Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam_

ona 35 on 50 ...

Polecane posty

Gość dla wyjasnienia
10 lat róznicy nie powinno stanowic problemu partnrrzy są na tym samym pozimie emocjonalnym to dobra róznica co do róznicy wiekszej to nei mozna jednoznacznie przesadzac bywa ze 50 latek wyglada na max 40 tak samo jak 35 latek moze wygladac na 50 sprawa bardzo względna tak czy inaczej wszyscy pomrzeny i bywa ze partner czy partnerka przezywa o 20 lat wiecej wiec trudno debatowac sprawa wzgledna

Gość szukana szukana
stary ale moze jary :p :P :P

Gość teterterteer
Ci za to szukana szukana brak mózgu. Głupia jak but i przemądrzała jak sroka na patelni. W środku kiełbie we łbie i rady od siedmiu boleści daje. haha

No wlasnie roznica stylow zycia, planow. To mnie troszkę przeraża.Poza tym jest jak bluszcz. Osacza mnie, a tego nie lubie. Boje sie tego co bedzie dalej.

Gość teterterteer
Może i jary jeszcze ale na jak długo? haha

Gość pomaranczowsza
powiem tyle - znam facetow po 30-tce, ktorzy sa przejzali :D maja spasione brzuchy, geby nabrzmiale od wody i kotletow, siano w glowie, zainteresowania ograniczajace sie do piwa i telewizji ... jak sobie pomysle, ze to byli chlopacy z ktorymi chodzilam do szkoly, to mnie ogarnia strach i obrzydzenie. oczywiscie nie wszyscy tacy sa, mam nadzieje, ze tylko mniejszosc. ale znam tez facetow pomiedzy 40 a 60 - ktorzy sa wysportowania, atrakcyjnie, zadbani, estetycznie ubrani, rozwinieci intelektualnie, dzentelmenscy, tylko pomarzyc! a ze nieraz maja siwe wlosy ... coz, widzialam gorsze ujmy na urodzie :D

Gość teterterteer
Osacza cię bo dla niego jesteś dobrym kąskiem. O tyle lat młodsza. Każdy facet w tym wieku chciałby mieć młodszą i to o tyle lat. ;)

Gość dksmnsndnf
za stary i za duza roznica, Ty bedziesz w pelni zycia a On bedzie wybieral sie na emeryture, jeszcze faceci umieraja ok 7 lat wczesniej

Gość szukana szukana
teter... chetnie bym ci w ryj strzelila z karabinka... ale tylko za glupote jaka razisz :P :P :P odwal sie ode mnie nieuku :P

Gość teterterteer
Pewnie że za stary.

Gość pomaranczowsza
autorko, z tego co piszesz, to faktycznie chyba nie ma sensu ... ale, jak juz wspomnialam, nie ze wzgledu na wiek. ciezko jest zakonczyc zwiazek, szczegolnie, gdy ta druga strona nie robi nam krzywdy, a latwo sie w taki zwiazek wpakowac, no bo jest fajnie i przyjemnie, przynajmniej na razie, na poczatku ... trudno cos doradzic, podejzewam, ze stopniowo poglebiajaca sie niechec i chlod z twojej strony obniza temperature jego uczuc, moze troche sie to zacznie 'rozchodzic po kosciach' ...

Gość jeśli masz minimalne
potrzeby seksualne, bierz go! :o

Niektóre argumenty przeciw wprost powalają:D Jestem przekonany, że większość tych "mędrców/czyń" zwyczajnie Ci zazdrości:)

Gość teterterteer
Szukana ty gówniaro - przebaczam ci bo nie wiesz co czynisz. 👄

Jest cieplym , czulym mezczyzna, dobrym i dojrzalym,ale dzieli nas przepasc. Myslalam,ze pokonam w sobie te bariere. Nie umiem. ALe najgorsze jest to,z e nie umiem mu dac do zrozumienia nawet ,ze chce ograniczyc nasze kontakty. Musze to na spokojnie sobie poukladac.

Gość szukana szukana
on ma na pewno inne wymagania co do sexu niz ty... to fakt, ale w czym naprawde problem?

Gość teterterteer
A czego tu zazdrościć? haha. Starego pryka?

Gość oj dziewczyno...
jak go nie kochasz to po co z nim chcesz być? 15 lat to nie jest duża różnica..

Gość teterterteer
.. bo nie ma nikogo kto by się nią zainteresował - to logiczne. Bierze to co jest ;)

Gość szukana szukana
teterter dzieki ci o panie... noz kurwa coza cwok :D nie jestem gowniara. szkoda ,ze nie znamy sie w realu :P twoj niski poziom kultury osobistej mnie razi... :P wiec moze to i dobrze ze nigdy nie zobacze twej paskudenej geby

Gość dksmnsndnf
15 lat to duza roznica, moglaby byc jego corka jakby sie wczesniej postaral, zreszta facet 50 to ma juz mniejsze potrzeby i inne spojrzenie na zycie, rodzine itp,

Gość dksmnsndnf
to zupelnie dwa rozne pokolenia i nie chcialabym tak starego faceta

Gość teterterteer
Paskudna to ona na pewno nie jest. :) Trzeba mieć dystans i tyle. Ćwok, to brzmi jak komplement - dziękuję :)

Gość nie bierzcie sobie takich
jaasne, zazdrościmy jej starego dziadka :D Kpisz czy o drogę pytasz ? :D Ja mam faceta o rok od siebie młodszego, a jestem od niej młodsza (trochę) to ona spokojnie może zazdrościć mi :) Bo choć mój facet ledwo przekroczył 30tkę jest bardzo zaradny, odpowiedzialny, intelignenty, ma dobre perspektywy na przyszłość, jest zadbany (żaden tam bęben na brzuchu), bardzo dobry w łóżku jest moim rówieśnikiem więc dogadujemy się dobrze, mamy podobne zainteresowania i statystycznie...duuuużo czasu przed sobą :)

Gość teterterteer
No właśnie pisałem też że nie ma co zazdrościć. Zazdrościć to można jemu jedynie ;)

Bardzo wątpie w ostudzenie jego uczuc, bo to co się dzieje z nim mnie samą zastanowilo. Wiem,ze nikt wczesniej mnie tak nie kochal jak on. Kiedys były już próby ostudzenia naszych relacji- jednak okazały sie nieudolnymi. Oczywicie wówczas miałam okazję aby odejśc raz na zawsze, ale oczywiście jak rasowa blondynka( bez urazy dla blondynek) wróciłam.Zalezy mi na nim ale nie tak jakby on tego pragnal.

teterterteer .. bo nie ma nikogo kto by się nią zainteresował - to logiczne. Bierze to co jest Dlaczego tak uważasz? Nie znasz mnie nie wiesz jaka jestem jak wygladam. Nie pisz tak, bo to niepsrawiedliwy osąd. Napisalam juz wczesniej nie lecze kompleskow. Nie bede pisala o tym jak wygladam, bo to sprawa drugorzedna. Nie jest to tematem watku. Uwierz nie każada kobieta zakompleksiona, brzydka( cokolwiek to znaczy, bo jak wiemy uroda jest pojeciem wzglednym) jest w zwiazku ze starszym mezczyzną.

Gość pomaranczowsza
jakich wy facetow znacie w swoim otoczeniu, ze 50 lat to stary sypiacy sie dziadek ??? :D sadzicie po wlasnych ojcach? wojkach? moze sami jestescie juz w stanie rozsypki, lub ku niej zmierzacie?

Gość teterterteer
Oj nie pisz tak bo się mylisz. jakby zainteresował się tobą jeden, drugi, 30-paro latyek, przy tym przystojny to na tego 50-latka byś chyba nawet nie spojrzała tylko ułożyła byś sobie życie z innym - młodszym.

z takim sex raz na tydzień jeśli w ogole mu stanie :D kup sobie wibrator :D przyda ci sie :D