mamuska44 0 Napisano Sierpień 23, 2011 witam dziś u nas cholerne mgły, jak jechałam do pracy do prawie po omacku. Regres przyjemności z żonką na urlopie, niech będzie upalny tak jak u nas zapowiadają na ten tydzień. Spadam popracować. Trzymajcie się kochani b. śmierdziela, Warto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Sierpień 23, 2011 dzień dobry! a u mnie dziś piękna pogoda i dwie ósemki :):):) Nie palę już 88 dni (+ 05g09m55s). Ilość niewypalonych papierosów: 3528. Będę żyć dłużej o 26 dni (+ 22g54m41s)! Zaoszczędzone pieniądze: 1905,44 zł! choć nawet przy dwóch ósemkach chćęć palenia nie odpuszcza bądźmy czujni zatem pozdrowienia dla nowalijek :) oraz stałych bywalców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Witam serdecznie. Wreszcie i u mnie jest dziś słonecznie:-) Mariolka brawo, jeszcze troszeczkę, a będziesz trzy cyfrowe liczby pisać. Jovik głos oddany:-) pewnie Ty jak Regres gdzieś na Hawajach, że Cie tu nie ma:-) Mamuska jak ranny ptaszek z samego rana już tu jest:-) Madziuchna ściskam i caluję, tylko proszę niepal:-) Regres miłej podróży poślubnej dla Ciebie i Małżonki życzę:-) Pozdrawiam wszystkich tych stałych i nowych topikowych gości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @gusia Napisano Sierpień 23, 2011 Witam Minęło 7 godzin od ostatniego dymka,ciężko mi,ale i lżej na duszy,że to ten dzień w końcu nadszedł.:) W tym rzucaniu jestem weteranką i za każdym razem jest na początku bardzo ciężko.Więc pytanie,po co znowu zaczynam,znam odpowiedź:bo jestem tak pewna,że tylko 1,2 i na pewno nie więcej,a potem już jestem w oparach nałogu... Czytam Was i myślę,że teraz ostatni raz walczę,by już nigdy przez to nie przechodzić! Na razie wałęsam się po domu,zajadam owoce,warzywa,słonecznik,oglądam komedie. Miłej nocki:) Boję się ranka,chyba kawę odstawię na razie i będę popijać zieloną herbatę. pa pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @gusia Napisano Sierpień 23, 2011 Madziuchna Też przechodziłam przez to,że widziałam wszędzie palących,papierosy itp. Wychodzi,że nie tylko ja czy teraz Ty tak masz.Zdaje Ci się,że tak jest,trochę poobserwowałam,jak byłam paląca i wierz mi,że tęsknie patrzyłam na niepalących i wydawało mi się,że są wszędzie. Ha,kiedyś zaczęłam palić,bo bohaterka w książce,którą czytałam,paliła,a i wydawało mi się,że we filmach ciągle palą,a to tylko wymówka,tylko to chciałam widzieć,to widziałam. Mariola GRATULACJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariola18 0 Napisano Sierpień 23, 2011 @gusia trzymaj sie i brawo za decyzje! na pocieszenie powiem że w 88 dniu BP jest równie niełatwo nie myśleć o papierosie :( myśli oczywiście nie nachalne ale jak się czasem myśl uczepi ehh madziuchna nie jesteś sama , ja też ich widze wszędzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Regres 0 Napisano Sierpień 23, 2011 czesc załoga Mam urlop ale o dziwo jestem cały czas poza domem Chciałem was tylko poinformować że przez najbliszy tydzien mnie tu nie bedzie Trafiła nam sie z żoną fajna wycieczka i z niej korzystamy To nasza podróż poslubna Wylot z Pyrzowic mamy w czwartek nad ranem ale jutro ostatnie zakupy więc żegnam sie juz dzisiaj Jak tylko wrócę to pochwalę sie wrazeniami lecimy tu :) http://www.youtube.com/watch?v=bzirwBlygKs Więc nie palcie,trzymajcie sie ciepło i do miłego zobaczenia wkrótce pozdrawiam was wszystkich bez wyjątku :D Jak wrócę wasze liczby maja byc powiększone o nastepne dni bez papierosa CZEŚĆ :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mmuska44 Napisano Sierpień 24, 2011 Regres jeszcze raz miłego pobyru. mariola18 - 88 to też już świetny wynik @gusia ja też widziałem wszędzie palaczy, śniłam o nich itp. Teraz jakoś już przeszło,choć ostatnio zaprawiałam ogórki i czekając , aż mi się zagotuje zalewa usiadłam i .......... zapragnełam zapalić papierocha. Bo wiecie co zawsze jak na coś czekałam to paliłam. Nałóg nie śpi. Wczoraj skończyłam latka tylko 48. Miłego dnia - dziś ranek parny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @gusia Napisano Sierpień 24, 2011 Dzień dobry:) Regres Piękne miejsce:)Piękna podróż poślubna:) Mmuska Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Też znam takie chwile,ale jest mi raźniej z Wami,gdy wiem,że inni też przechodzą przez to,co ja. Nocki mam ciężkie,ale śpię długo,jakaś jestem otumaniona,ale to nic,wiem że parę dni i to minie,więc pozwalam sobie na leniuchowanie. Z kawy nie zrezygnowałam,pięknie pachnie i podjadam surówkę z selera,ananasa,jabłka i rodzynek.Paląca, prawie nie jem słodkości,a teraz się chce,to też znam i zamiast batonika:.słodko-kwaśna surówka. Ach,cieszę się,że z Wami jestem i że w końcu rzuciłam te śmierdziuchy. :):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ojejkujejku 0 Napisano Sierpień 24, 2011 A ja wpadam z melduneczkiem - :) pozdrawiam wszystkich!!! - nowych i zaprawionych w bojach Regres - udanej podróży!!!! a może tak szarlotkę z bitą śmietana do kawy ???, taka fajna, bo nie wchodzi w bioderka - częstujcie się zatem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 24, 2011 A Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Witam:-) A u mnie burza i ulewa buuuuuu:-( @gusia to miło, że rzucasz palenie, życzę Ci byś dała radę śmierdzielowi powiedzieć NIE!!!:-) Ojejkujejku może to i dobry ten smakołyk, ale ja nie liczę kcal, nie mam do tego głowy:-) Regres myślę, że się dobrze bawićie tam.....:-) Madziuchna nie dawaj się Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 24, 2011 Witam:-) A u mnie burza i ulewa buuuuuu:-( @gusia to miło, że rzucasz palenie, życzę Ci byś dała radę śmierdzielowi powiedzieć NIE!!!:-) Ojejkujejku może to i dobry ten smakołyk, ale ja nie liczę kcal, nie mam do tego głowy:-) Regres myślę, że się dobrze bawićie tam.....:-) Madziuchna nie dawaj się Pozdrawiam wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 24, 2011 a u mnie kolejny steper zepsuty :(((((((( teraz to juz calkiem mam dosyc,nie dosc co praca to jeszcze to,jedyna przyjemnosc jaka mam :((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuska44 0 Napisano Sierpień 25, 2011 sadny dzien myślę, że nic gorszego nie mogło Cię spotkać. Steper naprawisz, a jak nie do pobiegasz w parku. Trzymaj się dzielnie. Dla wszystkich pozostałych miłego dnia i weekendu bo odezwę się chyba po niedzieli. I bądźcie mi tu grzeczni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @gusia Napisano Sierpień 25, 2011 Witam;) U mnie wczoraj było bardzo gorąco,a dziś w nocy burza i lało.Teraz jest pochmurnie i 20 st. Dałam radę,wczorajszy dzień minął na porządkach,choć senna trochę byłam,w nocy znowu rzucanie po łóżku i okropny ból łokcia i dłoni(lewej)(sic!)i kolan,brr.ale potem już śliczne sny i spanie znowu do 8,gdzie zwykle wstawałam przed 6 na kawę i śmierdziucha:(Więc teraz korzystam z ostatnich dni lata,bo za chwile dzieci do szkoły i trzeba będzie wstawać. Lekarstwem i rytuałem,jak poprzednio był papieros,to teraz jest czytanie od początku tego forum. Miłego dnia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Witajcie moi mili Przepraszam,że zamilkłam i przepadłam na jakiś czas, ale mam wielkie zawirowania w swoim otoczeniu i nawet nie mam głowy do napisania:( Ale czytam Was, jak tylko dorwe chwilke czasu:D Dobrze,że czuwacie tutaj- pilnujecxie młodych. Regres na urlopiku- ech, zazdroszcze:) Sądny- no, szkoda ,ze steper padł....gdzie ty deptać teraz będziesz? Sądny- napisz, jak u Ciebie z robotą, czy cos ruszyło? Grzesław- Ty jak strażnik tutaj- zawsze na posterunku. Dziekuję Ci za głosowanie i proszę- nie przestawaj klikać:) Akcja nabrała rozgłosu- dziś do nas przyjeżdża Radio lokalne;) Madziuchna- nie zazdroszczę Ci tych remontów- dzięki za oddanie głosy- tekże liczę na jeszcze. ojejkujejku:) pozdro. @gusia- trzymaj sie babeczko i nie pal:) mariola18- widziałam fotki z ostatniej wyprawy:) Super:) Kochani wybaczcie,ze teraz bede rzadkim tu gosciem, ale mysle,że za jakiś czas wszystko wróci do normy:D Buziolki dla tych, których nie wymieniłam Złosliwiec- gdzie jesteś? http://100latnivea.pl/glosowanie/plac/876?inv=zabawnyplac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Joviku jak marazie to w lesie jestem z robota,nic sie kurde nie chce ruszyc,juz mi sil brak:( sezon urlopowy,w wiekszosci firm przyjec nie ma,albo chca facetow.Moja szefowa jak bylam w poniedzialek po swoje rzeczy mowila ze zwiazkowiec jeszcze bedzie sie probowal dostac do S,ale po tak dlugim czasie to ja mysle ze juz sie nie da nic zrobic,ze W juz dobrze tam podzialal skurwiel mamuska nie naprawie stepera bo nie mam mozliwosci,musialabym pospawac i to solidnie.,kurde mialam nadzieje ze dluzej wytrzyma niz 2 miesiace ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Witam:-) U mnie dziś ładna pogoda po wczorajszej ulewie z burzą. Jovik głos oddany:-) Sądny szkoda, że Ci stepper padł, teraz to rower i wycieczki krajoznawcze, @gusia fajnie, że się starasz dotrzymać mam kroku bez śmierdziela, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 25, 2011 nie mam roweru :( ale po 15 pojade z corcia na kapielisko,juz jej obiecalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 25, 2011 A ja nie rozumiem jak to można nie mieć standardowego roweru:-@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziuchna 04 0 Napisano Sierpień 25, 2011 hej :) właśnie wróciłam z pracy,ale zaraz lecę dalej... :( Przepraszam że niezaglądam do was częściej ale niemam siły napisać,choć czytam Was... śmierdziel dalej przesladuje....chyba polubił mnie bardzo.... :( :( :( :( Wczoraj jak pozłam do lekarza neurologa i ortopedy na 15tą to wyszlam dopiero o 18:30.no i mam teraz skierowanie do neurochirurga i chyba bedzie operacja bo mam bardzo rozwalone kręgi szyjne :( ortopeda pytał sie czy ja jakis sport uprawiałam albo czy jestem po wypadku?Masakra z każdej strony.... a wtej chwili wlasnie leje :( wogule mam ostatnio jakiegos mega dola :( Grzesiu----jak to nierozumiesz że ktoś niema roweru?Ja też niemam i żyję :) ale miałam i sprzedałam dawno temu...teraz też miałam ale mój były mi go zwinoł :( ściskam i całuję ale niewiem czy smierdziel nie wygra :( Mariola----gratuluję 88dni... @gusia----wiem co czujesz :( jestem z Toba...:) regres----milego wypoczynku dla Ciebie i zonki mamuska----wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... ojejkujejku----Twoje ciasteczka są pszepyszne....dziekuję kochana sądny---ubolewam nad Twoim steperem,ale zarazem wydaje mi się że za duzo ćwiczysz i ciesze się że już bedziesz miaal nowy.... dla Ciebie i dzieci...i oczywiście 3mam kciuki za prace...:) jovik----głosuję kochanaremont do stycznia ma potrwac :( zlosliwiec---gdzie Ty jestes żabka----a co z Toba się dzieje?Może ktoś widzial nasza księgową? pozdrawiam serdecznie resztę załogi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Ktoś widział nasza Żabkę? Długo coś do na nie zagląda, a i listy nie dodaje. Cześć Kaja:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sadny dzien 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Madziuchna-------moze i cwicze za duzo,ale jestem jak w ciagu,nie umiem przestac i nie chce przestac.No a poza tym ten drugi nawet roku nie wytrzymal tylko 2 miesiace,to juz przegiecie Grzeslaw------- mialam kiedys fajny rower,ale ukradli jak sie na strych wlamali i nowego nie kupilam,zreszta wtedy na rowerze jezdzilam do pracy,teraz jezdze autem,sorry jezdzilam bo nie mam pracusi mojej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jovik 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Zabka na wakacjach- oby nie na fajce:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pachnąca aga 0 Napisano Sierpień 26, 2011 witam w mglisty poranek i na kawkę zapraszam dobrze że dziś piątek i jutro wolne aj jakaś zmęczona jestem ten tydzień bardzo mi sie dłużył trzymajcie sie pachnąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @gusia Napisano Sierpień 26, 2011 Dzień Dobry:) U mnie ok,wczorajszy dzień minął już świadomie,nie w apatii jak poprzednie. Był cd sprzątania,zaprawy pomidorów no i jazda na rowerze,bo przez tydzień nie jeździłam,a teraz już bz i jestem dumna:),trochę mnie pali w gardle i w oskrzelach. Nockę znowu miałam ciężką;( Uff,jak gorąco... Pozdrawiam:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość @gusia Napisano Sierpień 26, 2011 Ma być BP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grzeslaw 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Witam serdecznie:-) wreszcie zrobiło się ciepło:-) @gusia cieszę się, że nie palisz:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach