Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Witajcie z wieczorka Ja nadal pachnaca :D Wiecie juz coraz mniej mysli moje kraza wokol smierdziela nie mam tych napadow co by bym zapalila jestem bardzo szczesliwa z tego powodu :) Kochani bede sie powtarzac ze dzieki Wam ja niepale i oczywiscie mojej silnej woli ze w trudnej chwili nie zapalilam to dla Was 👄👄👄👄👄 Najwzniejsze jeszcze zeby nie dac sie skusic na tego jednego bo wtedy polegniemy:)

Ja mam chyba pecha:( Nie moge na NK poogladać fotek madziuchny04! Mam ja w znajomych. Czy któraś tez tak ma? Czy tylko ja???

jovik---madziuchna pisala ze zdjecia ma niedostepne ja tez tak mam

no to ja nic nie rozumiem...wystawia fotki, blokuje? Madziuchna04- dlaczego?

jovik--cofnij na str.37 i przeczytaj odnosnik do mnie od madziuchny

no niestety ja tez nie moge zobaczyc naszej madziuchny ;( zajrzalam tu do was powiedziec dobranoc dobranoc kochani 😘 😘 😘

jovik,sądny,basiek----------wybaczcie.....zabardzo chcę być inkognito..........NN dla świata,a szczególnie dla niektórych osób... 🌻🌻🌻PRZEPRASZAM WAS 🌻🌻🌻 poprawiłam i teraz powinno być ok...

O.K. to ja spadam spac jutro do pracy spokojnej nocki 🌻 madziuchna---🌻 zabka---🌻 i dla reszty takze--🌻

Farbowana lisiczko , żabka , jovik, madziuchna04 macie @ maile z moją fotą :) Dobrej Nocy

a jaaaa??????????? ja tez cgce zobaczyc naszego Jacusia buuuuuu aga dzieki za kawke :)

sadny dzien :D 🖐️🌻 nic prostszego :) napisz do mnie maila , wrzuć swoją fote w niego a ci odpiszę i odeśle swoje foto :)

o kawa :D:D pycha .... pachnaca aga wyslij mi tez swoje foto do mnie ... odesle ci swoje Miłej Niedzieli drodzy bywalcy 🖐️ ojejkujejku i inni BP odezwijcie sie do nas

Regres wyslalam ci linka do nk nie mam zdjec dopiero zaczynam zbierac na nowo,wszystko co mialam poszlo sie pasc razem z formatem kompa ;/

Ok juz ci odpisałem @ \pozdrawiam ciepło Uciekam na świeże powietrze ;) 🖐️

ja tez juz powoli uciekam,zgodnie z tradycja niedzielna do rodzicow,bede po poludniu-chyba,jak dopcham sie do kompa bo cora (ta stara) ze mna wroci do domku po weekendzie u babci trzymajcie sie kochani pachnaco :)

Dzien dobry wszystkim u mnie pochmurno i pada :) Kurde wczoraj pisalam ze juz jest fajnie z tymi smierdzielami -----dzisiaj cholera dopadl mnie jakis kryzys -----powstrzymuje sie aby nie isc po tego smierdziela ale ja go przetrzymam tego dziada-----zara ide do pracy a tam tyle smierdzieli trzymajcie za mnie kciuki abym cobym sie nie skusila---mam nauczke nie bede narazie sie chwalic jak to jest fajnie---bede skromniutka----Kochani jestescie wszyscy kochani buziaki dla wszystkich 👄👄👄 Milej i pachnacej niedzieli 🌻🌻🌻 papaski :)

Basiek----niewolno Ci mysleć o śmierdzielu....jak zapalisz strasznie zawiedziesz mnie...i napewno inne osoby z tego grona... Ale mnie najbardziej....jak wrócisz daj znać.... szkoda ponad 2ch miechów jak pachniesz...a tak znowu bedziesz smierdziała,i stracisz kasę... bleeeee............ 3mam kciuki Basienko... Regres---juz sprawdzam...

Regres-----zdjęcie zostaje tylko dlamnie... Jak Cię zobaczyłam to aż ślinka mi cieknie na Ciebie.... :D Fajne ciacho z Ciebie....dziewczyna niech Cie pilnuje...ale spoko wirtualnie Cię nieodbije... SUPER UŚMIECH,SŁODZIAK.... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D:D :D :D :D dla Ciebie.... 👄👄👄👄👄👄

Gość farbowna_lisica
Dzień dobry wszystkim:)chciałam tylko napisać,że zgadzam się w całej rozciągłości z Madziuchną:D:D:D miłego dnia:)

madziuchna04- nic nie dostałam na @ :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować