

serrduszko

Brak przyjaciół, bliskich osób.

Polecane posty

Jak w temacie. Po szkole kontakty sie urwały, najbliższej przyjaciółki brakuje, czasami nawet nie ma do kogo gęby otworzyć. Tylko ja na to cierpie? Pomocy!

Gość dobrze trafilas w takim razie
witamy w gronie kafeteryjnych przegrańców, rozgość się :classic_cool:

Gość przystojniaczek23
pewnie myślałaś pochwą i tak ci zostało ;(

Gość wxcvbn,;:!
Wiem cos o tym ,samotmos wsrod ludzi!!!!

Może wyjdz do ludzi, na miasto albo zorganizuj jakas mala imprezke dla znajomych a moze poznasz jakas fajna osobke bliska Twojej duszy? ;)

nie, przystojniaczku, nie myślałam pochwą. chętnie poznam WARTOŚCIOWEGO człowieka.

ja tak mam od lat ani jednej osoby pogadac calymi dniami przesiaduje przed komputerem i tv coz takie zycie

No ja przyznam też tak mam, skonczyłam szkołe i tak jakoś brak mi odpowiedniej osoby, wszystkie kolezanki albo chleja albo nie chce wyjsc z domu. Chcialabym poznac duszyczke taka jak ja:P

Szczerze mówiąc, przykro mi się robi jak widze na ulicy przyjaciółki, zawsze wtedy wracam do czasow szkoly... strasznie tego brakuje, strasznie! Młodym się jest, mozna by było poszaleć, ciesyc się zyciem, ale niestety nie ma z kim. Tragedia!

Widze że nie ja sama jestem sama :P Miałam niedawno dobra przyjaciolke, ale poznała chłopake i spedza z nim cale dnie zaczela mnie olewac suka :P znam tego kolesia od dzieciaka i ona udaje ze to tylko przyzjazn do niego czuje ale ja wiem ze go kocha ;p zmieniła sie zaczeła robic melanze, zmieniła swój styl na mroczny.. nie trawie już jej. jak ona mogła mnie tak portaktować zawsze mogła na mnie liczyć a wczoraj jak jej powiedziałam że musze z nia pogadać bo mam doła to umowiłyśmy się o 16 a do tego gdy wychodziłam zadzowniłam do niej by już wychodziła bym znów nie musiała czekać to ta siedziałą u swej przyjacioleczki i sie zdziwla ze juz 16 i oczywiscie byla 30 min pozniej..

pojawia sie chlopak, 'przyjaciolka' leci na boczny tor, normalka. tez mialam przyjaciolke, ale sie rozlecialo, teraz tylko sporadycznie sie widujemy, gówno a nie przyjazn. wcale sie nie dziwie, ze na tym swiecie tyle ludzi z deprechą. Damska Bielizno łacze się z Tobą w bólu i cierpieniu!!!!!!!

Tak samo u mnie, widuje sie z nia ale to juz nie tak jak kiedys. Pokazała dupe ale kiedyś też jej pokaze dupe :classic_cool: też łącze się z Tobą w bólu i tęsknocie za brakiem bliskiej osoby :P

jak to jest ze jedni mają znajomych na cale zycie a inni zostają sami i to w najgorszym momencie? gdzie sprawiedliwość tego świata?!!!!!!!!!!!????

Bo w dzisiejszych czasach to kurestwo, chlanstwo, i imprezy sa "najfajniejsze". A ja z takimi osobami nie trzymam się, ja jestem osobą spokojojną ale luie też się wygłupiać i potrzebuje osoby która znajdzie dla mnie prawie zawsze czas, z którą będe mogła się na maksa wygłupiać, która nie łazi ciagle na imprezy tylko woli pójść na spacer badz na miasto albo do kina czy gdzies ;P nie mówie że imprezy są złe, nie wszystkie takie są. Ale wszystkie moje koleżanki chodzą na imprezy i mają obesje na punkcie kurewskich imprez gdzie chleje sie bezgranicznie.. Ja rozumiem sobie wypic piwko ale bez przesady.

Gość maleńkaaaaczikicziki
Ja nigdy nie miałam przyjaciół, a to dlatego, że wiecznie na kimś musiałam się zawieść i teraz nie potrafię nikomu zaufać w 100% ... za wiele razy się przejechałam. Ale.. nie narzekam. Nie potrzebuje nikogo, wystarczy mi mój przyszły mąż :} i jestem szczęśliwa w 100% :} Nie potrzebuję wygadania sie komuś, a wiele razy było mega źle i tak dalej. Ale ja kocham takie życie i tak jest mi dobrze :} a to jest najważniejsze. I tak zawsze najlepiej jest liczyć tylko na siebie.

hej, hej. no mam to saaamo. W zasadzie gdyby nie praca i szkoła to bym siedziała w domu. Moje życie towarzyskie jest martwe. Mam wrażenie, że to nasza wina. Przynajmniej w moim przypadku. Jako dziecko wolałam bawić się sama, wkurzało mnie, jak ktoś dotykał moich zabawek :) I chyba ta aspołeczność ciągnie się za mną. Mam kilkoro znajomych, ale mieszkają daleko ode mnie. Najbliższa przyjaciółka, z którą się znam od zawsze chyba, od kąd ma chłopaka to tak jak wspomniałyście - przyjaciółka czyli ja na bok. W zasadzie odzywa się do mnie tylko wtedy jak się z chłopakiem pokłóci. Ja się do tego stanu rzeczy przyzwyczaiłam. Mój czas wolny to czytanie książek i komputer.

haah,az miło to czytać:P a z jakiego miasta jesteś? Imprezy fakt, są fajnym sposobem na spędzanie czasu, ale bez przesady, umiaru troche :)) Najgorsze jest to,ze jak przebywasz w takim towarzystwie to z biegiem czasu stajesz sie taka sama. I to co kiedys było kurestwem zaczyna byc cool. Znam od cholery dziewczyn które tak właśnie skończyły. W porządku były, a teraz to bez kija nie podchodz :D:D:D

Gość pauuulietttkkkaaa
serrduszko skad jestes?

No widze że nas coraz więcej :classic_cool: Ja z Bydgoszczy ;P a Ty ? No właśnie, i jestem przy nadziei że poznam kiedyś fajna osobke :classic_cool: Nie załamujmy się

Gość przystojniaczek23
pewnie jestes brzydka, nudna, nigdy nie masz kasy i nie ma z tobą o czym pogadać...

Gość koo.la
ja też miałam podobną sytuacje po szkole czesc osób wyjechala na studia lub za granice i jakos kontakt sie urwał, okropne weekendy spędzane przed TV i przy komputerze. Miałam też koleżankę ona nazywała mnie nawet przyjaciłółka, wypłakiwala sie ze jest sama nie ma pracy wtedy bylam dobra kolezanka bo umialam sluchac poznala chlopaka teraz to juz jej mąż olala mnie dalam sobie spokój w miedzy czasie poznalam nowe osoby odświeżyłam stare znajomosci i juz nie jestem sama, teraz to jej chyba brakuje kolezanki bo probuje odnowic znajomosc na ktora nie mam ochoty i daje jej to do zrozumienia. Nie ma co sie łamac trzeba czasem sie samemu odwazyc wyciagnac kogos na impreze nie tylko wy jestescie sami i siedzicie w domu powodzenia

sorry, nie zauwazylam dziewczyny Waszych postow. Przyszly maz.. to juz w sumie zastapiac przyjaciolke i wszystkich najomych moze, ale ja mimo tego czulabym jakąs wewnetrzną pustke. Ale faktycznie, dzis to chyba trzeba sie kierowac; umiesz liczyc licz na siebie. Nie tracmy wiary, jest pelno wartosciowych ludzi, prawda?!

No nie ma sie sie łamać :P:classic_cool: Fajny temat wkoncu coś z sensem, a Ty przystojniaczku pysk do michy, bo Twa uroda uboleje soczystą śliwą :classic_cool:

Gość przystojniaczek23
a ile masz lat ? pewnie bedziesz starą panną...

Gość Ojej, oj, oj, jak to boli
Ja też nie mam przyjaciół, nikt mnie nie chce. Łatwo się mówi: "wyjdź do ludzi". Problem w tym że ja chcę do nich wyjść ale oni mnie nie chcą:(

przystojniaczku milo z Twojej strony, ze sie martwisz, ale facetow w moim zyciu akurat nie brakuje. koo.la dzięki za te ciepłe słówka:) Damska Bielizno te Bydgoszczy to gdzies w okolicy tego mojego zadupia czy nie ;p?