Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 no to spierdalaj.... na ra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 sucz --> no zawsze mnie brali za mlodsza, kiedys mnie to wkurwialo ale teraz jest git, bo wiesz, jak sie czuje powiew 30 na karku to sie zastanawia czy jeszcze zaliczasz sie do mlodych czy juz do sredniego wieku :P. ale za kazdym razem jak mi kaza pokazywac dowod jak chce kupic sobie piwo w barze to jednak stwierdzam, ze jakbym sie uparla to jeszcze moge robic i za nastolatke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 a ja mam 21 lat i chuj:) http://www.youtube.com/watch?v=g_FnXUu_JPU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krol Pasozytow Napisano Maj 2, 2010 Mialem wziac udzial w dyskusji bo to jest jedyny preznie rozwijajacy sie obecnie temat ale po przegladnieciu pobieznie kilku stron za chuja nie wiem o czym jest ten topic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 nikt nie wie, a raczej on już dokonuje żywota:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 oj nie tylko ty.. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 Ten topik to emanacja haosu i zwiększającej sie entopii...która jest dominującym zjawiskiem w kosmosie więc w sumie wszystko w porządalu...napisz coś bez sensu i będzie gites Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 ja moze przypieczetuje, zycze wam dobrej nocy i bezstresowych dyskusji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 on jest o wszystkim i o niczym :D pisz co chcesz a tego danse to ja nie czaje to co on pisze hehe ten ma dopiero poschizowane !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 Ide zajarać...szluga ...żeby nie było:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 tez zajaram ... ale nigdzie nie ide :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krol Pasozytow Napisano Maj 2, 2010 Ostatnim razem jak napisalem co chcialem to dostalem bana, wolnosc slowa na tym forum jest powaznie ograniczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 jebać bany...hej Sucz...zazdroszcze Ci Twojego podejścia do życia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 Masz tę samą poczte co kiedyś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 podejscia ? czyli co dokładnie ? tak te sama poczte mam ja tam pisze co chce bluzgam i mnie nie banują heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 Sory, że tak to ujme...choć może sie myle... ale jesteś cyniczna i egoistyczna z wyboru...ja bym nie chciał ale powoli sie taki staje bo innaczej mnie koorwa zadepczą...ale taki chooj!!!! Chcą na ostro to zobaczą kto jest największym skórwielem na tym łez padole:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krol Pasozytow Napisano Maj 2, 2010 Ja nie bluzgalem, moje wypowiedzi cechuje wysoka kultura, czasami tylko uzywam wulgarnych slow zeby zaakcentowac swoja wypowiedz. Bana dostalem ze podwazenie autorytetu moderatorki bo ta cip... znaczy sie pani usunela moj topic bez powodu. Zapytalem dlaczego zachowuje sie jak malpa z brzytwa tnac wszystko na oslep i dostalem bana :O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 Jak przelejesz na moje konto 500euro to Ci powiem jak znowu pisać na czarno...królu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 paasozycie hehe chyba Cie polubie heheh :P rambo obawiam się że ja nie tyle z wyboru jestem cyniczna co z natury ... to silniejsze ode nie :P odp Ci na maila i tam mi opowiedz skąd tyle zlosci w Tobie ??? bo widze że coś się stało od naszej ostatniej rozmowy ... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Annonim Napisano Maj 2, 2010 Co za wiochmenka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość samaramma# Napisano Maj 2, 2010 wulgarna jaka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 zazdrość przez was przemawia i to tak, że najobfitsza tapeta tego nie ukryje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 odpisałem... Nie mam koowa stopki...i choooj!!!!:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Maj 2, 2010 suuuucz gdzie bylas jak cie nie bylo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krol Pasozytow Napisano Maj 2, 2010 Chyba ktos prowadzi monolog pod roznymi nickami, przejde sie po forum, cos mnie musi zainteresowac. Lubie tematy typu:" Dziecko nie chce mi na nocnik siadac" lub czy "mascara dwufazowa czy cos tam" - rady sa dla mnie zawsze zaskakujace. Im wiecej poznaje kobiety tym mniej je rozumiem. Najlatwiej bylo gdy bylem nastolatkiem bo oprocz biustu nic w nich interesujacego nie widzialem a pozniej odkrylem ze one tez mysla, jakos inaczej ale jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Maj 2, 2010 to juz drugi top gdzie znajduje sucz i jak do niej naskrobie to dziewczyna ucieka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 A co śledzisz ją?:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Husky 0 Napisano Maj 2, 2010 no nawet gdzies temat specjalnie zalozylam i dooopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 Ale zakochałaś sie czy co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach