Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azakk

czy rozmiar 42 to duzo?

Polecane posty

Gość azakk

czy rozmiar 42 to duzy?

Gość melissaa **
to juz jest rozmira XL

Gość gbur2890
nie jest taki wielki, ale mały też nie jest. a ile ważysz i przy jakim wzroscie? Moja mama ma chyba taki rozmiar.

Gość Weronika23632
To zależy ile masz wzrostu?

Gość azakk
ciuchów mam 172 cm wzrostu

Gość no to już spoko możesz
dla mnie tak, bo mój rozmiar to 34

Gość azakk
bo wg spoleczeństwa dzisiejszego to majac 42 to juz tylko zabic sie mozne, natomiast czytajac czasopisma kobiece, tam zaczyna sie lansowac modekki typu crystall renn i mowi o powrocie "prawdziwych kobiet" a crystal renn ma 44 rozmiar

Musisz być chyba dobrze zbudowana, ale chyba gruba to jeszcze nie.. Ja mam 174 i noszę rozmiarówkę 38 / 40, jestem szczupła, ale nie chuda.

Gość azakk
a ile wazysz?? ja mam duzy biust. Koszule w rozmiarze 42 dopinaja mi sie( a czasem i nie) na biuscie a na brzuchu strasznie odstaja

azakk: a jak kobieta jest szczupła, nosi mniejszy rozmiar niż 44 to już nie może być PRAWDZIWĄ kobietą?

Gość azakk
kazda kobieta moze byc prawdziwa kobieta jezli tyko uwierzy w siebie chyba

Gość asdfg
ja mam rozm 44,i nie jestem jakoś specjalnie gruba.To wszystko zalezy od figury.Ja mam b mocne wciecie w pasie.duży biust,jestem drobnej kości i tego rozmiaru az tak nie widać

Gość nie no wszyscy muszą
nosić 36-38 niezależnie od typu sylwetki, wieku i wzrostu powiedz tylko, że masz 40-42 to powiedzą, że jesteś gruba Wszyscy muszą być tracy sami. Miliony identycznych kobiet. To byłoby cuuuuuuuuuuuuuudowne!

Gość azakk
asdfg a ile wazysz??

Gość ptelenka
mam 185 cm wzrostu jestem kobieta i nosze rozmiar 40-42 i wszyscy maja mnie uwazac za gruba tylko wnioskując po rozmiarze?

Gość pokrakot
Dużo i nie dużo. Jeśli ktoś dobrze się czuje w tym rozmiarze i nie boi się eksponować swojego ciała to nie dużo. Mało jest super zadbanych kobiet w tym rozmiarze, ale znam takie, są tak samo seksowne jak szczuplejsze koleżanki. Dla mnie 42 to dużo, ale tylko z tego względu, że źle się czuje jak mi kilogramów przybędzie, od razu zaczynam zakładać jakieś maskujące worki

Gość pantii
ja mam 178 i wlanie taki rozmiar.. duzo to, duzo :(

Gość gość
42 to jest M czyli MEDIUM czyli średni ja mam M i mam BARDZO DUŻE powodzenie także... ;) to wcale nie taki wielki, a jeśli dla chudych to wielki to trudno. dla mężczyzn jest idealny. :D

Gość gość
ja mam 42 i mam płaski brzuch...

Gość Seksi- Blondi 42 :)

42 - to M czyli Medium ... jeśli niziutkie kobietki przy wzroście 150 w kapeluszu noszą XS/S to proporcjonalnie kobiety powyżej 170 cm noszą M 🙂 Wyobraźcie sobie Gortata w spodniach Toma Cruise'a albo Nicole Kidman w spodniach Kylie Minogue  (jedna 180 cm druga 152) ..poza tym to tylko cyferki moje drogie ! Ważne jest jak sie wszystko nosi ,samoświadomość ,pewność siebie i sexapil 🙂 a mężczyżni - jedni lubią brunetki drudzy blondynki ..cóż..rzecz gustu 🙂