Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia41

mam 41 lat i jestem z 23-latkiem,co wy na to?

Polecane posty

Gość mia41

co sadzicie o takich zwiazkach?

Gość hardware'owy Tadzio
Ty przekwitniesz, a on sobie znajdzie inną!

Gość motylkowa19
chory zwiazek, oparty tylko na seksie... za pare lat to sie skonczy...

Gość mia41
on mnie kocha,nie tylko na sexie,potrafimy przegadac cala noc i nic

Gość mia41
ciekawa bylam co wy na to:P

Gość pewnie że 500
widzocznie chłopiec mamusi jeszcze potrzebuje i possać starego cycka ale w końcu dorośnie i zapragnie młodych piersi bynajmniej do matkowania :P

Gość mia41
ja nie ma starego cycka,jestem w doskonalej formie i dbam o siebie

Gość pewnie że 500
i dzidziusa też mu nie urodzisz kiedyś...może to i dobre teraz ale krótkotrwałe lepiej dla Ciebie poszukać sobie faceta dla siebie, bo że mlody kogoś znajdzie to pewne

Gość starucha69
taka stara prukwa, ja sam mam 23 lata i sie brzydze stara broca, chyba ze jest nieudacznikiem zyciowym i chce poruchac ;)

Gość pewnie że 500
heh kazda dba, ale młodsza nie będziesz bez stanika też wychodzisz na miasto?

Gość pewnie że 500
doświadczenie chłopak zdobywa i obycie z kobietami, a to plus, przyda mu sie kiedyś przy wybrance na partnerkę życiową

Gość lkgjhvjhv
zbasz o siebie zeby sie nie rozpaść na kawałki,

Gość mia41
to nie tak,my jestesmy bardziej przyjaciolmi niz kochankami ale sex jest cudowny musze przyznac

Gość mia41
wiem ze tacy mlodzi wola starsze::P

Gość mlodyyyy
na pare razy ;)

Gość mia41
ja z nim jestem od ponad roku,nikt do tej pory tak o mnie nie dbal

Gość eva11
Jesli m po 23 latek chce byc z 40tka to znaczy ze musi byc piekna, sama jestem po 30 i spotykalam sie z 21 latkiem, ktory na poczatku myslal ze jestem mlodsza eh tak to juz jest styl zycia sie zmienia kobiety dbaja o siebie bardziej niz mezczyzni, tak sie utarlo w naszym spoleczenstwie ze facet musi byc starszy ale mysle ze powoli sie to zmieni obserwujcie trendy na swiecie :)

Gość a co ma do tego ??
Predzej czy pozniej rozpadnie sie ... Wogole to moglabys byc jego matka :O :O Wspolczuje... :O

Gość dagaaaaa
hej..! ja tez mam chlopaka spoooooro mlodszego. jest nam cudownie. mialam zawsze fajnych facetow, zaradnych czulych itd, ale tak jak ten, nie mialam jeszcze nigdy!!! :-) dba o mnie, interesuja go moje problemy, jest zawsze pierwszy z pomoca. jest takim wlasnie facetem, ktorego chcialaby kazda kobieta, a przy tym przystojny jak marzenie!!! ;-) wysoki, slicznie umiesniony, piekna twarz...!!! cala jestem zakochana, a jestesmy juz troche razem. on mysli o mnie bardzo powaznie :-) powodzenia!!!! ;-)

Gość hardware'owy Tadzio
Jak jest bez nałogów (papierosy, alkohol) to urodzi zdrowe potomstwo do 40-tki!

Gość blubel
Młdosi wola starsze,bo im zastepuja matke:O ja naprawde nie wiem z czego Ty sie kobieto cieszysz... :( ? Chory zwiazek i obrzydliwy :O :O Matko,ze takie idiotki chodzą po swiecie :O

Gość mia41
dziekuje Eva:)

Gość moja siostraaa
ma mlodszego zajebistego meza. uwaga: mlodszy 16 lat!!! i zeby nie bylo: facet ma wlasna firme, swietnie zarabia, plywa na zaglach, to jego hobby, przystojny i wysportowany. fakt,ze moja sister tez zawsze do tych bardziej ladnych nalezala i zawsze wielu facetow wokol niej sie krecilo, tych naprawde przystojniaczkow to i teraz ma niczego sobie mana, ktory wpatrzony w nia jak w obraz od lat!! a ja co??? moze nie jestem tak piekna jak moja siostra ale nigdy nie narzekalam na brak powodzenia. i co z tego???? rowiesnicy czy starsi trafiali mi sie niby ok, ale zawsze wyszlo szydlo z worka!!! a to klamstwa, a to jakas druga, a to beznadziejny charakter!!! a moje kolezanki rozchodza sie i rozwodza!!! i co za historie, to wlos sie jezy na glowie!!! :-0 :-0 z rowiesnikami i niewiele starszymi od nich partnerami!! WIEC NIE MOWCIE MI ZE BYCIE Z ROWIESNIKIEM LUB W PODOBNYM WIEKU PARTNEREM DAJE GWARANCJE UDANEGO ZWIAZKU!!!!!!! :-P :-P :-P

Gość ybgiuasuc
po co pytasz, co bedzie za 20 lat jesli nawet nie wiesz co w twoim bedzie za rok 🖐️ jest takie przyslowie, ktore we wloszech slyszalam: "lepiej zyc jeden dzien jak lew niz sto lat jako baran" :-p :-p

Gość A my nic na to,
Wielu dorosłych synów mieszka z matkami :P

Gość Glinkaaa 26
Korzystaj z tego seksu i rozmów i ciesz się nim, póki możesz, ale nie obiecuj sobie zbyt wiele. Dla niego to coś nowego, czym kiedyś będzie mógł pochwalić się kumplom. Ale nic poza tym, bo to obciach spać z taką starą babą.Zwłaszcza rodzice mogą mieć wiele do powiedzenia (ja bym nie chciałą mieć synowej w moim wieku, i te docinki sąsiadów...). Bez względu na to, jak dbasz o siebie, grawitacja robi swoje, a on w końcu zatęskni do młodego, soczystego ciała, no i poczuje chęć spłodzenia potomka. Piszę to zupełnie szczerze, naciesz się seksem z takim młodzieniaszkiem, ale nie angażuj się, bo nic z tego nie będzie. On odejdzie.