Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

.............;)

Polecane posty

klara...no co ?? :) milka...masz racje, prowadzenie auto to moja pasja ale..ma jeszcze jedną:P :classic_cool:

tajemniczy jesteś kolego:classic_cool: ale juz ja tam wyciągne to z Ciebie jak razem pojedziemy :P a po przejażdżce zgłodnieje,to jeszcze jakąs kolacyjke sobie walniemy :classic_cool:

a tam..ale pogoda jest ogólnie rzecz biorąc chujowa, więc chyba nie każdy jest na grilu ;);) ja też cały dzień w domu siedze, więc nie tylko Ty dziś siedzisz :D:D

klara....Panda jest firmowa ;);) mi prywatnie pozostaje cinquecento :D:D

myślałam, ze Ci rodzinka kupiła :D... to łącz przyjemne z pozytecznym, ale uważaj na drodze :p

klara...uważam :):) milka..no co ty :) nie pozwole, zebyśkase udawała ;) jak kolacja to na mój koszt ;);) będe dżentelmenem :classic_cool:

klara...weź przestań :D:D ta panda ma najbardziej podstawowe wyposażenie..bez radia, bez el. szyb :/:/no i 2 miejsca w kabinie :/

udawała kase? hehe skąd ja wiedzialam,że mi odpowiesz,że Ty zapłacisz..a już wiem,bo taki jesteś po prostu ;) no ale nie,nie..jakiś rewanż za przejażdżke musi być ;) w koncu benzyna sie marnuje

no i kto normalny poswięca mi swoj czas :( :classic_cool: to chyba tylko jakiś desperata,albo ktoś nieuświadomiony,co do mojej osoby

dokładnie..taki jestem po prostu :D:D rewanż za przejażdzke ?? nie nie :)

klara...że nie jest różowa tylko biała no i ma przyciemniane tylne szyby i jest cicha w prowadzenie :D:D:D

na siłe nie będe nikogo szukać :) albo sie trafi,albo nie..cóż raczej nie na razie ;)

oo, milka ale masz zajebiste nastawienie :D:D a ja jakoś nie chcę dziewczyny :D:D che być sam :D:D moją dziewczyną jest auto :D:D

zreszta czy znajde w realu godnego Ciebie rywala? jak myślisz,jest szansa? :classic_cool::classic_cool: i jeszcze żeby zechciał mnie pokochać to by było całkiem git :P

ależ ja mam bardzo odpowiednie nastawienie...no bo wiesz,z moimi wymaganiami to ciężko będzie kogoś znaleźć..no a nie będe szukać na sile,to chyba dobrze bo los jaki będzie taki będzie :P

Auto.....fajna dziewczyna,musze sie zgodzić...już jestem zazdrosna :classic_cool:

godnego mnie rywala ?? hehe, nie wiem :D ja miałem w szkole ładną dziewczynę na oku...ale cóż...;)

chociaż myślałam,że auto to raczej mężczyzna..no ale widać wszystko zależy od właściciela ;)

nie bądź zazdrosna :D :classic_cool: z takim metalowym klockiem sobie nie pogadam jak z Tobą :D :classic_cool:

Karolina? no wiem..ale..czy dziewczyna musi być bardzo ładna? iii..iii czy nie moze od czasu do czasu przypalać lub nawet spalać potraw? nie no..od tamtego czasu nic nie spaliłam ;) bardziej zaczełam pilnować,nie dopuszcze po raz drugi do takiej sytuacji..

ale za to metalowy klocuszek bedzie bardziej potulny...posłuszny..co tam jeszcze...bedzie tak przyjemnie warczał..no ale fakt,z niego (to znaczy z niej) sie tak nie pośmiejesz jak ze mnie ;);)

milka...coś mi sięwydaje, ze Ty też byś fajnie warczała :P no a z Ciebie wcale bym sięnie śmiał naet jakbyś przypaliła coś ;););) dziewczyna nie musi być bardzo ładna..:D

ja warcze? grrrrrr,ja nie warcze........ogólnie baardzo trudno wyprowadzić mnie z równowagi :)