Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

navigator

.............;)

Polecane posty

to bylo do mnie? to znaczy ze juz nie jestes? a ja nawet nie przesledzilam tego jak tam sie wam ukladalo 😭 to co tam sie stalo ze juz nie?

po prostu się skończyło i tyle :D nie ma o czym mówić :D:D quick...tęskniłaś za mną ?? :classic_cool:

W barach?No przestań, o tej porze tam to myślę, że już sami fizyczni na workach:D A po co mi taki? Nawet do pogadania też chyba nie..

jeszcze pytasz hehe:D :D wlasnie siedze w pustym mieskzaniu lokatorzy sie wyprowadzili czekam na moja kolej mam mieskzanko juz w tym samym miescie, no a potem jak skoncze studia w tym roku to przeprowadzam sie do stolicy oczywiscie tutaj nie w pl:P w tym roku bronie licencjat no i jeszcze dalej chyba pojde tak wogole to zmieniam kierunek po tym jak skoncze na to co zawsze chcialam:D troche sie boje zmian, wiadomo w razie czego jakby wyszlo nie tak, czlowiek jest zdany sam na siebie ale poki co mysle pozytywnie:D

abc..widzisz tą reklame z solarium na górze ?? :D quick...ja zrezygnowałem ze szkoły..tzn. idę do prywatnej od września...jednorocznej...teraz chodze do pracy jako kierowca...;);)

Może jednak sprobuję się polożyć przy moim postawnym mężczyźnie ...z pościeli:D:D

Kuźwa, Navigator, a skąd znasz te miejsca...a już wiem, to tam tę gumkę założyłeś i Ci nie spadla...no dobra, idę spać, chyba..

tu leja oo widze ze tez zmiany:D powodzenia i nei patrz co kto mysli rob to co ty chcesz 🖐️

ok, dzięks za rade quick..;) abc..aleś zabawna :P spadam, narazie

No nie i czego Ci się jeszcze zachciewa....zdjęcia?:D To jakiś casting, o którym nie wiem?:D Teraz już na pewno

milka..a chcesz, żebym był ?? - rozumiem,ze to było pytanie retoryczne :classic_cool: