Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautiful lady- you're too big

jestem sama i bede sama...

Polecane posty

Gość mały odkrywca
Mo Cuishle :D:D no to faktycznie pasjonujące życie:D szczególnie to szorowanie się po kątach:D

Gość uiok
Mo Cuishle.. poważnie Ci tak powiedziała?? masakra;/ moja powiedziała, że ona daje wskazówki, ale życiem Ty kierujesz, więc nie może Ci powiedzieć, że Twoje życie będzie nudne... ja boję się jechać za granicę, bo w domu uznają mnie za egoistę, że zostawiam ojca samego, a kto bedzie w domu sprzatał itd.. poza tym, stduia mam robic, a nie szwędać sie gdzies tam.. tak tez mysli dziewczyna mojego taty, ktora wrecz narzuca ze tak ma byc i juz. a ja mam ochote uciec stad, zmienic otoczenie i ta wrozka mnie do tego zachęca.. nie wiem juz.. nie na temat tutaj piszę. wybaczcie

"Rowerowy? Al;e serio mam taką bekę że jestem mega stara a nie potrafię dylać na rowerku że szok " Tylko nie rowerowy bo sie spale ze wstydu :O "Tylko kurde się wstydzę" Nie ma czego :) "i nie mam kasy na prywatnego a tym z NFZtu nie ufam" Ja do psychologa poszłam z NFZ Zobaczymy czy pomoze czy zaszkodzi "W ogóle wydaje mi się to śmieszne pójde do babeczki i powiem że ostatnio zdarzają mi się sytuację w których umieram ze stresu i to czasami dosłownie bo zaczyna mi wariować serducho i mam wrażenie że zemdleje." To nie jest smieszne :) to normalny temat. Wiele osób ma ten problem. No ja.

mały odkrywca - tu się nie ma z czego śmiać, tu trzeba płakać! :classic_cool: uiok - może nie tak dosłownie mi powiedziała, ale taki był ogólny przekaz mojej wróżby. :o Co do wyjazdu - jeśli masz możliwość i nie miałby to być wyjazd w ciemno, na pałę to ja bym pojechała. :)

Gość mały odkrywca
To może skończ studia i wtedy rozważ wyjazd na poważnie? Nie zostawiasz przecież samego ojca bo twierdzisz że ma dziewczynę... Za stara na dziewicę tylko widzisz mam w domu chorą na schizofrenię i panicznię boję sie że coś z moją psychiką może być nie tak bo nie chcę być taka jak ona. Głupię to wiem. A te stresy mnie już osłabiają więc całkiem poważnie myślę nad tym psychologiem. A ten zlot to może gdzieś w połowie drogi? Do Poznania mam daaaaaleko;)

Gość mały odkrywca
ech, dzięki za wsparcie;) Spadam dziewczęta. Zapiszcie sobie topik w ulubionych/zakładkach to może jeszcze potrajkoczemy;) Za stara na dziewicę musimy się nauczyć jeździć na rowerach:D Mnie moja kumpela już od roku męczy zebym zakupiła sobie to cudo ale ja jej mówię że prędzej zrobię prawko niż nauczę się opanuje dwukołowego rumaka;) Paa 🖐️

Gość Powiem Wam prawdę...
Najtrudniej wyleczyc sie z problemów, ktore czlowiek sam sobie tworzy.

Gość JohnWonStone
Mo Pa. beautiful ... zlot? Czyzbys sie mnie bala? ;)

Dobranocki 👄 A do mnie się eks odezwał, zbulwersowany :D Kij mu w oko, jestem teraz szczęśliwsza niż z nim kiedykolwiek byłam :D

Gość przystojniaczek23
pa słońce :D

na chwile sie musialam wylaczyc z dyskusji i mi tu wszyscy uciekaja:P no ale rzeczywiscie pora sie zbierac. jutro wyruszam na shopping, w koncu sklepy otwarte:P JohnWonStone, moze i boje...ta randka zabrzmiala tak powaznie:P ja tu niezobowiozujaco spacerek:P a Mo Cushile z randka wyjechala:D

Maly odkrywco, Mo Cushile dobrej nocy:)

osz.. nie zauwazylam, ze i Ty sie uplynniasz.. wybaczysz grubej slepej babie?:(:P dobrej nocki! i 👄 na przeproszenie;)

Gość JohnWonStone
Dobranoc, oj, sie nie stresuj, wszystko w zartobliwym tonie :)

puk puk.. jest tu kto?:) moj shopping sie dzis nie udal:o wszystko na mnie za male:o od 4 maja czas zaczac cos zmieniac...

Gość hmm?
dlaczego od 4?dlaczego nie od TERAZ?

za stara na dziewice 🖐️ ja znow w przyszly wknd polece, bo dzie nic nie zakupilam:( bo sie wkurwilam:o 4maja dlatego, ze nie dalabym rady kiedy mam wolne, za duzo rzeczy kusi..

Gość hmm?
szable i tarcze w dlon i walcz z tym dziewczyno, nie daj sie skusic złu :) powiedz sobie ze od TEGO momentu, od dzisiaj- 2maja 2010 roku o godzinie 21:58 zmieniasz wszytsko :D nie odkladaj niczego na pozniej bo to tylko wymowka.

Gość Dietke dam Ci
Chcesz schudnąć to dam Ci świetną dietkę. Z tym że to jest dieta do końca życia. Są tam 3 fazy, faza trzecia jest do końca życia ale wcale nie jest straszna właśnei banalnie prosta.Dieta South Beach się nazywa. Schudłam w hmmm chyba 2 miesiące 7 kilo. Wracam na nią właśnie od wczoraj bo się zaniedbałam i roztyłam przez słodycze. Poczytaj o niej w necie na prawde działa

Gość hmm?
ja dam lepsza dietke :D ruszyć tyłek, zacząć ćwiczyć, mniej jeść, ograniczyć cukry i tłuszcze- proste nie?:)

dziewczyny, ja sie znam na distach jak malo kto :classic_cool: wlacznie z south beach, takze z praktyki;) takze dziekuje za checi:) u mnie to jest tak, ze raczej nie mam problemu z zaczeciem, gorzej z kontynuacja.. takze tu nie pomoze to, ze zaczne od TERAZ:o a co mialabym zrobic z jedzeniem, ktore mam? nie chce wyrzucac, zjem co ma i zaczne :classic_cool:

Dieta South Beach jest OK ale mnie przeraza ten rygor do konca zycia. Poki co postaram sie schudnąć "o wlasnych siłach", właśnie ruszając się troche (a raczej zmuszając sie do jakiegokolwiek ruchu), ograniczając cukry, niepodjadając, nieopychając sie na noc, i w miare mozliwości nie łączyć ziemniaków ze schabowym a najlepiej w ogole nie jesc ziemniaków. W tamtym roku udało mi sie tak schudnąć 5 kg. W tym roku mam chrapkę na drugie tyle. :) Tylko sie, cholera jasna nie potrafie zmobilizować zeby zacząć 😭