Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lolxd

ilu z was uważa się za samotnika?

Polecane posty

Gość fotka kmicica
kmicic

a jest tu ktoś taki kto zawsze jest samotny?

Gość
ja

Gość upiór w operze
ja, choć kiedyś byłem bardzo towarzyski przeszedłem metamorfozę, mam 30 lat, mieszkam sam z trzema kotami, w pracy też nie mam się do kogo odezwać bo pracuję pojedynczo, coraz mniej lubię ludzi, wolę zwierzęta, chyba jestem psychiczny trochę :o

no ale co wychodzisz gdzieś czasem? masz znajomych?

opiszcie swoje przypadki zrobimy porównanie :)

jakie porównanie? po co? ;) posiadam całe stado znajomych z którymi uwielbiam się spotykać max na kilka godzin i to też nie żeby często. :o a jak mam już kogoś wpuścić do swojego domu (w sensie przenocować albo żeby ktoś do mnie przyjechał na dłużej) to jestem nieszczęśliwa i dusze się. :o

Gość taka sobie ja ...
upiór w operze "im lepiej poznaje ludzi tym bardziej kocham zwierzeta" wcale nie jesteś psychiczny. ja tez jestem samotna

Bar Perełka, jest nas więcej. ;) W ogóle muszą minąć lata świetlne żebym zaprosiła kogoś do domu sama z siebie. Poza tym nie lubię u kogoś (niezależnie czy to znajomi czy obcy) - spać, jeść, chodzić do toalety. :o chyba nie ma już dla mnie ratunku. 😭

jakie porównanie? po co? żeby ustalić poziom zdziwaczenia:P z toba nie jest aż tak źle skoro jednak masz sporo znajomych

Gość upiór w operze
ja np. teraz już nigdzie nie wychodzę, jak miałem naście i dwadzieścia pare lat to w ogóle w domu nie siedziałem, w szkole średniej byłem przewodniczącym samorządu i ciągle się udzielałem ale z upływem lat mój zapał do bycia między ludźmi malał, zraziłem się wiele razy i dostałem po tyłku od życia za swoją łatwowierność (naiwność), teraz poza pracą siedzę ciągle w domu na necie, na forach o zwierzętach sporo, czasem pójdę na spacer tak po prostu pochodzić wśród ludzi i popatrzeć jak się zachowują ale potem wracam do swojej samotni :) I nie żebym się użalał, o nie, sam sobie wybrałem takie życie, wszystko ma plusy i minusy

każdy ma znajomych (no nie wierzę, że Ty nie masz żadnych?), inna sprawa, że większość moich znajomych mi zwisa i równie dobrze mogłabym funkcjonować bez nich (zupełnie nie rozumiem dlaczego się do mnie garną, przecież jestem dla nich niemiła, a ich to jeszcze cieszy :o ). W każdym razie - miałam ten weekend spędzać u koleżanki (z nocowaniem), to pojechałam i wróciłam jeszcze tego samego dnia. :classic_cool: nawet na ostatnie święta jak miałam nocować u rodziny to spod ziemi wytrzepałam sobie kogoś żeby mnie tylko odwiózł do domu. :D :o

Gość taka sobie ja ...
ja rzadko spotykam się z znajomymi (poza praca) w sumie mam tylko znajomych z pracy. podobnie jak upiór za dużo kopnięć w dupę. był jeden przyjaciel (dzięki niemu uwierzyłam w wieź krwi) ale już nie żyje.