Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Grzeslaw 🖐️ ja wędkuję od dziecka przecież wiesz ze mieszkam na mazurach a do jeziora mam 100m dziś złapałem 4 szczupaki :D

A ja na Warmii i mój ojciec jak był z nami to też jeździł nad rzeki z wędką.

ja sie urodzilam i pelnoletnosc osiagnelam na mazurach :) a teraz podlasie :)

Kasia801 jak rzuciłaś? to bądż tu z nami ... odezwij się jutro jak ci idzie ) uczestnicz z nami w tym topiku ps.Vonk zajrzyj tu .... ps1.ojejkujejku tez .... ps2.pozdrawiam Lorikę która jest daleeeekooo:) od śląska :)

ja tam jestem na dobrym stanie .... aj szkoda że Loriki tu nie ma :( szkoda... ps są inni którzy wkładają nową wene

Gdzie ta stara gwardia? :) żaba ,basiek ,vonk ,ojejkujejku,loriś ,jovik ,złośliwiec .... dajcie znak :)

siemka wszystkim 🌼 🖐️ :D zapraszam wszystkich chętnych na kawę bp :D wszystkim pięknym i pachnącym dziewczynkom 🌼 🌼 🌼 a chłopakom przystojniakom 🖐️ graba wczoraj po południu wichura burza deszcz i grad :D dziś pochmurno, ale na razie bez wiatru i deszczu

no to ja złosliwcu nasz kochany do kaki się dołącze bardzo chętrnie dziś śliczna pogoda u mnie słonczko świeci ide do szkółki na 11 do 15 a potem jedzimey z rodzinka na majówke trzeba odpocząc w towarzystwie znajomych jutro mam dwa egzaminy miłego pachnącego dnia

Regres...moja Sandra:) Moja idolka do dziś!!!:P I jeszcze CC Catch:D Kochani: pachnąca aga, Złosliwiec, Regres, zabka no i nowi jak Grześ, linoletka ajjlawju👄. trzymajcie sie wszyscy:) cieplutko:) Do kawki sie dołaczam, stawiam ciacho:P

dzien dobry dzien dobry :) dolaczam sie do kawki BP, oto moj 8 dzien BP, czyli pierwszy tydzien juz za mna. z kazdym dniem jest coraz lepiej. zazdroszcze wam sloneczka u mnie pochmurno ale cieplo na spacer akurat :) pozdrawiam pachnaco

Witajcie,,u mnie super pogoda po wczorajszej burzy,sloneczko swieci,komu malo to przesylam promyk wraz z usmiechem no i oczywiscie nie palimy🖐️

u mnie juz tez na reszcie slonce jeszcze poodkurzam zmyje podlogii i na miasto :)

Hej załoga dzisiaj u mnie do południa chmurzyło się i nawet popadywało, a popołudniu wyszło słońce i było pięknie. Do linoletki mam nadzieję, że nie wzięłaś drabiny jak wychodziłaś na miasto:-D:-D:-D. Linoletka i Kasia dobrze wam idzie bez papierosa i oby tak dalej.

Grzesiu dawaj swoich idoli ;) posłuchamy,poznamy twój gust muzyczny ...

Ja z komórki nie dam rady korzystać z youtube,a mimo, że jestem tam zarejestrowany. Jeśli chcesz poznać moje to wejdz na mój profil na facebooku www.facebook.com/grzegorz.kowalski3

Grzesiu- byłam na |twoim profilu na FB:) G.K. Sabrina jak Sabrina Regres, a pamietasz Danute Lato?? Tez fajne miała:p To ja spadam do mego męzulka;) Milej niedzieli:D

Danutę lato pamiętam dobra była :) albo raczej dobre miała ;) Grześ tez lubie Comę :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować