Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beautiful lady- you're too big

jestem sama i bede sama...

Polecane posty

Gość dziewczyna z zebem na przedzie
mały odkrywco, nie do konca mnie zrozumialas. ja sie nie lituje nad nikim bo tez kilka razy probowalam zmieniac i ladowalam tylkiem mocno obijajac sie o glebe ale ile razy sie probuje cos zmienic tym wieksze szanse ze rzeczywiscie mozna to zrobic. bez wewnetrznej motywacji nie da rady. i skonczmy sie irytowac :D

Chyba wolę nie wiedzieć jaką :)

Gość przystojniaczek23
zgaduj :) ...

Gość mały odkrywca
uiok hmm mogłabyś zadzwonić do tego experta1 (znajdzisz nr na necie) to jest numer do kierownika i zapytaj o Krzyśka. To jest chyba brat Zbyszka ale on ma chyba swoją szkołe jazdy więc musiałabyć poszukać w google Krzyska+nazwisko Zbyszka. Serio potrafi wydrzeć morde, daje same trudne zadania bo twierdzi że jak trudne wykonasz to z prostymi dasz sobie rade, ale ma jeden minus bo np ostatnio jechałam z nim po ekspresówce 120/h i jak było ograniczenie do 70/h i zwalniałam to wydarł się że wszyscy mnie wyprzedzają i tu nikt na ograniczenia nie patrzy. W ogóle facet uczy raczej pod to co będzie na drodze po egzamninie a nie pod egzamin. Też zdawałam ostatnio 5 raz i oblałam ale to przez stres:O a Krzychu pokazał mi takie zakamarki że w życiu bym nie pomyślała że coś takiego jest w DG.

"Boże! Druga siostra bliźniaczka!" :D To co? Robimy zlot? :classic_cool: "A co chciałaś robić?" chciałam skonczyć studia na politechnice i zostac naukowcem :D "Za stara na dziwice a co cię tak źraziło do psychologów?" Nie chcę Cię zrazać wiec nic nie powiem. Mnie nie pomogło ale moze pomoc Tobie. Idz :)

Gość Merylooo
Tez jestem sama ze względu na tuszę. wazę 60 kg i sobie nie radzę. eh.

Gość uiok
ok, dzięki za info.. ale wiesz.. ważne żeby ten egzamin zdać, a potem to dopiero się zaczyna wyższa szkoła jazdy.. i jak daje trudne zadania to ok.. moze po prostu pójdę tam i powiem,że chce ostrego instruktora :D

Chyba tylko szukanie nieistniejącego :)

Gość przystojniaczek23
mały odkrywca to faktycznie super instruktor skoro pozwala łamać przepisy normalnie geniusz hehe dlatego 5 razy zdajesz. Horrida :)

Moja przyjaciółka łazi po psychologach i także nie ma najlepszego zdania. :o Ja z kolei byłam ostatnio u wróżki. :D :D :D Wiecie co mi powiedziała? Że będę miała brzydkiego męża, myślę, że to straszne. :o :classic_cool:

Mo Cushile, naprawde bylas u wrozki?:D tez chcialam sie kiedys wybrac, ale sie opamietalam:D

Gość kurczak pieczony
Meryloo, 60 kg i TUSZA? smieszna jestes.

Ta historia kobiety i księdza wychodzi mi bokiem i rzygam na sam widok Twoich postów, za to że spamujesz tymi filmikami w każdym temacie ich i tak nie obejrzę :)

60.. marzenie:) ja jestem za zlotem!:D

beautiful lady - tak, byłam. :o To taki obciach, że nawet znajomym nie opowiadam. :D No ale brzydki mąż i najbliższe parę lat totalna chujnia z grzybnią, czujecie? :o

Gość mały odkrywca
dziewczyna z zebem na przedzie Z politowaniem w sensie ty mały człowieczku nienadający się do niczego. ech, zawsze miałam problemy z komunikacją:D "bez wewnetrznej motywacji nie da rady." otóż to! A ile masz lat? Może w Twoim wieku znajdę tą motywację. Za stara na dziewicę "To co? Robimy zlot?" Rowerowy?:D:D:D Al;e serio mam taką bekę że jestem mega stara a nie potrafię dylać na rowerku że szok:D o popatrz a ja chciałam zostać polonistką i pisać ksiązki ale to było dawno i już mi przeszło. A obecnie szukam natchnienia co by tu robić w życiu chociaż kończe licencjata;) "Nie chcę Cię zrazać wiec nic nie powiem. Mnie nie pomogło ale moze pomoc Tobie. Idz " Tylko kurde się wstydzę i nie mam kasy na prywatnego a tym z NFZtu nie ufam:O W ogóle wydaje mi się to śmieszne pójde do babeczki i powiem że ostatnio zdarzają mi się sytuację w których umieram ze stresu i to czasami dosłownie bo zaczyna mi wariować serducho i mam wrażenie że zemdleje. Szkoda że ty się zraziłaś bo może mogłabyś mi jakiegoś wyrozumiałego psycho polecić.

Gość przystojniaczek23
ohhh puchy marne, aż mi was żal ;(

mały odkrywco :) kazda kobitka jest wielka i do czegos sie nadaje:) 23lata. a TY?

to co? zlot w Poznaniu za miesiac?:D JohnWonStone sie jeszcze zalapie:P

Gość Merylooo
Ja się uwazam za grubą i tylę. ogolnie mam brzuch jakbym byla w ciązy, dlatego mnie nie wyganiajcie stąd.

Gość kurczak pieczony
meryloo, ale nie przesadzaj ze tusza. 60 kg to idealna waga, a jesli przeszkadza Ci brzuch wez sie za brzuszki :D

Gość mały odkrywca
"moze po prostu pójdę tam i powiem,że chce ostrego instruktora" :D hie hie hie lepiej zadzwoń bo Kierownika często nie ma. A najlepiej poszukaj sobie innej szkoły bo ci chcą 45zł za godzinę:O i nie jestem pewna czy warto. Też byłam u wrócki ale nic się nie sprawdziło za to wyzwała mojego ojca(należało mu się) i cała przeszłość sie zgadzała. Tylko że ja myślę że przyplątałam sobie coś złego od niej bo potem miałam całe dwa lata nieszczęść:O Ja mam rocznikowo 22, w sumie to za tydzień będę miała pełne 22;) Mnie stopuje to że kiedy byłam chuda miałam takie samo denne mniemanie o sobie jak teraz i w sumie te kg mi nie przeszkadzają. Zaczne chyba remontować sobie pod kopułą a potem mnie może najdzie.

Gość Merylooo
Kurczak- brzuszki nie pomagają na tłuszcz:) zeby spalic tluszcz potrzebne są aeroby dlatego biegam, ale poki co idzie mi beznadziejnie:D

Gość przystojniaczek23 poka fote

Gość uiok
ja też byłam u wróżki.. dwa razy raz przed maturą drugi raz po dwóch latach, sprawdziło się.. i wyszły te same karty. mówi mi, że mam jechać za granicę, to mi się wszystko ułoży, a ja się boję, zostawiać ojca samego itd. powiedziała, to twoje życie, ale jestes obywatelem świata i nie mozesz siedziec na tylku. maly odkrywca, poszukam na jakims forum,gdzie jest dobra szkola w DG, jak mowisz, ze tam nie za dobrze.. dzięki za info, jeszcze raz

Gość Merylooo
Szczerze ja bym we wrozki nie wierzyla- same bujdy opowiadają.

no, ja nie masz jeszcze skonczonych 23 ;) w kazdym razie wszytsko siedzi wlasnie w glowie :)

Gość mały odkrywca
uiok nie ma za co;) A tylko ojciec trzyma cię w kraju? Moze jednak warto spróbować? Chociaż w sumie to ci się nie dziwie bo też bałabym sie zaczynać wszystko od początku.

Widzę, że nie tylko ja jestem pierdolnięta z tą wróżką. :D :P Moja powiedziała mi, że będę miała życie nudne jak flaki olejem, praca, szorowanie się po kątach z przelotnymi facetami, a potem będzie już tylko ten brzydki mąż i dziecko z nim. :D :D :D