Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

.............;)

Polecane posty

Gość ladaco
na papierosa powiadasz gburze:classic_cool:

no a z Ciebie wcale bym sięnie śmiał naet jakbyś przypaliła coś - wkurzalbyś się czy załamywał? ;) hmmm,no ale troche ładna moze być? :classic_cool:

ladacznik..tak powiadam :classic_cool: milka..ja bym Cie chyba wyprowadził :D:D daj mi szanse :D :classic_cool:

on nie jest gburem padalcu oblazły ;) (zostałam wyprowadzona z równowagi :classic_cool:) palicie papierosy? przecież one szkodzą i są niedobre :(

Gość ladaco
nie moge tak dużo palić bo to za drogo mnie kosztuje

trochę ładna ?? może być ;) nie wkurzałbym tylko bym nie reagował w ogóle, bo wiem, że Ci będzie przykro :) :D

Wyprowadził gdzie? Z równowagi czy w krzaki?:D

no i Ty w ogóle mówisz o wyprowadzaniu mnie z równowagi :classic_cool: przecież taki słodki jesteś..prawie jak milky way ;) :classic_cool:

w jakie znowu krzaki ..:classic_cool: to chyba tylko żeby zerwać mi kwiatka ;)

ja nie pale :P ladacznik..rzuć je w cholere :classic_cool: milka...nie próbowałaś mnie więc nie wiesz czy tak jak milky way :P:P:P

uff,jak dobrze,że nie palisz..papierosy naprawde są taaakie ohydne....i szkoda zdrowia...ostatnio dowiedziałam sie,że najładniejsza dziewczyna u mnie w klasie zaczęła palić..co to sie dzieje teraz,że coraz więcej młodych ludzi pali :(:(

milka...nie próbowałaś mnie więc nie wiesz czy tak jak milky way -ale sie domyślam :classic_cool:

dla mnie dziewczyna która pali jest skończona u mnie ;);) nie navigator lecz tu leja :d :classic_cool:

Typowy facet, nie da, ale chętnie go sobie zerwie:D

to bardzo miłe z Twojej strony,ale mi nie potrzeba żadnych kwiatków :) najładniejsze są jak rosną,szkoda je zrywać,szkoda,jak więdną...

a dla mnie facet nie jest skonczony no ....ale szkoda zdrowia,jakbym kochała to by mi naprawde żal było...no i jednak ten smród przeszkadza i zęby sie psują...

taaaa :D:D milka...po stylu piosania dałbym Ci z 17-18 lat :classic_cool: dlaczego sięzachowujesz inaczej od koleżanek które mają w głowach używki, alkochol i dyskoteki ? :D

a to Ty jeszcze nie wiesz ile ja mam lat? :( :D styl pisania raz jest taki raz jest inny..zależy o czym pisze,teraz prowadze luźną pogadankę to i styl jest luźny ;) a dlaczego zachowuje sie inaczej? a no nie wiem,po prostu taka jestem zresztąnie przesadzajmy,nie wszystkim alko w głowie :)

A teraz jak piszesz jako Navigator to nie?:D Krótką masz pamięć:D

wiesz,jeden koleś spadł z krzesła jak sie dowiedział że nie mam 17 lat skonczonych :D

Milky, jesteś nauczycielką, czy uczennicą.Piszesz o dziewczynie z klasy , która pali i zastosowałaś słowo "pogadanka";)

no nie żartuj ze mnie :D:D:D ja nauczycielką : Onie wyobrażam sobie siebie w takiej roli..oj nieeee zresztą niby czego nauczycielką? nie ucze sie dobrze