sadny dzien 0 Napisano Sierpień 26, 2011 kochani WRACAM DO PRACY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! S kazal nas przywrocic a ten chuj W jeszcze dzis probowal mieszac,skad sie takie mendy biora to ja nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 26, 2011 juz fartuchy w pralce sie piora :D boże jak sie ciesze,juz nie wierzylam ze sie uda to odkrecic co ten zlamas namieszal,zatkalo mnie jak uslyszalam,a potem sie rozplakalam,ale tym razem to byly lzy szczescia :) nie wiem jeszcze dokladnie od ktorego dnia,lada chwila sie dowiem,mam czekac na telefon z kadr, zeby na nastepny dzien pojsc do pracy.Najwazniejsze ze decyzja ostateczna zapadla :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Cieszę się Sądny:-D. Tyko nie zwariuj ze szczęścia:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 26, 2011 he he teraz nerwy odpuscily i rozbolala mnie glowa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 26, 2011 A co z tymi dniami zastoju? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Grzeslaw pozdrowienia dla wszystkich i milego weekendu:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 26, 2011 jeszcze nie wiem jak to rozwiaza,kadry maja wymyslec,albo bezplatny urlop albo poprostu nowa umowa od dnia w ktory wrocimy.Zaplacic to nam nikt za to nie zaplaci,ale tak jak powiedziales wazniejsze od tej jednej wyplaty sa wszystkie nastepne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Dzięki za pozdrówki Kaja i wzajemnie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Sierpień 26, 2011 sadny dzień bardzo sie cieszę że wróciłaś do pracy, że jesteś szczęśliwa tylko hmm mam jedno małe ale ... tyle szczęścia a tu nic ani kropelki szampana nie postawiłaś nam :):):) Popraw się szybko w końcu jest piątek jutro mamy wolne :):):) miłego wieczorku dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 26, 2011 szampan bedzie jak dostane telefon z HR-u :) a narazie chodzcie na piwo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Sierpień 26, 2011 sadny dzien jak sie ciesze z tobą :):):) szampana bym sie chetnie napila bo piwa nie lubie hehe pozdrawiaki dla wszystkich w to piekne lato BP :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zlosliwiec 0 Napisano Sierpień 26, 2011 pozdrawiam wszystkich serdecznie życzę miłego weekendu sadny dzien bardzo się ciesze ze tak się zakończyło i powróciłaś do pracy :D pachnaca aga jovik madziuchna04 kaja__ @gusia mamuska44 mariola18 ojejku jejku zabka Vonk monamas katafalk łabędzik trufelka zmeczonaniepaleniem mychayy xx444 Grzeslaw graba Regres graba i wszystkim, których przez omyłkę nie wymieniłem [czesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 26, 2011 a jak ja sie ciesze :) oj to byl najgorszy miesiac mojego zycia od 3 lat dobrej nocki kochani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 27, 2011 oooo ja pierwsza :) witam z ranka samiutkiego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @gusia Napisano Sierpień 27, 2011 Dzień dobry Spałam do 9!Dziś jest 4 dzień BP:)Wczoraj miałam jakiś chwilowy kryzys,ale zjadłam marchewkę,jabłko i minęło nie wiem kiedy. Miłego weekendu U mnie 3 dzień taka gorączka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 27, 2011 Witam w kolejny wspaniały dzień:-D widzę Sądny, że Ci się humor poprawił po wczorajszej wieści:-) @gusia brawo to kolejny(na razie mało wiem co piszę) szczęśliwy dzień dla Ciebie:-) Madziuchna trzymaj się i odzywaj się częściej Jovik gdzie Ty? głos oddany:-) Pozdrawiam wszystkich:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 27, 2011 tak Grzesiu humorek dopisuje :) przede wszystkim z powodu pracy ale jeszcze ktos sie postaral o moje dobre samopoczucie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Sierpień 27, 2011 @gusia brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaja___ 0 Napisano Sierpień 27, 2011 zlosliwiec pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Sierpień 28, 2011 dzień dobry zapraszam na kawkę i ciasto jest gorący jabłecznik miłej niedzieli życzę dziś troszkę chłodniej ale słonko świci czyli będzie miła niedziela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 28, 2011 Dzień dobry:) to się przysiade do kawy i słodkości, bo też lubię:-D a u mnie jest ciepło i słonecznie po nocnej burzy o trzeciej. Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Sierpień 28, 2011 Grzesław częstuj sie bo wiecej chętnych nie ma :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 28, 2011 ja tez chce szarlotki :) dopiero wrocilam do domu bylam z moim starym dzieckiem na kapielisku i troszke ryjek mi przyjaralo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Sierpień 29, 2011 No Sądny - farciarz jesteś :), a to wszystko dzięki nam, bo trzymaliśmy kciuki - pamietajcie pachnący ludkowie - kto ma problem, zgłasza go na foru, wówczas mobilizacja "kciukowa" i efekt taki jak u Sądnego - ;) Złośliwiec się znalazł - jak miło !!!! - Grzesław - trzymasz dzielnie straż- samotnie, bez Regresa Wszystkich niepalących witam, podrawiam i zapraszam na te nasze nietuczące ciasteczka ;) , może dziś tarta z owocami ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Sierpień 29, 2011 No Sądny - farciarz jesteś :), a to wszystko dzięki nam, bo trzymaliśmy kciuki - pamietajcie pachnący ludkowie - kto ma problem, zgłasza go na foru, wówczas mobilizacja "kciukowa" i efekt taki jak u Sądnego - ;) Złośliwiec się znalazł - jak miło !!!! - Grzesław - trzymasz dzielnie straż- samotnie, bez Regresa Wszystkich niepalących witam, podrawiam i zapraszam na te nasze nietuczące ciasteczka ;) , może dziś tarta z owocami ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Sierpień 29, 2011 pokićkało się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Witam Na samym początku chce bardzo pogratulowac Sądnemu powrotu do pracy- jeszcze sprawiedliwość na tym świecie istnieje!!!!! Cięsze się bardzo Sądny z tego. Tak jak pisze ojejkujejku- to przez nasze kciuki:p Złośliwiec Regresik opala sie na tych wczasach...ech, pozazdrościć:) MOże i wróca w trójkę (jak to przeczyta to nie zaciuka:P ). pachnąca aga- nie kuś mnie ciastami...bo ja na diecie a łasuch to ja jestem,że hohohoo..:) Grzesławie- dziekuję Ci za oddawanie głosów- mam nadzieję,że nie przestałes głosowac?:D Gdzie żaba jesteś? a gdzie madziuchna04?? Odezwijcie się babki. http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/876?inv=zabawnyplac to zostawiam dla moich klikaczy:D Pozdrawiam,życze miłego poniedziałku:) Papa . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 29, 2011 wiem kochani,wiem i dziekuje :) pierwsze co zrobilam po telefonie od szefowej to napisalam Wam ta nowine :) teraz czekam na telefon z HR-u.Podejrzewamy,ze uloza to tak,ze od 1 wrzesnia wrocimy,to mam jeszcze kilka dni wolnego:) chyba ze badania bedziemy musialy robic tak jak dla nowo przyjetych ;/ nie lubie badan ikresowych,pol dnia w dupie,ale jak kaza to nie ma co marudzic niektorzy pamietaja jak 3 lata temu szukalam pracy,jak o ta prace sie staralam,tez wtedy Wasze kciuki pomogly :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Witam Was Panie w kolejny słoneczny dzień:-) Ojejkujejku jaki tam ze mnie strażnik:-D Jovik zagłosowalem:-) Sądny dzień to miło, że nadal masz pracę:-) Złośliwiec odzywaj się częściej:-) Madziuchna gdzie Ty kochana jesteś Żabka, a Ty? @gusia trzymasz się bez papierosa? Pozdrawiam wszystkich:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monamas 0 Napisano Sierpień 29, 2011 Dawno mnie tutaj nie było,a widzę, że wiele się dzieje :) Kilka świeżynek, za które mocno trzymam kciuki i dobre wieści od Sądnego - gratulacje :) A ja... nadal nie palę i nie zamierzam... Jestem szczęśliwa i zakochana i coraz bardziej "rodzinnie" patrzę w przyszłość :):):) Pozdrowienia poniedziałkowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach