Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camp Kill Yourself CZWARTY BAN

widział ktoś żone tytanowego janusza?? zakochałem się:D

Polecane posty

Camp - sorry, ale nie wiem co Cię tak podnieca !! Poza tym to wkur. nie kiedy ktos od tak rzuca hasła ze kogos zabije; najebie itp wrzuc na looz to tylko forum i raczej nie masz prawa kierowac takich inwektywow do kogokolwiek poza tym koles ma ubaw z tego co piszesz :/ ja np nie moge tego czytac bo to w stylu malolata bez mózgu :/ Rambo -przenosze się ale nie ze względu na "mojego" ( napewno nigdy nie zamieszkam z facetem heh ) a od tak ... zwyczajne ... Łódz mnie nuuuuuuuuuuuuuuuudzi nooo i chce obrac kolejny kierunek studiów na Poznanskej uczelni . Dlaczego jebac miłośc heh ( choć sama w nią nie wierzę :P )

Zdesperowana..Ciebie to już oszczałem [do budy , paciorek i spać ] ...głupia jesteś [najzwyczajniej w świecie i szkoda na Ciebie czasu ,klipsie ] Kill, tłumacz jak chcesz spierdolinko [no jaka ulubiona Twoja gra, łosiu,dawaj ... ]

ale ja nie udaję ze on nie bawi ... bo on nie bai - po to mi kafe:) Nie wybrałam uczelni jeszcze konkretnie a kierunek inż. genetyczna jeszcze musze moja psychologie tam "przebukowac" ale to nie problem . Poznań zajeb. miasto :)

niektórzy tak po prostu się wpierdolą gdzie ich nie trzeba, i myślą że są fajni, a w życiu a nie za monitorem są gównem, przecież wyobraź sobie suczo, że gadam sobie z kimś na żywo i taki pajac docina z boku, zęby by połknął w 3 sekundy,..

camp, ale wyobraz sobie ze gdybys mu nie odp juz by go tu nie było ... ja odp. celowo bawi mnie ta wymiana zdan tzn bawiła bo mnie znudzil wyjatkowo szybko :)

powiem Ci że dobrze się konserwujesz hehe nie pow. bym ze masz dziecko, meża ... młodziutko wyglądasz:) ( boszz jestem miła ??? wybaczcie mam chujowy dzień :P )

Banik , łosz Ty chojraku [ a dlaczego od razu zakładasz, że dostałbym od Ciebie? [Twoja gadka świadczy, żeś zakompleksiony spierdolec ...nie opluj się pokrako ...[ za dużo gier, fajfusie i myślisz ...zresztą chuj wie, co Ty sobie myślisz ...] a Ta dalej ciągnie ...Zdesperowana... dobra zabawa niskich lotów, ale trza kończyć ochhh.. dobrej nocy patafiany [och pa laj la la ] ...

sucz --> nie mam meza, dziecko tak, i faceta :) ten nick to tak dla zmyly troche, za 2 tygodnie stuknie mi 29, a to zdjecie robilam rowny tydzien temu przed wyjsciem na impreze. alez mozesz mi pokomplementowac dla odmiany :P

Banik luzik , nie denerwuj się [ to tylko komputery ] w rzeczywistości pewnie spokojniejszy jesteś ...och jeszcze raz pa [ no paa no paa ] ...ha ha ha ...

29 ? o Ty - dobre geny heh ja w tym wieku serwowac sobie będe pierwszy lifting zapewne hehe :P

sucz --> i tak ci sie malo dostalo, ja potrafie byc chamska ale bardziej bawi mnie jak sie taki delikwent wysila, zreszta to tylko kafe! kto wie, moze to calkiem sympatyczny gosc jest tylko troche sfrustrowany i mu po takiej sesji na kafe lepiej;)