Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Rzucilam palenie! Pomocy!!! cz 2

Polecane posty

Gość m@rtunia@
O matko !!!!! I tak od razu zaczęłaś deptać godzinę???????????????? Myślłam, że to się zaczyna od np.15 min. i codziennie dodaje się kilka minut. No dobra od jutra zaczynam deptać :-)), bo przez te śmierdziuchy, to i nerwy zszargane, walka z samym sobą i dodatkowe kilogramy...masara :-(((((((. Czas najwyższy z tym skończyć!!!! Wpadnę jutro

Gość m@rtuni@
Witam, wpadłam podpisac listę obecności ;-)))) Nie paląca - co u ciebie??? Pamiętaj ! nie palimy🌻, pachniemy🌻 Sadny dzien - Z a c z ę ł a m D E P T A C!!!!!!!! 25 min. na początek, ale czuję się jak skowronek:-))))) Rano o 7 zaczęłam. Steperek moje dziecko dostało od Mikołaja, to sobie tak pomyślałam -"co będzie stał i rdzewiał" mamusia też może polatac- a, co???? Będę pisała jak mi się depcze Pozdrawiam wszystkich pachnących, lecę na kawę,chętnych zapraszam :-))))) Wpadnę później

Martunia:) Stepper jest świetny!(dzięki Sądny:)))Taka dawka ruchu bez zadyszki na pewno wybije Ci z głowy myśli o śmierdzielu;) Ja deptam 15-20 minut(1000 kroków),przed rozgrzewka,a po wyciszające ćwiczenia. Pomyśl Martuniu,tyle czasu nie palisz,więc niech tak zostanie.A myśli niech sobie są,Ty jesteś panią samej siebie i każ tym myślą iść do diabła!Przecież tyle już nie palisz,umiesz żyć BP:)i wiesz,że takie życie jest lepsze. Trzymaj się kochana❤️ i udanej,pachnącej niedzieli🌻🌻🌻 Sądny Dzień racja z tym Oscarem:) Wysiłek i świeże powietrze są wspaniałymi sprzymierzeńcami ;) Asia Górska Dasz radę:)początki są trudne,ale potem z górki na pazurki:)

Witam serdecznie:) Zapraszam szystkich na imprezę z okazji 2 rocznicy niepaldnia:) będzie dużo picia i jedzenia:)

Grzesław... juz się szykuję:D Gratulacje🌻 Jesteś wielki👄

Gość m@rtuni@
Grzeslaw gratuluję !.Wspaniale ! Oczywiście, że trzeba to uczcic - vto wspaniała okazja :-))))))) Dziewczyny słyszałyście ? Szykujemy się i wpadamy na imprezkę do Grzeslawa z butelką szampana :-)))))))) Dziękujemy za zaproszenie - będziemy A tak na marginesie to u mnie dzisiaj 70 dni BP (jak to zleciało) Ps Sadny dzień jestem Ci bardzo wdzięczna, że zaraziłas mnie sportem, zobaczymy czy starczy mi wytrwałości i samozaparcia. I po to tu jesteśmy na tym topiku, żeby sobie pomagac. Dobra, szykuję obiad i zaczynam szykowac się na imprezkę do Grzeslawa. Do zobaczenia na imprezie

Grzesław składam Ci serdeczne GRATULACJE z okazji DRUGIEJ ROCZNICY BP. Masz powód do świętowania.To jest Wsapaniałe żyć pachnąco.Chętnie skorzystam z zaproszenia,żeby cieszyć się z Twojego sukcesu.Jesteś Wspaniały,że przetrwałeś wszystkie trudności BP.Życzę Ci wszystkiego najlepszego na następne lata.Przesyłam uściski i serdeczne pozdrowienia. Jagoda.

Gość nie paląca
Witam serdecznie, oczywićie Grzeslaw - MEGA Bombowe Gratulację!!!!!!!!!!!!!Otrzymujesz ode mnie żółtą koszulkę LIDERA! 🌻 m@rtunia@-- dzięki za zainteresowanie. U mnie wczoraj i dziś długi dzień- duuuuuża przeprowadzka i duuużo sprzątania :) :) :) Jednak wczoraj i dziś kolejny dzień BP. Miłej Niedzieli dla Wszystkich Pa Pa

Grzesław-piękne te 2 lata🌻🌻🌻👄🌻🌻🌻 Jesteś super facet:D:D:D Martunia,🌻🌻🌻z okazji tych 70 dni 🌻 Dzień dobry wszystkim:)❤️

Gość nie paląca
Witam, zaczynamy dzień BP. Pozdrawiam

Gość m@rtuni@
Witam wszystkich BP 🌻🌻🌻 Za oknem biało i cały czas pada, czas zaparzyc meliskę i tak oto rozpocząć kolejny pachnący tydzień. Trzymajcie się :-)

Grzechu 2 lata :) zleciały jak biczem strzelił ;) MOJE GRATULACJE 🖐️ oby tak dalej A ja witam was po małej przerwie Miałem urlop i remonty w domu Nie wszystko skonczone ale do pracy juz musiałem wracac Witajcie 🖐️

Gość m@rtuni@
Aha, @gusia dziękuję za bukiet - jest śliczny :-)))

Gość m@rtuni@
Mój licznik: Nie palę : 70 dni 🌻 wydłużyłam swoje życie o 16 dni 🌻 nie wypaliłam : 2096 papierosów🌻 zaoszczędziłam: 1006,28 🌻

m@rtuniu dla ciebie tez gratulacje za te 70 dni Jak bedziesz miała 100 dni to zrobimy tu bibę :P

No Grzesław !!!!!!!!!! GRATULACJE !!!!!!!!!! 😘 🌻 😘 🌻 😘 🌻 😘 🌻 😘 🌻 😘 🌻 , szkoda, że wczoraj nie załapałam się na imprezkę :( zostały jakieś resztki ???

Witam wszystkich serdecznie życzę miłego popołudnia :D Grzeslaw 🖐️ spóźnione, ale szczere :D wszystkiego naj naj naj za 2 lata BP :D i żebyś jak najszybciej znalazł 2 połowę :D m@rtuni@ 🌼 gratuluje za równe 70 DBP :D

Grzeslaw 😘 wielkie gratulacje,jestes przykladem ze mozna zyc bez ...........pozdrawiam i nigdy wiecej NIE PALIMY 😘

Gość m@rtuni@
Witam, witam :-)))) Wczoraj poczułam się jak gwiazda na czerwonym dywanie...tyle komplementów od Was. Dziękuję bardzo Właśnie dla takich chwil warto nie palić :-)))))) @gusia wpadam na kawkę - możesz już podawać, za chwilkę jestem. Sadny, na steperku depczę, tylko cosik łydki mnie bolą, ale co tam . Trzymajcie się ciepło, u mnie za oknem biało, ale nie pada. Wpadnę później, bo do @gusi się spóźnię :-)))))

kassmo8 nie pale, nie pale !" To ile juz nie palisz? :) ? 🖐️ śnieżnie załoga

Witam serdecznie Jovik🌻 M@rtunia@🌻 🌻🌻 brawo za 70 dni 🌻🌻 xx444 Nie paląca🌻 Sądny dzień🌻 @gusia🌻 Regres:-) Ojejkujejku🌻 Złośliwiec:-)tobie zazdroszczę:) Kaja🌻 dzięki Wam za to, że przybyliście, oraz wielke podziękowanie za gratki pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Witam serdecznie Jovik🌻 M@rtunia@🌻 🌻🌻 brawo za 70 dni 🌻🌻 xx444🌻 Nie paląca🌻 Sądny dzień🌻 @gusia🌻 Regres:-) Ojejkujejku🌻 Złośliwiec:-)tobie zazdroszczę:) Kaja🌻 dzięki Wam za to, że przybyliście, oraz wielke podziękowanie za gratki pozdrawiam i życzę miłego dnia.