Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Camp Kill Yourself CZWARTY BAN

widział ktoś żone tytanowego janusza?? zakochałem się:D

Polecane posty

Gość Krol Pasozytow
Jaka ciekawostke znalazlem: Kogo w młodości nie zmuszano do jedzenia szpinaku? Komu nie wmawiano, że zawiera on wyjątkowo dużo żelaza? Jedz szpinak, będziesz silny, to zostało naukowo udowodnione twierdziła moja babcia. Niemiecki chemik, doktor Eryk von Wolf, badacz wartości odżywczej warzyw liściastych, w 1870 roku opublikował tabelę wskazującą na imponującą zawartość żelaza w szpinaku ponad 10 razy większą niż w innych warzywach. To odkrycie uczyniło ze szpinaku króla zdrowego odżywiania, a jego sławę ugruntowały chude lata I wojny światowej, kiedy powszechnie traktowano go jako alternatywę dla trudno dostępnego mięsa. Kiedy w latach 30. zeszłego wieku w Ameryce narodził się Popeye, bohater popularnego komiksu, właśnie szpinak miał mu dawać nadludzką moc. Niestety, babcia znała tylko część prawdy. W 1938 roku grupa niemieckich naukowców powtórzyła badania von Wolfa i ze zdumieniem przekonała się, że w szpinaku jest tyle samo żelaza, ile w innych warzywach. Jak się okazało, Eryk von Wolf popełnił błąd, przepisując liczby ze swojego notatnika przy żelazie źle postawił przecinek, automatycznie zwiększając jego ilość w szpinaku dziesięciokrotnie. Jego odkrycie powinno więc przejść do kategorii zakryć. Mimo to lata propagandy zrobiły swoje. I dlatego do dziś na skutek naukowej wpadki Bogu ducha winne dzieci są zmuszane do jedzenia zazwyczaj niesmacznie wyglądającej zgniłozielonej brei. http://www.kciuk.pl/Slyszeliscie-o-naukowych-zakryciach-r12565

Gość Krol Pasozytow
Nie chce mi sie spac, jedyna alernatywa to poker online ale wiem ze jak zaczne teraz to bede gral przez kilka godzin.

Krol dla ciebie http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html Co jest najśmieszniejsze w ludziach: Zawsze myślą na odwrót: spieszy im sie do dorosłości, a potem wzdychają za utraconym dzieciństwem. Tracą zdrowie by zdobyć pieniądze, potem tracą pieniądze by odzyskać zdrowie. Z troską myślą o przyszłości, zapominając o chwili obecnej i w ten sposób nie przeżywają ani teraźniejszości ani przyszłości. Żyją jakby nigdy nie mieli umrzeć, a umierają, jakby nigdy nie żyli'' http://img14.imageshack.us/i/mephoto9.jpg/

jestem głupia czego sie drzesz :P heheh nie uciekam !!! gdzie niby ten temat ?/? nie widziałam nic ???? a to z tapeta to o mnie zowu hehm po nie jada bo ja juz nie wiem :P:P

no wreszcie. a dre sie bo ino porzondno dziolcho a tak styrsom babcie lekcowozy

Ta samowklejająca sie stopka to dramat jest;) Hej Sucz...odpiszesz?

Husky jak Ty starsza jesteś to ja już dawno ziemie gryze chyba:P

LINKA wyalalm a nie stopke:p ...na poczatku jest, kafe szwankuje 🖐️ sucz a masz jakies tatoo moze?

haha gowniara mlodsza ode mnie o dobre 2 lata :P odpisuje przecie !!! wogóle prowadze debate polityczna na fb tak na dwa fronty to wiecie no trudno !!! powinnam juz spac !!!!!!!!!!! hysky gdzie byłam ??Ajj no zycie brak czasu na zycie a co dopiero na kafe :(

jebać polityke...proponuje wiecej tupolewów jako transport dla elit rządzących...

ale ulewA !!!!!!!!!!!!!!!!!! u was też ??????????

elit ?????? umówy sie slowo elita w tym wypadku bylo chyba jedynie umowne :P kto chce byc orłem nie moze latac z kaczkami :Pk

mam 3 tatoo teraz w maju robie 4 a dlaczego pytasz ???????? znamy sie moze heh

Gość Krol Pasozytow
Ta gra od Quicksand jest dla mnie zbyt brutalna, oderwana glowa jednorozca budzi we mnie zal i smutek, do tego wkurwiaja mnie te gwiazdy, jak juz je zobacze to przewaznie nie ma ucieczki i moj rozowy konik ginie :(.

jaka gra? ja tez chce. dajcie linka! a u mnie piekne gwiezdziste niebo i ptaszki ciwierkaja :D btw, dlaczego ptaki cwierkaja w nocy? :/

Gość Krol Pasozytow
Nie slysze zadnych ptakow a to dziwne, bo mam stare okna i chociaz mieszkam na 4 pietrze to slysze nawet stukanie obcasow po chodniku.Jak kupilem mieszkanie pare lat temu wszyscy mi radzili zebym je wymienil ale jak znam siebie to zrobie to dopiero jak same wypadna.