Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia41

mam 41 lat i jestem z 23-latkiem,co wy na to?

Polecane posty

Dla jednej to tylko na romans dla drugiej na cale zycie kazda z nas jest inna ale w jednym jestesmy takie same potrzebujemy milosci i akceptacji drugiej osoby. Dla mnie nie wazny jest wiek np moj facet( za miesiac bierzemy slub) jest starszy ode mnie 5 lat i mi to pasuje. Jezeli jej facet jest mlodszy i chce z nim isc prze zycie to jej wybor a co z Tego wyniknie czas pokaze:)

Ale milosc ma swoje zasady i jezeli jest to nie ma zasad a roznica wieku staje sie niezauwazalna:)

Gość entereee
Kamilla23---Czy Ty czasami nie masz dziecka?

Gość entereee
Kamilla23--Róznica wieku staje sie zauwazalna i odczuwalna po pewnym czasie , nawet gdy parę łączy miłosć

Gość do: olka
"roszczaruje". taaaaaaa, i wszystko na ten temat, głąbie 🖐️

Gość ona musi go krecić
ja to wiem.

Gość eva11
mia, wlasnie sie zalogowalam, nie dziekuj wiem jak to wyglada, jestes ladniejsza niz niejadna 20 latka i gdyby nie metryka nikt by nie wiedzial ze masz 40, jestem po rozwodzie mam 35 chodze znowu na imprezy tzw. druga molodosc nie szukam meza, leca na mnie mlodsi ale to nie dlatego ze jestem mloda tylko ze jestem atrakcyjna nie mam wypisanej metryki na twarzy i powiem tylko tyle czuje sie piekniejsza niz 10 lat temu podobam sie sobie i to jest najwazniejsze, olej opinie drnych facetów i ciesz się tym co masz, mysle ze jestes inteligentna i pewna siebie kobieta i nie potrzebujesz tu akceptacji pozdrawiam!

olej olej ale chyba potrzebujesz jakiejś akceptacji czy też podziwu że ja mam takiego młodego ogiera jak lubisz niedoświadczonych voila i to ci odpowiada też voila tylko po co się chwalić?

Gość hardware'owy Tadzio
Zapłodnij ją!

Gość Anna M.
Zastanawia mnie skąd w ludziach tyle podłości i jadu? Ja też jestem w związku z młodszym facetem (różnica jest mniejsza, bo 6 lat). Kiedyś tez patrzyłam na takie związki z dystansem, ale nigdy nikogo z tego powodu nie atakowałam. Podajcie mi proszę przepis i na udany i trwały związek? Czy starszy partner daje gwarancję takiego związku? czy nie może zdradzić? zranić? zostawić? posłuchajcie sami siebie? czytając posty widzę że niektórzy przeczą samym sobie. Uwierzcie że ja nie szukałam młodszego, poprostu Bóg postawił Go na mojej drodze i jestem mu za to wdzięczna, bo nigdy nie byłam bardziej szczęśliwa niż teraz. Niedługo się pobieramy, i nie patrzę już na ludzką zawiść, nieżyczliwość i zakłamanie. TAK! wreszcie to zrozumiałam! Liczy się nasze szczęście, a nie to co myślą inni na temat naszego związku. i wiecie kto mi to uświadomił? właśnieOn i jego miłość do mnie.:)

Gość Anna M.
dodam jeszcze że Św. pamięci prezydentowa też była starsza od swojego męza o 6 lat. A szczęście i miłość biły od tej pary z daleka. Nawet śmierć ich nie rozłączyła. Także zanim kogoś osądzicie zastanówcie się choć przez chwilę.

Gość Anna M.
Umiesz czytać? napisałam przecież że różnica jest mniejsza. Ale piszę ogólnie o związkach młodszych mężczyzn ze starszymi kobietami, niezależnie czy jest 6 czy 16 lat różnicy. Ludzie tak samo podle reagują nawet jak dziewczyna jest 2 lata starsza- to od razu jest zbluzgana.

Gość Anna weź mnie nie rozśmieszaj
z tą prezydencką parą. Widać, że wierzysz we wszystko, co ci powie telewizor :D

Gość Anna M.
Wierzę w miłość, a ty chyba nie:(

tak trzymaj....i dobrej zabawy hehe

Gość cvjncf
Anna M.--miłosc od razu sie nie pojawia. Podałas zły przykład na ktorym mozna budowac teze,ze brzydcy,niscy faceci zwiazuja sie z brzydkimi ,starszymi kobietami bo nie maja innego wyjscia.Zadna młodsza lub rowiesniczka ich nei chec,wiec zwiazuja sie z brzydkimi i starszymi.

Gość Anna M.
Tak naprawdę to nie wiesz do końca czym tacy mężczyźni kierują się przy wyborze życiowej partnerki. Nie zawsze wygląd ma największe znaczenie. Piękne jest niewidoczne dla oczu