Danse Decoy Macabre 0 Napisano Maj 2, 2010 Sucze ...ale Ty groźna jesteś [może być ?] ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 ja tam jadę po Danse Decoy Macabre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 Camp - sorry, ale nie wiem co Cię tak podnieca !! Poza tym to wkur. nie kiedy ktos od tak rzuca hasła ze kogos zabije; najebie itp wrzuc na looz to tylko forum i raczej nie masz prawa kierowac takich inwektywow do kogokolwiek poza tym koles ma ubaw z tego co piszesz :/ ja np nie moge tego czytac bo to w stylu malolata bez mózgu :/ Rambo -przenosze się ale nie ze względu na "mojego" ( napewno nigdy nie zamieszkam z facetem heh ) a od tak ... zwyczajne ... Łódz mnie nuuuuuuuuuuuuuuuudzi nooo i chce obrac kolejny kierunek studiów na Poznanskej uczelni . Dlaczego jebac miłośc heh ( choć sama w nią nie wierzę :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 sucz --> studiowalam w poznaniu, a ty na jak uczelnie sie wybierasz jezeli moge zapytac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 sucz- ja nie udaję przynajmniej że się dobrze bawie, tylko mówię otwarcie.. może tak to odbierasz, a ja za dużo w życiu używałem dyplomacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danse Decoy Macabre 0 Napisano Maj 2, 2010 Zdesperowana..Ciebie to już oszczałem [do budy , paciorek i spać ] ...głupia jesteś [najzwyczajniej w świecie i szkoda na Ciebie czasu ,klipsie ] Kill, tłumacz jak chcesz spierdolinko [no jaka ulubiona Twoja gra, łosiu,dawaj ... ] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 tak to se do mamy mów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 ale ja nie udaję ze on nie bawi ... bo on nie bai - po to mi kafe:) Nie wybrałam uczelni jeszcze konkretnie a kierunek inż. genetyczna jeszcze musze moja psychologie tam "przebukowac" ale to nie problem . Poznań zajeb. miasto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danse Decoy Macabre 0 Napisano Maj 2, 2010 no co Ty frajerze ...w nic nie grasz? ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 co studiowałaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tytan rule Napisano Maj 2, 2010 http://img101.imageshack.us/img101/8674/dsc0 00627gu.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 niektórzy tak po prostu się wpierdolą gdzie ich nie trzeba, i myślą że są fajni, a w życiu a nie za monitorem są gównem, przecież wyobraź sobie suczo, że gadam sobie z kimś na żywo i taki pajac docina z boku, zęby by połknął w 3 sekundy,.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 Danse Decoy Macabre --> oszczales mnie? nie zauwazylam.. a to w sumie tak dla odmiany chyba bo "wsiur" nam sie oslyszal? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 ludzie nic mi nie tnie kompa tylko to kafe :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 sucz --> informatyke na politechnice, dawno temu to bylo :) poznan rzeczywiscie fajne miasto! z roku na rok coraz fajniejsze. wybieram sie tam na lato ochrzcic syna mojego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 camp, ale wyobraz sobie ze gdybys mu nie odp juz by go tu nie było ... ja odp. celowo bawi mnie ta wymiana zdan tzn bawiła bo mnie znudzil wyjatkowo szybko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rambo IX 0 Napisano Maj 2, 2010 Jebać kafe:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 ale ja się denerwuje szybko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 camp --> a czym sie denerwujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 powiem Ci że dobrze się konserwujesz hehe nie pow. bym ze masz dziecko, meża ... młodziutko wyglądasz:) ( boszz jestem miła ??? wybaczcie mam chujowy dzień :P ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 a no łatwo mnie wkurwić, i czasem żałuję że na kafe tyle ścierwa uszło z zębami całymi, bo na żywo to by nie było tak łatwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danse Decoy Macabre 0 Napisano Maj 2, 2010 Banik , łosz Ty chojraku [ a dlaczego od razu zakładasz, że dostałbym od Ciebie? [Twoja gadka świadczy, żeś zakompleksiony spierdolec ...nie opluj się pokrako ...[ za dużo gier, fajfusie i myślisz ...zresztą chuj wie, co Ty sobie myślisz ...] a Ta dalej ciągnie ...Zdesperowana... dobra zabawa niskich lotów, ale trza kończyć ochhh.. dobrej nocy patafiany [och pa laj la la ] ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 sucz --> nie mam meza, dziecko tak, i faceta :) ten nick to tak dla zmyly troche, za 2 tygodnie stuknie mi 29, a to zdjecie robilam rowny tydzien temu przed wyjsciem na impreze. alez mozesz mi pokomplementowac dla odmiany :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 patafiany heh z bogiem ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 Danse Decoy Macabre- przekonamy się?? kto by dostał??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danse Decoy Macabre 0 Napisano Maj 2, 2010 Banik luzik , nie denerwuj się [ to tylko komputery ] w rzeczywistości pewnie spokojniejszy jesteś ...och jeszcze raz pa [ no paa no paa ] ...ha ha ha ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sucz___ 0 Napisano Maj 2, 2010 29 ? o Ty - dobre geny heh ja w tym wieku serwowac sobie będe pierwszy lifting zapewne hehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Maj 2, 2010 bo już paru takich jak ty żydków teraz mumla bułkę bo nie ma zębów... chętnie wybiję i twoje cwelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Maj 2, 2010 sucz --> i tak ci sie malo dostalo, ja potrafie byc chamska ale bardziej bawi mnie jak sie taki delikwent wysila, zreszta to tylko kafe! kto wie, moze to calkiem sympatyczny gosc jest tylko troche sfrustrowany i mu po takiej sesji na kafe lepiej;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danse Decoy Macabre 0 Napisano Maj 2, 2010 ha ha ha oi Banik Banik , po cóż się włączałeś do rozmowy ... [nie zaśniesz ...martwię się ] ... [no pa no pa] ha ha ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach