Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Lazurowe_Niebo trzeba bardzo chcieć i wierzyć w to, że się nie zacznie palić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lazurowe_Niebo 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Zacznę od jutra - bo pewnie jak narzeczony wróci to mnie wkurwi i zapalę. A jutro pójdę do sauny i na siłownię.. Zajmę się czymś.. Dzięki że mnie tu przyprowadziłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Jutro bedzie lepiej a gdy sie budzimy znowu jest dzisiaj , czyli nie ma żadnego jutra to tylko złudzenie tak samo jak wczoraj juz nigdy nie nadejdzie . Zostaje wiec realne dzisiaj z ktorym moge cokolwiek zrobi dzisiaj nie pale i to najwazniejsze jutro powiem to samo dzisiaj nie pale i juz minal rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
el-emka 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 Kaja pięknie to ujęłaś !!! dla Ciebie ;) melduję posłusznie , że nie wymiękłam i trwam bez fajury nadal ale wiecie co ? byłam dzisiaj w tesco ... przy kasie już mnie skręciło aby poprosić panią o papierosy , mój mózg woła .. heloł , przecież nie paliłaś cały dzień , jeden ci nie zaszkodzi .... nie dałam się !!! nawet kumpela wpadła na drinka i również się skusiłam ale na faję niet ! ależ to kurna mnie ciągnie ...zajarałabym sobie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
el-emka 0 Napisano Wrzesień 29, 2011 ...ale nie zajaram :P chcę udowodnić sobie a nie innym ,, że tak właściwie palić nie muszę .... tylko się tak dzisiaj zastanawiałam , skąd ja mam tak dużo wolnego czasu ? ;) dobra , już nie smęcę , idę se ... a zapomniałabym ....MONAMAS ....moje Gratulacje i wszystkiego naj , daj cynk jak teraz zaręczyny się odbywają:) no to kolorowych i papaśku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 no witam porannie :) ja nadal na L4 ale juz dzisiaj o wiele lepiej z żołądkiem WASZE WSPARCIE POMOGŁO :D widze nowe osoby na topie to super :) Pozdrawiam starą ekipę jak i nowicjuszy lazurowe - wszystko leży w twojej głowie tam musisz dojsc do tego ze nie chcesz palic wtedy naprawde nie bedziesz palic natomiast el-emka ( czyzby nick od LM? ;) ) idzie ci wyśmienicie ,wyzbywasz sie pokus i stajesz im twarza w twarz opierasz sie i nie kupujesz fajek = zdrowy objaw rzucania fajek Taki stan jeszcze potrwa ale niewiele tzn .chęć zapalenia ,pozniej bedzie pieknie i piekne życie bez szkodliwego i trujacego a zarazem bardzo drogiego dymu GWARANTUJE CI TO JA I WSZYSCY KTÓRZY TAK JAK I TY MECZYLI SIE NA POCZATKU Z TYM NAŁOGIEM gwarantuje ci takze że stwierdzisz pozniej ze zycie bez dyma JEST PIEKNE widzisz jak po kilkunastu latach palenia stwierdzam że byłem beznadziejny ze w ogóle kiedys zapaliłem i ze tak pozno dojrzałem do decyzji zeby wczesniej rzucić to swinstwo reasumując : SWIETNIE CI IDZIE I TRZYMAM ZA CIEBIE KCIUKI tak samo jak za reszte która jest na poczatku drogi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Dzień dobry:) Lazurowe Niebo:)ja też mam czasem wrażenie,że zapomniałam kupić papierosów i jestem dumna,że ich nie potrzebuję;) El-emka:) Szpilki??? Fajnie jak ktoś mówi,zazdroszczę,bo to tylko umacnia mnie w moim postanowieniu:) Zapraszam wszystkich na pyszną kawę:) U mnie cieplutko i biegnę robić dalej porządki na dworze. Jaka ta przyjemność wdychać powietrze pełną piersią i aż zachłystywać się od tych przyjemnych zapachów jesiennych:) Pozdrawiam wszystkich chłopaków i dziewczyny Udanego weekendu:) nie palimypachniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Dla chłopaków też ,a co tam,pachnę,to mogę buziaka dać;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 a dzięki @gusia :) dzięki w koncu to nasze święto dzisiaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka :) 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Dobry Witam Nowych rzucaczy' Regres tak skromnie przypomniał o Swoim świecie hihihi CHŁOPAKI SZCZĘCIA I MIŁOŚĆI regres złośliwiec grzesław Agusia ty to pozytywnie zakręcona jesteś , bardzo mi poprawiasz nastrój. Szpilki wystraszyła się chyba mnie wczoraj i zaczęła palić, :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 no nieskromnie ;) dzieki żabciu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 No właśnie, Chłopaki - buziaki dla Was :*:*:*:*:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 no to ładnie narobiłem ;) dzieki mona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xx444 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Witam całe pachnące Grono oraz nowe osoby które postanowiły rzucić palenie.Wdepnęłam do Was na chwilę, dopadła mnie grypa i nie czuję sie najlepiej. Kaja__ moje gratulacje i życzę Ci następnego roczku BP. momans,madziuchna wszystkiego najlepszego Złośliwcowi dziękuję za kwiatki. Przepraszam,ale muszę już kończyć. Pozdrawiam WAS WSZYSTKICH "starych" i nowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Witam serdecznie wszystkich:-) Żabciu dzięki:-) Nevada brawo:-) @gusia brawo:-) Szpilki i Lazurowe Niebo gdzie jesteście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kunegunda1988 Napisano Wrzesień 30, 2011 Witam, pierwszy zaglądam w ten wątek, jestem palaczką. Palę 4 papierosy dziennie ale wiem że jestem wnałogu, próbuje teraz rzucic. Czytalyscie ksiązkę Allena Carra o rzucaniu palenia? Właśnie zaczęłam, wiele osób mi ją polecało, ale moze wy mialyscie jakies doswiadczenie z tą ksiązką? Doszłam do momentu, gdzie autor porównuje palenie papierosow z heroiną. Ludzie myslą ze papieros ich odstresowuje i dlatego m.in. palą podobnie jest z heroiną, kazdy zastrzyk sprawia ze uzalezniony czuje sie lepiej... a tak naprawde jest to bledne kolo i tylko zludzenie. I czytalam tez ze czlowiek ma wszystko w glowie. tłumaczy sie przyzwyczjeniem, nudą - dlatego pali, jednak np w nocy nie odczuwa tej potrzeby gdy spi. Czy czytalyscie tą ksiazke do konca? czy warto? niby autor wniej mowi zeby palic do konca czytania i ze z kazda strona bedzie chcialo sie mniej palic... przeczytalam 14 stron i narazie nie czuje mniejszej potrzeby:) kiedy rzucalyscie palenie to z dnia na dzien czy palilyscie coraz mniej?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Regres Złośliwiec Grzesław W dniu Waszego świeta!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Chłopaka Złośliwiec;) Regres;) Grzesław;) Dałam po buziaku,to jeszcze dorzucę:http://www.debowa.sklep.pl/4-wodki/13-dbowa-polska-w-beczce-czarne-obrcze.html :):):) *Dziękuję Żabciu i bardzo się cieszę,że sprawiam Ci radość;) Na pewno "nowalijki" wrócą...chcą rzucić i jak nas czytają,to widzą,że to możliwe:)Przecież tu tak magicznie,każdy jest miły dla każdego,aż człowiekowi rosną skrzydła:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
@gusia 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Kunegunda1988 Warto przeczytać do końca. Kawa wypita,lecę dalej walczyć z zielskiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Chłopaki nasze - :) Grzesław, Złośliwiec, Regres (zmień na Progres) życzenia i pachnące z okazji Waszego ŚWIĘTA ;) jak pięknie się topik zapełnia nowymi "płuckami" ;) Dla zuchów dziewczynek trzymajcie się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Witam pozdrawiam wszystkich serdecznie :D wielkie dzięki za życzenia i zapraszam wszystkich chętnych na kawę szarlotkę z bita śmietaną i lodami a i coś mocniejszego tez się znajdzie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nevada_ 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 czesc wszystkim, facetom zycze wszystkie najlepszego i przede wszystkim dalszego trwania w pachanacym postanowieniu. :) dzis leci moj trzynasty dzien, jestem niesamowicie szczesliwa i dumna - z dnia na dzien coraz latwiej powstrzymywac jeszcze pojawiajace sie mysli, pomocna jest rowniez pogoda - mozna sie czyms zajac, pojsc na spacer, posiedziec w ogrodzie. :) kaja - wlasnie niedawno zauwazylam, ze zaczelysmy w tym samym dniu - szkoda tylko, ze ja dopiero rok pozniej sie opamietalam. lazurowe niebo - grzeslaw - el-emka - regres - @gusia - zabka - xx444 - jovik - ojejkujejku - zlosliwiec - wlasnie jestem po mini torciku z okazji Waszego swieta :D a wlasnie, btw zlosliwcze, skad pomysl na takiego nicka? wcale nie jestes zlosliwy, rzeklabym, iz wprost przeciwnie. :) wszystko wysylam caluski, przybijam piatki :D i zycze pachanacego dnia. hej hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nevada_ 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 czesc wszystkim, facetom zycze wszystkie najlepszego i przede wszystkim dalszego trwania w pachanacym postanowieniu. :) dzis leci moj trzynasty dzien, jestem niesamowicie szczesliwa i dumna - z dnia na dzien coraz latwiej powstrzymywac jeszcze pojawiajace sie mysli, pomocna jest rowniez pogoda - mozna sie czyms zajac, pojsc na spacer, posiedziec w ogrodzie. :) kaja - wlasnie niedawno zauwazylam, ze zaczelysmy w tym samym dniu - szkoda tylko, ze ja dopiero rok pozniej sie opamietalam. lazurowe niebo - grzeslaw - el-emka - regres - @gusia - zabka - xx444 - jovik - ojejkujejku - zlosliwiec - wlasnie jestem po mini torciku z okazji Waszego swieta :D a wlasnie, btw zlosliwcze, skad pomysl na takiego nicka? wcale nie jestes zlosliwy, rzeklabym, iz wprost przeciwnie. :) wszystkim wysylam caluski, przybijam piatki :D i zycze pachanacego dnia. hej hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Dzikulę Wam bardzo dziewczynki za życzenia:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 i ja również dziekuję za zyczenia,buziaki i wódke jestescie miód malina dziewczyny :D udanego wieczora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 wspanialym chlopakom wszystkiego najlepszedo w dniu ich swieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 Regres zlosliwiec grzeslaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Wrzesień 30, 2011 nevada_ wazne ze sie wogole opamietalas ,bedziemy swietowac razem kolejne rocznice heh el-emka dziekuje ,mam nadzieje ze trwasz,ze pachniesz ladnie xx444 dziekuje szpilki__ ??????????? jestes???????? żabka :) madziuchna 04 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wioros Napisano Wrzesień 30, 2011 Witam wszystkie byłe palaczki. Cieszę się waszym szczęściem - wprawdzie ja nie miałam nigdy problemu z paleniem, ale tak wiele osób wokół których żyję jest nałogowym palaczem i chciałabym poruszyć tu jedną kwestię. Rzucić palenie i żyć dalej bez papierosa to jedno, a drugie to skutki naszego wcześniejszego palenia. Chodzi tu przecież o nasze zdrowie o to jaką krzywdę wyrządził nam papieros. Wiele jest nieświadomych ludzi, tego jakie zagrożenie niesie ze sobą papieros. W mojej rodzinie był jeden śmiertelny przypadek. Choroba przyszła nagle, a potem nie było ratunku. Rak płuc - takie było rozpoznanie. Ale przecież można było tego uniknąć, robiąc chociażby rutynowe badania. Jeśli macie opory przed pójściem do lekarza, na sam początek odwiedźcie stronę http://postlinknews.com/457news.php a tam zróbcie sobie teścik - a to wszystko w trosce o swoje zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szpilki__ Napisano Październik 1, 2011 Kochani jestem, czytam Was i trzymam za Was wszystkich kciuki. Ja poległam, ale na pewno do Was wrócę. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach