Gość papa.... Napisano Maj 2, 2010 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 no a komu się nie nudzi.... też zaraz spierdalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 no papa, zdziwiona jestem bardzo, ze tak kulturalnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papa.... Napisano Maj 2, 2010 Przyznaj sie, że czekałaś na komplementy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 już się pogubiłem w topiku... nie wiem o co komu biega? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 w gruncie rzeczy mam na nie wyjebane.. krytyka mnie o wiele bardziej bawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 a tak zagadalam bo z zona tytanowego sie ostatnio "kumplujemy" na kafe, mamy podobne poglady no i "zony" jestesmy, a tez jej nie widzialam ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 no i widzisz amba fatima, było i nima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 camp sama nie wiem o co kaman, chyba pora isc spac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 mam jeszcze piffko, toteż posiedzę robiąc byle co:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 dzieki zonie mam zdjecie w stopce:P. bo sie przed tym bronilam, ale smiesznie jest jak ktos cie chce zjechac za wyglad jak juz inaczej nie moze. ale nie sadzilam ze tu sie ludzie zakochiwac sklonni! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość papa.... Napisano Maj 2, 2010 Camp...po chooj Ci tyle bananów? Jesteś jakąś wygłodniałą małpom? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 ja mam herbatke i wlasnie dopijam.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danse Decoy Macabre 0 Napisano Maj 2, 2010 Zdesperowana ...na niezłą wieśniarę i prostaka wyglądasz [ nie tylko wyglądasz ] ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 bany to wina moderatorni, nie moja:D a z tym zakochaniem to taka przenośnia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 Danse Decoy Macabre --> dziekuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danse Decoy Macabre 0 Napisano Maj 2, 2010 w tych sprawa zawsze pomocny ...nara.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 no i wlasnie.. czym by bylo kafe bez takich komentarzy? :D az mnie kusi zeby caly album zdjec wstawic hehe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ogłoszenie Napisano Maj 2, 2010 Jezuuu...jak mi sie chce ruchać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kumka olik Napisano Maj 2, 2010 zdesperowana zona fest ci swieci dzecik na tipsie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danse Decoy Macabre 0 Napisano Maj 2, 2010 znerwicowana i sfrustrowana jesteś ...Zdesperowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 kumka olik --> no nie? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 Danse Decoy Macabre --> poki co to ty na takiego wygladasz dziecko drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 pograł bym w szachy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danse Decoy Macabre 0 Napisano Maj 2, 2010 zdaje Ci się ...ale widzę, że już się zaczyna [czy jednak nie?...] ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kumka olik Napisano Maj 2, 2010 taaa zdesperowana. a tak swoja droga to proponuje grzywke na czolo bo zdaje sie ze masz wysokie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 ale o sso chozzi? w tym topie teraz?? bo juz nie qmam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 kumka olik --> no widzisz, nie kazdy sie rodzi doskonaly :) Danse Decoy Macabre --> musialbys byc moim psychiatra zeby to ocenic bo amatorow nie slucham i tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 no jak to camp --> po prostu niektorzy wymiekaja wiec jada po moim zdjeciu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach