Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camp Kill Yourself CZWARTY BAN

widział ktoś żone tytanowego janusza?? zakochałem się:D

Polecane posty

Camp , nie kumasz to najra ... Zdesperowana , nie słuchaj ...ale taka prawda ...masz problemy ze sobą ...wsiurze [bez urazu , ale na taką wyglądasz...och, w sumie to tylko wygląd[ a wnętrze też się przecie liczy ] ...

Gość ogłoszenie
A nie moglibyśmy sie poruchać poprostu? Zamiast sie kłocic:P

a się rozwineliście hehe a najmadrzejsze są te durne pomarancze co paszczy nie pkazują i w realu zapewne - bez torby na łbie nie wyjdą heh uwielbiam jak jadą po mnie :D to chyba jakiś przejaw masochizmu ??? nice :D:D Ktos pytał czy zyję ... skoro piszę ... nawyrazniej i dziękuje :)

Danse Decoy Macabre --> dobrze, ze zauwazyles, ze liczy sie wnetrze.. chociaz nie wiem o co chodzi z tym, ze ludzie ze wsi maja inne twarze czy jak? bo teraz to obrazasz pewnie tak polowe kafe.. no ale co mi tam (tutaj powinnam wstawic emotke z ziewaniem).

Danse Decoy Macabre- wbijasz mi na top i każesz spadać?? życzę ci żebyś spadł ze schodów i złamał kręgosłup u podstawy czaszki, i żebyś wpierdalał papkę mieloną, przez rurkę w nosie, będę trzymał kciuki aby tak się stało, a jak bym cię spotkał to sam ci pomogę....

Dance : nie wiem jaką płeć reprezentujesz - mam nadzieję ze moją gdyz to mi wygląda na PMS ( tylko blagam bez łez i zbędnych uniesień ... :)

Sie ma Sucz:classic_cool:...To ja sie pytałem o Cie...nie chciałem sie ujawniać bo pewnikiem byś zwiała:P

pewnym było , że zwrócisz uwagę na słowo " wsiur" ...i tak pewnie nie zrozumiesz ...nie obrażam ludzi mieszkających na wsi ... Czwarty Ban , klątwę rzuciłem na mnie ? ...nie jarzysz to idź stąd ...nara Sucze, a miałem się spytać , czy Ciebie też zjebać ...idź piździelcu i nie wcinaj się [ na razie jedna ] ....nara

rambo !!!!!!!! ha ha dlaczego mmiałaby uciec he ????? skąd ten pomysł :) A Ty w Polsce czy za ganicą ???????????

za granicą...a nawet za dwoma granicami...A co u Ciebie?....Nie kłóćcie sie bo sie Camp wkórwi i wa ztak spowyzywa że 3 bany naraz dostanie...a umie to zrobic:P

hehheeh dance jesteś durnie !!! Próbujesz byc kontrowersyjny i zgrywasz cwaniaka hehe a w rzeczywitości się kompromitujesz !! Piszemy z Toba bo nas bawisz więc docen gest i wysil sie badziej odpowiadając ... bo az trudno się ustosnkoać to tych wypocin na poziomie 10latka : D !! :)

Danse Decoy Macabre- w sumie to sram ci do ryja... pozostaje nadzieja że zdechniesz w cierpieniu, ale nie tak od razu, mam nadzieję że przejeździsz na wózku inwalidzkim z 10 lat prosząc o szklankę wody i o potrzymanie fujarki przy szczaniu, i o podcieranie przy sraniu... Z CAŁEGO SERCA ŻYCZĘ CI TEGO, CAMP

rambus ja mam tak zawalony grafik ze na kafe nie bylam z 3 miesiące chyba heh a Ty mi na maila nie odp. pytałam kiedy będziesz w Lodzi !!!! Za iesiąc przenosze się na stałe do Poznania ale umowa aktualna ??? :) i jak Ci tam za dwoma granicami ? i wogóle jest tu jeszcze ktoś z "naszych" ? Kur** tnie mi sie klaw. pisze bez ładu i składu i stylistyki :P heh

Sucze ...nie wpierdalaj się ...nie do Ciebie suko mówiłem [won do budy] ...a ta druga Zdesperowana ...konkretniej zacznij bo nudno i odpuszczę zaraz [ i co to będzie? Yourself ...niech będzie [giń siło nieczysta ] ..

jebać ład, skład i stylistyke...:D Ten interes mi sie narazie rypnął...ale tu też wychodze na swoje...Do poznania powiadasz? To pewnie do tego swojego:(.....Zapomnialem dodać:...jebać miłość:classic_cool:

Danse Decoy Macabre-a uwierz mi, gdybym cię spotkał i wiedział że to ty we własne osobie, to byś dostał taki regularny wpierdol, połamał bym ci każdą kostkę i butował bo ryju aż by ostatnia kropla twej żydowskiej krwi wsiąkła w beton

dance - prostaku nie dalam cCi prawa glosu więc zamilcz ... a w czasie milczenia ... ulozyc mozesz jakąś kąsliwą mówke daje Ci na to ... jakies 2h dasz rade ? 2 linijki czegos co będzie w stanie msnie sprowokowac i zaczniemy zabawę :))))) ( telefon do przyjaciela czy cos ?? )

zza monitora to se możesz szczekać.... a w życiu to jesteś popychadło i szmata, zero honoru i poczucia godności.... tobie można matke śmieciu obrażać i i tak będziesz tylko coś tam popierdalał pod nosem... szmato, cwelu, cioto, tchórzu