Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia41

mam 41 lat i jestem z 23-latkiem,co wy na to?

Polecane posty

Gość moja siostraaa
do tej wyzej: a ty przeczytalas kobieto co ja napisalam na 1 stronie, ze takie glupoty gadasz, babo????

Gość tu życie jest weselsze
korzystaj bo pewnie szybko to minie ,,,,,,,i zostaniesz sama

Gość polnocna Polska...facet
moze sie udac,moze sie nie udac ja bylem w podobnym ukladzie przez jakies 3 lata,od poczatku wiedzialem ze na cale zycie to nie bedzie,ona raczej tez sie nie ludzila.... mialem wtedy 22 lata i pewnei starsze pociagaly,pozniej czlowiek dojrzal bardziej no i sie skonczylo

Gość Glinkaaa 26
Gówno mnie obchodzi, co napisałaś na 1 stronie kretynko. Prawda w oczy kole, co? Związek 41 kobiety z 23letnim chłopakiem świadczy o niedojrzałości obojga (jej- bo pociągaja ją prawie dzieci, jego- bo szuka mamusi do łóżka). Daruj sobie moja siostra.... poczekamy kilkadziesiąt lat i zobaczymy, czy mężulek nie wymieni jej na młodszy model. Zresztą być może nie musi, jeśli jest taki nadziany i przystojny to może dupczyć na boku, ile wlezie :P

Gość Glinkaaa 26
Północny facet.. - no właśnie, taki romans to krótkotrwałe zdarzenie, wspominane raczej jako szaleństwa miłości. TY moja siostraaa nie rób autorce złudzeń, po co ma cierpieć, wiadomo przecież, jak się to skończy.

Gość mia41
banda troglodytów !!

Gość Glinkaaa 26
szaleństwa młodości, nie miłości.

z przysłowiem to masz rację spoko dziewczyno nie ekscytuj się trzymam za ciebie kciuki tylko , że on się znudzi tobą

Jak dla mnie to pedofilia:) odwrotność bym była w stanie zrozumieć:) Fajnie jest mieć dzieciaka w łóżku? Pewnie chwali się kolegą jaką ma laske a oni mu zazdroszczą:D:D Po du pcy cie i zostawi:D

Gość polnocna Polska...facet
nawet miloscia bym tego nie nazwal,,,z perkektywy czasu to raczej bylo to mylenie pozadania z miloscia,milosc to cos wiecej niz seks

Dla mnie facet musi być starszy 4-10lat i kropka:) nie umiem wyobrazić sobie siebie ze smarkaczem.Jesli już to najwyżej 3 lata młodszy chociaż jak dla mnie to i to odpada.

Gość moja siostraaa
a mnie gowno obchodzi, co masz do powiedzenia ty, looooooserko!!! :-p :-p twoje poglady swiadcza o tym ,ze jestes pasztetem, ktory juz przed 30 sie sypie, tak wiec nie dziwi mnie, ze musisz kombinowac nawet ze starymi prykami :-p tak sie sklada, ze piekna osoba bedzie zawsze piekna. mojej siostrze te niby piekne gowniary do piet nie dosiegaja :-p :-p jej facet jest zajebisty i moglby miec niejedna, a jest ze starsza i kocha ja tak, ze ty i tobie podobne mozecie o takiej milosci pomarzyc. ale nic, kombinuj, babo. mlodszy, wiadomo, nie zakocha sie w tobie. ty najwyzej mozesz pomarzyc tylko o niezobowiazujacym numerku :-p :-p :-p 🖐️

Gość Glinkaaa 26
chłopak 23 letni to prawie dzieciak. Rozumiem seks z dziewczyną w jego wieku, ale z taką starą parchą? To jak w tej reklamie z rozbieranym pokerem- 1 chłopak i 3 stare baby, jedna zdejmuje stanik, a on płacze :D

Gość a mnieeeeeee
zostawil dla starszej :-0 :-0 :-0 jest starsza od niego 13 lat, maja dwoje dzieci. na poczatku myslalam ze go zabije i ta zdzire, ale odpuscilam po 3 latach. jestem atrakcyjna, kiedys znajde lepszego.

Gość TYYYYYYY
glinka przestan bo jestes po prostu wulgarna :-0 :-0 :-0 i chyba rzeczywiscie jestes pasztetem skoro tak sie napinasz :-0 :-0

Gość Glinkaaa 26
Mojaaa siostra, tak się składda, że od 5 lat jestem w związku z o 4 lata starszym facetem, za którego wychodzę za mąż latem. Tego, czy twój szwagier dupczy na boku, nie wiesz, nawet jeśli siostra podejrzewa, to ci nie powie, jemu też nie zwróci uwagi, bo jest pewnie zafascynowana tym, że takie młodziutkie bóstwo ją chce. Sama na siebie ukręciła bicz. Jak ją zostawi, każdy jej powie- a czego sie niby spodziewałaś? On jest 15 lat młodszy. A to oznacza, ze gdy on będzie przechodził kryzys wieku średniego ok 45 lat, jego żona będzie miała 60tkę na karku, nawet, jeśli "będzie piękna", nie będzie młoda.

Gość a dlaczegóż by nie
Co to tylko starym dziadom wolno wyrywać młode laski? Ile jest związków gdzie facet jest starszy o 20-30 lat? Że o Łapickim nie wspomnę. To niby dlaczego baba ma się trzymać wyznaczonych (nie wiem przez kogo) reguł, że to niby chłop musi być starszy. W końcu kobiety żyją dłużej.

Gość TYYYYYYY
noooo glinka, tak jak twoj niedoszly mezus moze sobie dupczyc, a ty myslisz ze jest tobie wierny, co naiwna????a zeni sie, bo wszyscy sie zenia. za jakis czas wyda sie ze dyma inne a ty bedziesz wyc :-D :-p

Gość do glinki
nie badz taka pewna. moj zdradzal mnie latami. starszy 6 lat. co ja przez niego przezylam....!!! :-0 nie badz taka pewna kobieto!!! teraz jestem z facetem 5 lat mlodszym i dziekuje bogu!!! on ma po prostu zasady!! i ty nie wychodz z zalozenia,ze mlodszy to zdradzi itp, bo taka prawda, ze i ty sie zestarzejesz wiec wedlug twej teorii twoj bedzie szukal mlodszej. a i tak byc moze, obys sie nie zdiwila

Gość sai sai
ty glinka nie sprowadzaj wszystkiego do pierdolenia :-0 :-0 :-0 :-0 :-0 seks to duzo ale nie wszystko.

Gość calka
autorko krzystaj z zycia ile sie da. zdradzaja wszyscy bez wzgledu na wiek. kobieta jak kocha to zawsze moze zaspokoic faceta a odwrotnie juz nie. znam mlodych facetow a problemami lozkowymi. kolezanki chcialy by miec kochankow ale o to wcale nie tak latwo aby byl dyskretny czysty cos soba reprezentowal. rozne zwiazki rozlatuja sie nawet te z dziecmi. wcale nie musisz doczekac z nim starosci.

Gość Glinkaaa 26
Moja siostraa pisz pod jednym nickiem. Nie napinam się, od początku pisałam, zeby sobie kobita poużywałą, ale nie robiła nadzieji. To ty pierwsza na mnie naskoczyłaś siostra. Co do wieku mojego faceta, dla mnie taki uklad jest po prostu zdrowszy, kiedy oboje partnerów jest w podobnym wieku. Starszy facet jeszcze jakoś ujdzie, chociaż też nie popieram. Starzy ludzie mieli za sobą swoją młodość, szukanie po 40tce młodszego faceta czy kobiety jest przejawem niedojrzałości emocjonalnej. A co do zdradzania to nie ma znaczenia, czy zdradzi młodszy, równolatek, czy starszy- ile historii tyle opinii, ale nie próbujcie tutaj udowadniać, ze równolatek lub o kilka lat starszy szybciej zdradzi niż młodszy facet, bo to raczej zależne jest od charakteru, nie od wieku. Z tym, ze mając u boku starą pomarszczoną... wiadomo. Raczej nie spodziewam się,żeby mnie zdradził z 18 lat starszą.. musiałaby mieć 48 lat :D Reasumując - dla mnie to normalne to to nie jest.

Gość hardware'owy Tadzio
Predyspozycje mężczyzn co do kobiet (seks, rozpłód) są różne. Jeden będzie wolał blondynki o oczach niebieskich/zielonych, drugi ciemne brunetki, trzeci malowane farbowanki, czwarty wymalowane paznokcie, piąty naturalne i z bmi w granicach 25, szósty dzieciate, siódmy MILF'y, ósmy skieruje się w stronę gerontofilli czy lolityzmu, dziewiąty będzie czatował na kobiety podczas ewulacji, dziesiąty chciał kobiety z dojrzałym psycho-seksualnym podejściem do macierzyństwa, jedenasty będzie chciał kobietę mądrzejsza od siebie lub głupszą, dwunasty będzie podrywał kobiety przez Internet (portal nasza-klasa lub facebuk, chat, IRC, komunikator, forum), a trzynasty czekał na okazję seksualną jak kobieta sama zechce.

Gość moja siostraaa
a kto mnie wyzwal od kretynek, kretynko??? :-p :-p pisze pod jednym nickiem, niby dlaczego mialabym pisac pod innymi??? :-0 :-0 mam moje twarde argumenty i tyle!! i naprawde sadze,ze jestes taka sobie, przecietna kobitką i dlatego staram sie rozumiec twoje stanowisko. ty jestes z tych kobiet,ktore moga na ciastko popatrzec, ale go nie zjesc. nie jestes pewna swego ciala, urody, zdajesz sobie realnie sprawe,ze byc moze na tle innych kobiet wupadasz gorzej, wiec z takiego stanowiska wychodzisz. masz wbite: wiecej mi sie nie nalezy, a nawet jesli, to sporo za to zaplace. ale wierz mi sa kobiety, ktore bez kompleksow lamia konwenanse i maja to,co chca. fakt: mojej siostrze z pewnoscia pomaga uroda i niebanalny charakter. zycze wiecej odwagi :-p "Raczej nie spodziewam się,żeby mnie zdradził z 18 lat starszą.. musiałaby mieć 48 lat" no coz. zdradzi cie z mlodsza. czy to zalagodzi bardziej twoj bol??? :-p

Gość moja siostraaa
a kto mnie wyzwal od kretynek, kretynko??? :-p :-p pisze pod jednym nickiem, niby dlaczego mialabym pisac pod innymi??? :-0 :-0 mam moje twarde argumenty i tyle!! i naprawde sadze,ze jestes taka sobie, przecietna kobitką i dlatego staram sie rozumiec twoje stanowisko. ty jestes z tych kobiet,ktore moga na ciastko popatrzec, ale go nie zjesc. nie jestes pewna swego ciala, urody, zdajesz sobie realnie sprawe,ze byc moze na tle innych kobiet wupadasz gorzej, wiec z takiego stanowiska wychodzisz. masz wbite: wiecej mi sie nie nalezy, a nawet jesli, to sporo za to zaplace. ale wierz mi sa kobiety, ktore bez kompleksow lamia konwenanse i maja to,co chca. fakt: mojej siostrze z pewnoscia pomaga uroda i niebanalny charakter. zycze wiecej odwagi :-p "Raczej nie spodziewam się,żeby mnie zdradził z 18 lat starszą.. musiałaby mieć 48 lat" no coz. zdradzi cie z mlodsza. czy to zalagodzi bardziej twoj bol??? :-p

przeciez on by mógl byc twoim synem dramat...znudzisz mu sie szybko i pojdzie do mlodszej ..a pozniej bedzie placz

taa synem taki to nic nie umie w łóżku ino świerze ciało nic więcej ale ty pisalaś ,że umiecie z sobą rozmawia to dobrze bo seks seksem ale to nie wszystko miłość to ho ho ho wszystko

Gość ja mam dziecko
ale stado jaszczurek zazdroscicie i juz, alakac to kazda z was moze chyba czytacie co sie dzieje z malzenstwami. przeciez ona ma 41 lat i wie ze to nie na cale zycie, tylko dobra przygoda, wiec po co jej dogryzacie