Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie zastanawiam_

ona 35 on 50 ...

Polecane posty

Gość ckier mash
treter... moj faworyt w wyscigu do tytulu DEBIL ROKU KAFE poprostu gowno wie o zyciu :P wybacz mu. bo inaczej nie wygra plebiscytu hahah

Gość teterterteer
Czuję sie zaszczycony haha

Ale ja nie powiedzialam,ze sie mna nikt inny nie interesuje, Ale staram sie byc wobec niego lojalna. Zreszta posiadanie faceta nie jest dla mnie pierwszorzedne. Z nim to byl przypadek. Od slowa do slowa coraz wiecej rozmow, o wszystkim, zdobyl moje zaufanie, przyjaznilismy sie.

Gość szukana szukana
dobre he he :)

Gość nie bierzcie sobie takich
kochanie, każdy zmierza ku rozsypce :) Z prochu powstałeś i w proch się obrócisz. No i oczywiście, że piszą pewnie z obserwacji w swoim bliższym i dalszym otoczeniu. Ja tam nie znam ani jednego seksownego i zadbanego 50 latka. Niestety. To już łatwiej spotkać zadbaną kobietę w tym wieku. Mówie o Polsce, bo za granicą jest z tym nieco lepiej. BTW - wiecie, ze polski 25 latek uprawia mniej sportu niż 60 latek z Finlandii ? :D Więc wyobraźmy sobie kondycję przeciętnego polskiego 50 latka :D

Gość teterterteer
No ale spotykasz się z innymi facetami? Na jakieś randki itp?

chyba ze ma kase :D to wszystko jasne ze ty jesteś bardzo porządna dama ... :D

Gość mam tak samo 25
mam faceta 14 lat starszego. od rozmow do rozmow. ujal mnie cieplem i trosliwoscia. a i w lozku jest swietny :) choc tez mam watpliwosci...ale liczy sie czlowiek nie metryka

Gość mubgbbgh
oczywiscie ile osob tyle opini, każdy podważa , ale tu nie o wygląd chodzi,tylko o coś co trzyma ludzi przy sobie,o czymś głębszym niz powierzchowność, o czymś najcenniejszym wartościowym zbawczym

sranie w banie...za dużo romansów się naczytałaś. Nie będzie seksu kiedy ona będzie w pełni rozbudzoną, rycząca czterdziechą, to go niestety puści w trąbę. I ciach bajera. Albo on będzie siedział w kapciach przed TV jak będzie pod 60tkę i nosił mocz do laboratorum, a ją będzie jeszcze ciągnęło w świat. Nie ma siły żeby się to udało. Aczkolwiek cuda się zdarzają.

Nie, nie spotykam sie z nikim , nie mam takiej potrzeby ani czasu. Praca mnie pochlania. Zreszta napisalam nie chce byc wobec niego nie fair. Generalnie kazda kobieta chcialaby miec tak dobrego , oddanego mezczyzne obok siebie, ale wiem ,ze przyszlosci dla nas nie ma ;(

39 lat to jeszcze ujdzie w tłumie a taki 50 latek za niedługo będzie robił pod siebie :D

no dokładnie, zgadzam się z brunetem ;)

Gość mam tak samo 25
dokladnie. przestalam zwracac uwage na playboyow...on ma wnetrze, madrosc, delikatnosc...jestem dla niego skarbem

Gość mubgbbgh
chłopcze romansów nie czytam , po prostu wynoszę to z siebie , daje to co mam

palyoby nigdy mnie nie interesowali- bo to pustaki, mezczyzna madry i odpowiedzialny tym ujmuje kobiete. On te cechy ma. Jdnak jest we mnie masa watpliwosci.

ale twoi równieśnicy to nie muszą być zaraz playboye :O Możesz być skarbem i dla 23 i 28 latka... Nie bierzcie sobie tak wiele starszych od siebie facetów ! Na dłuższą mete to jest kiepskie rozwiązanie...mam wrażenie, że kobiety szybciej się starzeją przy dużo od siebie starszych facetach.

mam tak samo 25 dokladnie. przestalam zwracac uwage na playboyow...on ma wnetrze, madrosc, delikatnosc...jestem dla niego skarbem TY 50 lat On 64 lat :D dalej będzie Twoim skarbem :D seks się nie liczy tylko wnętrze i ciepło...:D kochana można znaleźć ... :P :D Juz pora kochanie na mycie... masz laskę.... :D

jaki chłopcze ? Dajesz to co masz czyli pleciesz farmazony rodem z dzieł pani Danielle Steel.

Gość mam tak samo 25
wierze w cos wiecej niz seks . nie jestem zwierzakiem. a jesli nie wyjdzi e to trudno. poki co mi na nim zalezy

mam tak samo 25 wierze w cos wiecej niz seks . nie jestem zwierzakiem. a jesli nie wyjdzi e to trudno. poki co mi na nim zalezy widać ze jesteś jeszcze młoda i głupia :D

nie tylko w seksie zamyka się cała sprawa, aczkolwiek jest to bardzo ważny czynnik. Ale - pożyjesz, przekonasz się.

Gość teterterteer
Jak tu ktoś napisał. Ona będzie ryczącą 40-ką z dziadkiem przy boku. I co jej z jego troskliwości jak to nim będzie się musiała zajmować. Ją do oświata, do ludzi będzie gnało żeby żyć pełnią życia a on niestety coraz starszy i coraz bardziej niedołężny.

Gość mam tak samo 25
pozyje zobacze :p ale to moje zycie i moj wybor .wole wartosciowego 37 latka niz 26 latka ktory ma sieczke we lbie :P

teterterteer jak się nie ma oleju w głowie :D to biorą startych pryków :D

Gość teterterteer
Jestem pewien, że jakby pojawił się gdzieś na horyzoncie jakiś młodszy od niego facet, który by się nią zainteresował, to zostawiła by tego 50-latka i utrzymywała z nim tylko przyjacielskie stosunki. Poszukaj kobieto sobie faceta, ale nie bierz się za starych. Przyjażń, ok i tu nie trzeba być w związku ale nie żeby się wiązać z takim.

brunet, alez ja wiem,ze to wariactwo totalne. Cholera problem w tym,z eza daleko to zabrnelo. I zwyczajnie nie umeim tak zwyczajnie mu powiedziec, ze to juz koniec. Zal mi jego, a siebie mam ochote batem potraktowac za to,ze dopuscilam aby sie tak zaangazowal!

Gość teterterteer
Brunet - jak dla mnie to desperatki i tyle. A po kilku latach związków z takimi starymi i tak na boku pewnie się bzykają z młodszymi. Dusza, wnętrze bla bla. Kobieta prócz troskliwości i przyjażni potrzebuje też czegoś dla ciała - nie oszukujmy się i tego nie dostanie od takiego 50-latka a w niej jeszcze będą buzowały hormony.

Gość teterterteer
Pozostań z nim na przyjacielskiej stopie i tyle. T onajlepsze rozwiązanie.

wiadomo starszy zawsze poleci na młode ciałko :P :D na początku może być fajnie...ale później różnica wieku robi swoje :D chyba ze kobieta lubi opiekować się dziadkiem... :D