Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia41

mam 41 lat i jestem z 23-latkiem,co wy na to?

Polecane posty

Gość a ja wam powiem jak jest
ze to super ze taka kobieta ma odwage byc z mlodszym o tyle lat facetem..to swiadczy o tym ze jednak w milosci nie patrzy sie na lata..mozecie jej tylko zazdroscic ze potrafila rozkochac w sobie faceta ktory moglby miec kazda malolatke..ale jednak wolal ja z jej doswiadczeniem:)..jestem w podobnej sytuacji i jestem dumna ze tak jest..nigdy w zyciu nie zamienilabym mojego "mlodego"na faceta w moim wieku,bez fantazji i bez sil witalnych:))) ile by to nie trwalo to warto..ja to wiem i on to wie..pozdrawiam i nie przejmuj sie jaszczurkami..moga o takiej przygodzie tylko pomarzyc:):)

do.,.."a ja wam powiem jak jest" ..śmieszne wybrał starą zamiast młodej..śmieszne a znasz pszysłowie..na starej piczy się ćwiczy, chyba nie musze nic dodawac aco do autorki topicku, myśle że to nieprawda,wybujała fantazja

wybral starsza bo wie czego chce i daje mu to o czym malolatki nie moga nawet pomarzyc..malolata zadrze noge i rob znia co chcesz...zero finezji,zero wyczucia i zero fantazji..taka prawda:)))

"a ja wam powiem jak jest ".....ale masz marzenia stara krowo... mlode rozłożą nogi jak mówisz i nic nie robią...heeh śmieszne, widocznie ty taka bylas kieedyś.. teraz 20 latki są juz lepsze niz takie stare krowy jak ty,( dodam ze nie mam 20 lat..gdyby bylo jak mówisz to co drugi facet mial by stara babę..zabawna jesteś..

Gość wszystkieeee
żałosne :-0 :-0 :-0 ja mam mlodszego przystojniaka i za pol roku bierzemy slub. ale nie jest on ze mna, bo lepiej umiem zadzierac noge, czy lepsza jestem w te klocki :-0 :-0 :-0 w lozku jest bosko,a jestesmy ze soba bo sie kochamy!!!!!! a wy sobie cwiczcie, bo nie daj boze was zostawi...!!! ale żal!!!! :-0 :-0 :-0

starość i zadrość przemawia przez ciebie, ale przynajmniej jest śmieszne

Gość wszystkieeee
a ty olka wyluzuj :-0 :-0 :-0 sama jestes stara krową, jak mnie wkoorwiaja takie prymitywne, wulgarne glupie baby...!!!!

Gość entereee
a ja wam powiem jak jest---:-) nawet nei wiesz co Ty piszesz :-) Jezeli uwazasz,ze i"malolata zadrze noge i rob znia co chcesz...zero finezji,zero wyczucia i zero fantazji.."to oznacza,ze ta starsza jeszcze niedawno była taka ,bo była młodsza :-) a ten młodszy co ze starsza sie zdaje jest nic nei wart jako mezczyzna,bo jest młodszy,a wiadomo,ze co młodsze to zero finezji,zero wyczucia,zero fantrazji(od siebie dodam-zero inteligencji)więc te starsze ktore wybieraja tych młodszych sa głupie,bo z młodszymi idiotkami sie zadaja.

Gość wszystkieeee
taaaak, zazdrosc :-D :-D glupi ćwok zawsze bedzie glupim cwokiem, prawda, głąbie?? 🖐️

Gość entereee
A tak ogolnie,takie zwiazki sa OK.ale nie na długa metę.

Gość a ja jestem facetem i mam 24
lata.zawsze wolalem starsze kobiety.nie wstydze sie tego bo wiem co dobre.niejeden w moim wieku pragnalby takiej kobiety tylko nie kazdy umie sie za taka kobiete zabrac.i wiem jedno;na taka kobiete jak sie patrzy to az sie goraco robi.malolatka jest pusta w srodku i poza tym sie nie myje tylko zlewa perfumami heheheheheheh

Gość entereee
a ja jestem facetem i mam 24--Ty tez pomysl co piszesz:-) Pom,ysl,ze jezeli wyzywasz nastolatki czy inne młodsze od tych starszych,to ,ze te starsze tez były puste w srodku,bo były młodsze :-)

Gość entereee
a ja jestem facetem i mam 24--a Ty 24 latku :-) jestes tepy,smierdzacy itd.bo masz dopiero 24 lata,a nie np.40 :-)

Gość a ja jestem facetem i mam 24
jasne aty moze sie myjesz heheheh:P:Pnie klam:):)

Gość entereee
a ja wam powiem jak jest--:-)ale Ty głupia osoba jestes :-) Przygode czy zwiazke moze kazda przezyc z młodszym. Znam wiele takich par i moge powiedziec,ze ani facet,ani kobieta nie grzesza ani uroda,ani inteligencja,wiec nie trzeba byc piekna aby miec młodszego na troche lub długo.

Gość mia41
trzeba miec wnetrze i urok

Gość entereee
a ja jestem facetem i mam 24 --mam 40 parę lat,wiec dlatego smiech mnei ogarnia jak czytam i słucham wychwalania kobiet starszych a niedoceniania młodszych. Jezeli młodszy facet krytykuje kobietę młodsza a wychwala starszą,to oznacza,ze sam jako młody nic nie jest wart.Jzeli kobieta strsza wychwala siebie ,bo ejst starsza,a lkrytykujue młodsze,to oznacza,ze sama musiała nic nie być warta jak była młodszsa.

Gość entereee
mia41 no to wspołczuje ci 41 latko ,ze dopietro w wieku 41 lat zdobyłas ten urok i wnętrze :-) Bo ja zawsze miałam i urok i wnetrze :-)

skad wiesz ze jestem glupia..nie znasz mnie wiec wrzuc na luz dziecinko,ja cie nie obrazam wiec zastanow sie co piszesz

Gość jasne hahahaha
krowa to ty entreee czy jak ci tam.Uważaj bo 40 latka ci facuia zabierze :P:P

Gość entereee
a ja wam powiem jak jest--jezli masz powyzej 44 lat,to zgodze sie z Toba,ze moge byc dla Cioebie dziecinka :-) Uwazam,ze jestes głupiutka,bo gloryfikujesz starsze kobiety,a krytykujesz młodsze.

jezeli Tobie to pasuje i jest Ci z nim dobrze to w nosie miej opinie innych i ukladaj sobie zycie:) Powodzenia

chyba ty jestes glupiutka bo tak sie podniecasz:P:Pja jestem calkiem spokojna bo wiem co pisze...80%mlodych woli starsze bo sa niezalezne,madrzejsze niz wy mlode.wiesz jak was nazywaja faceci? TĘPE DZIDY,zdajesz siebie z tego sprawe co?

Gość entereee
a ja wam powiem jak jest-po 1-nie podniecam sie ,bo nei mam czym :-) a po 2-głupiutka starsza kobieto,czytac nie potrafisz czy co?:-) Pisałam,ze mam lat 40 parę,wiec nie jestem tepa dzida:-) i nigdy nie byłam tepa dzida,nawet jak byłam duzo młodsza :-) Widocznie Ty starsza kobieto znasz ten przydomek z tego powodu,ze taka byłas gdy byłas młodsza ;-)

A wg mnie to zal Ci tylek sciska ze jej sie udalo znalezc mlodszego faceta a tobie nie:P

"wszystkieeee " heeh roszczaruje cie wieśniaro jestem bardzo młoda, a to ze masz problemy z nawagą swidczy o tym Twoja frustracja

hahaha,dobre..naprawde zablyslas elokwencja:P:P

Gość entereee
Kamilla23--nie jest mi żal,bo sama lubie młodszych facetow:-) ale dla mnie taki młodszy tylko na romans sie nadaje.

Gość mia41
i o to chodzi a kto powiedzial ze to zwiazek na cale zycie?ja nie:P:P

Gość entereee
Chyba te panie starsze które krytykuja młodsze nie za bardzo dobrze czuja sie w swojej juz starszej skorze ;-) Ja tam uwazam,ze nie wiek czyni człowieka interesujacym. Kazdy wiek rzadzi sie swoimi prawami.Starszemu nei zawsze wypada postepoiwac tak jak młodszemu.Młodszy nie musi być powazny na wyrost. Kazdy etap zycia ma swoj urok.